alexart 766 Скарга Опубліковано: 7 липня 2015 У нас чуть меньше)Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 липня 2015 А взимку як їздив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 7 липня 2015 А взимку як їздив?На воде,сливал=заливал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 липня 2015 На воде,сливал=заливал. Ризиковано. Все не зливається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 7 липня 2015 Все не зливаєтьсяБольше -20,печку прихватывало,и за 10-15км только отогревалась,и то не всегда.А до -15-18,нормально. И резьбу в блоке каждый день с чайника поливал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 липня 2015 В мене колись, ще на початку володіння жигулем, прихватило воду в радіаторі як приїхав до роботи, відігрівав вдень окропом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 7 липня 2015 прихватило воду в радіаторі як приїхав до роботи, відігрівав вдень окропомВ радике ни разу не прихватило,а вот в печке,это да.На первой было,радиатор внизу подмёрз в первый год,хороший тосол был,задолбался греть его! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 липня 2015 хоча термостат не замінював і двигун на обкатці теж на обкатці, взагалі сток система охолодження, і теж термостат не змінював - більше 90 не піднімалась ще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 7 липня 2015 і теж термостат не змінював PavelV, Привет!Я свой поменял,бо постоянно открытый был,зимой очень долго грелась. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 липня 2015 Пацаны, что бы не создавать темы - напишу здесь (тем более фото нету) -есть ВАЗ 2109 2005 г.в. (инжектор) - отдам за 1350 долларов... и Нива 1998 г.в - отдам за 1150 долларов (оплата возможна в гривне по нормальному курсу) подробнее по телефону или в личку..... возможен торг и т.д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 липня 2015 теж на обкатці, взагалі сток система охолодження, і теж термостат не змінював - більше 90 не піднімалась ще В мене раніше грілася, хоч і поршні бовтались в циліндрах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 липня 2015 Автонаездник,якщо можна то подробнее в личку... по Нива 1998 г.в Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 Пока у меня телефон, того..., надеюсь временно ))) решил себе вайбер поставить на комп. се поставил оно спросило какой номер. я ввел. и теперь пишет чтобы ввел подтверждение которое придет в сообщении. Сообщение на файбер на телефон должно прийти или как? Почитал на их сайте. Таки да. Выходит что если у тя телефон временно умерший, вайбером пользоваться на компе я не смогу. А если с телефоном норм все, то на кой ляду он мне на компе тот вайбер? Чертийшо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 PavelV, в личке телефон... набери меня А то в лом писать ммного Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ210? 5 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 Сколько стоит работа заменить подшипник полуоси 1 шт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 Всем привет!VAZ210? так и самому можно,при наличии масла,ёмкости,огня,наставки,и рук Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ210? 5 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 Нет этого ничего. впарили в крамахе подшипник китайский Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 Только что продал ВАЗ 2102:multi: Ночью лучше продавать - меньше нюансов видно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 Только что продал ВАЗ 2102:multi:Ночью лучше продавать - меньше нюансов видно От жеш..пізнесмен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 Автонаездник, Блин,Андрюха,одни разочарования,только привыкнеш-продано!Я ёжика поймал,хотя он ручной,и уже года 4 как у нас живёт с семьёй. Ночью лучше продавать - меньше нюансов видно Это да! Ни у кого нет случаем пропеллера от обычного вентилятора на стойке?У меня потрескался весь из-за времени,а движок нормальный.Покупать новый из-за лопастей не охота,да и цена нынче не радует. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 От жеш..пізнесмен Кушать хочеться... у меня семья большая ,только привыкнеш-продано Я вот четверку реально не собирался продавать - приехал как раз с прицепом домой.. привез ячмень. А тут знакомые приехали - уже с деньгами - и давай упрашивать..... Ну как тут не продать - тем более они деньги с кредиток поснимали...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 Автонаездник, Блин,Андрюха,одни разочарования,только привыкнеш-продано!Я ёжика поймал,хотя он ручной,и уже года 4 как у нас живёт с семьёй. Это да! Ни у кого нет случаем пропеллера от обычного вентилятора на стойке?У меня потрескался весь из-за времени,а движок нормальный.Покупать новый из-за лопастей не охота,да и цена нынче не радует. В мене є пропелер від ваза))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 А тут знакомые приехали - уже с деньгами - и давай упрашивать.....Ну как тут не продать - тем более они деньги с кредиток поснимали...... Ну да,а ты сопротивлялся минуту,вообще,правильно,это твой зароботок,кто бы что не говорил. В мене є пропелер від ваза))) От ВАЗа и у меня есть,нужен бытовой! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ210? 5 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 Только что продал ВАЗ 2102:multi:Ночью лучше продавать - меньше нюансов видно За сколько? Есть смысл ехать в Харьков на авторынок продавать машину? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 За сколько? За маленькую кучку украинских денег... Есть смысл ехать в Харьков на авторынок продавать машину? Я на авторынки не езжу..... Мне домой приганаяют и с дому забирают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах