Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 Мужик! А шо наліпив? Цілий, не постраждав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 Дали ссылочку Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 Привет банда. Николай-01, Когда выезд? Дали ссылочку Вот.. куски от брендовых авто делает хохол. Побольше б таких заводов.. это рабочие места. и уверен, что зарплата там более - менее нормальная. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 Всім здрісті. Як ся маєте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 Всім здрісті.Як ся маєте? Прэвэд! МПСЗ вчера поставил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 Всім здрісті.Як ся маєте? Маем авто или авто - мают нас Прэвэд! МПСЗ вчера поставил У Павла намутил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 МПСЗ вчера поставил і шо і як? гідє адчьот? Маем авто или авто - мают нас скоріше друге)) ща зберусь з мислями накрапаю трохи в БЖ У Павла намутил? пашті аджал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 і шо і як? гідє адчьот? ваще то в бортовике У Павла намутил? пока так аджал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 пока так а проценти то капають Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 кстати кто-то был в летичеве на рыбном рынке? туда стоит ехать, если по дороге? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 а проценти то капають Creativ4eg - ку я так понимаю.. ведь он использует и проверяет твой девайс.. Еще и отписывает в бортовик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 quitka, Привет. Стоит заехать. Рыбки полно и подешевле есть и свежая самая. Только не попадись на копчение жидким дымом. =) ЗЫ: У жены бабушка живет недалеко от Летичева и я туда периодически заезжаю за рыбкой(в смысле к бабушке, а рыбку мне и так доставляют). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 а проценти то капають воу воу, так дело не пайдет Creativ4eg - ку я так понимаю.. ведь он использует и проверяет твой девайс.. Еще и отписывает в бортовик вообще то я его выкупаю у него) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 вообще то я его выкупаю у него Вот и выкупишь теми процентами, что он тебе должен будет за то, что ты проверяешь его шнягу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 quitka, Только не попадись на копчение жидким дымом. =) Отстреливал бы кто жиДким дымом пользуется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 Отстреливал бы кто жиДким дымом пользуется. Занимался оптом рыбы как то давно. Практически вся рыба обрабатывается жидким дымом. Только одни производители его используют мало, а другие - много.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 Там на рынке прям у некоторых коптильни стояли, когда там был. я прям из коптильни забирал после обеда и никакого жидкого дыма. На вишневых палочках. =) Сомик такой вкусненький был... Правда давно это было. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 Короче надо знать у кого брать.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 Iari, У Академега услышал это название камазов) У нас многие даже не знают, что Набережные Челны это Татарстан. Про татарина первый раз слышал в каком-то обзоре дакаровских Камазов в районе 2000-х годов. Ни до ни после я нигде не слышал, чтобы у нас Камазы кто-то называл татаринами. Просто Камаз и всё. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 ты проверяешь его шнягу а от тут навпаки - шняга нова, тільки перевірена, так що навпаки ще можна накинути за перевірку і доводки (як-не-як довелось виготовляти новий адаптер на заміну неробочому в комплекті поставки шняги) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 як-не-як довелось виготовляти новий адаптер на заміну неробочому в комплекті поставки шняги) а это уже вопросы к производителю. изначально в комплект был нерабочий девайс))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 изначально в комплект был нерабочий девайс ну тут хз, може бути що через початково неправильне підключення кста, тах в тебе норм показує? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 Люди, ни у кого нет лотка для подачи бетона длиной метра 4? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 ну тут хз, може бути що через початково неправильне підключення все может быть кста, тах в тебе норм показує? да, отлично все. не знаю что ты неправильно сделал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 не знаю что ты неправильно сделал. так я ж адаптер на нього й зробив, в мене теж показував навіть рівніше ніж з БСЗ (не скакала стрілка як на БСЗ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах