djurka 493 Скарга Опубліковано: 5 липня 2015 Ну дык а че ж они бухтят? дороже...дороже ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 липня 2015 Народ, вы в самом деле думаете что доставка этого моторчика выйдет в 60грн? и за наложку +20 гривен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 5 липня 2015 и за наложку +20 гривен точняк, на деталях еще такой бред... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 5 липня 2015 точняк, на деталях еще такой бред НУ не знаю, я на деталях всегда наперед платил, никогда проблем не было. НУ то такое, купил уже, да и купил ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 липня 2015 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 липня 2015 Так а что, мое сообщение о глюках форума неправильное? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ210? 5 Скарга Опубліковано: 5 липня 2015 глюки есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 липня 2015 а де тема привет одноклубнику? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 липня 2015 Всім прювет Не встиг в відпустку зїздити як вже 12 сторінок настрочили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 а де тема привет одноклубнику? а это что?))) Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ210? 5 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 Начало Посилання Проголосуйте за девочку я так и не понял, что в этом плохого? он никогда не ходил на хорька. не к старым на обочине а к нормальным студенткам по объявлению или "знакомству". У меня старшая такая самая годами, а вы хочете под сиськи заглядывать... Я изучал этот вопрос. Твоя старшая с 14-15 лет думает о перспективах замужества что бы не работать, а, не в какой универ поступить в 18 лет чтоб найти хорошую работу. Мало того - твоя старшая могла бы стать уже женой кого то по богаче и помогать тебе и это было бы правильно. И именно тебе для начала надо думать кому ей под сиськи заглядывать. А то найдет какого то лопуха-грузчика стабильного по без перспективного с 25-40 см. вот и будет все счастье. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 бред какой-то, надо думать как самому работать, потому как тот побогаче, что будет под сиськи заглядывать, в один прекрасный момент найдет себе сиськи побольше или помоложе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ210? 5 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 бред какой-то, надо думать как самому работать, потому как тот побогаче, что будет под сиськи заглядывать, в один прекрасный момент найдет себе сиськи побольше или помоложе. если подпишет брачный контракт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 то найдет какого то лопуха-грузчикаСлава Богу,шо она не выйде замуж за тебе лопуха))) Изучитель...х. ну ты поняв.Деятель типа, изучатель...все фото Луг и Дон обл изучил? VAZ210?, Дрочи в в Донецке, пока есть нет)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ210? 5 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 это еще не известно кому из нас повезло. я изучал органом и беседовал. а не глазами на фото. Дрочи в в Донецке, пока есть нет)))) фу. 41 год и до такого опустился. а с 11-12 лет у нее начала ззудеть. в 15 лет это достигает пика и обычно случается "первый раз". матрешки, куклы дааавным давно закончинись)). Вам (обоим) надо больше читать книг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 VAZ210?,Я больше небубу как ты говоришь *опускатся*.С дураками не спорятПрощай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ210? 5 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 взаимно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 если подпишет брачный контракт. Пофигу на тот контракт, потому как это уже не семейная жизнь будет, а так существование. Деньги это немаловажно, но не исключительно на них семья строится. Ну да ладно, не мне вас учить как говорится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 Погодите чуток. Я за попкорном Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 очередной корчик на чистку принесли " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання гудик как дурной. по ходу там и волосики с одного места и вся диванная пыль... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 О. Цеж 5520? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 О. Цеж 5520? и ты побеждаешь) да, он самый) обожаю эти ноуты чистить снял заднюю крышку и все доступно. не нужно перелапачивать 100500 шурупов " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання отличный ноут. правда видео карта летит часто( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 Це ти мені фото показуєш?) я його з закритими очима розбираю. Тіки відеокарта не така. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 Це ти мені фото показуєш?) я його з закритими очима розбираю. Тіки відеокарта не така. я вообщем показываю))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 Погодите чуток. Я за попкорном Всем спасибо за живое общение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах