Zir 624 Скарга Опубліковано: 27 липня 2016 Ха-га-га Только.. Что тут смешного? Автонаездник, Вижу один ты в теме--хотел тебе написать подробно, но передумал. Ну как там, (Ласточку Свою не продаю, но интересуюсь в личку.--есть достойные предложения по Славутам? Люди!!! Быстрее давайте советы! Помните я Вам писал Мурка-1 привела 3 котята, Мурка-2-1 котик, Мурка-3-2! Мурка -3 самая плохая мама--одного, но мы с женой его нашли! Если у кого есть советы-будем кормить. Нашелся белый котенок от сестры Мурки-3! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 28 липня 2016 Привет всем!Приехала посылка.Радуюсь))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 (змінено) Привет всем. Распродаю бюджетные средства передвижения Акция - две машины за ценой одной... на нашем форуме Лот 1 Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Лот 2 Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Змінено 29 липня 2016 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 Всем привет Автонаездник, переходиш на мелкий опт Сегодня машина пол дня простояла в лесу,на обратном пути, км через три на ходу из под капота полезла живность Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 serЁga, Не плохо обжили машинку ящерки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 serЁga, может от жары пряталась, хотя железо раскаляется сильно на солнце. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 Лукаш1, Ящерицы как и змеи тепло любят,от и греются. serЁga, Ты там смотри,а то мало ли кто ещё позалазил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 А я собираю вещи на одессу))) выезд в 5 утра)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 quitka, Ах.. Одесса.. жемчужина у моря serЁga, А у меня котенок с под капота вылез)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 Ага.. Меня сегодня спросили когда я иду в отпуск, я сказала что через час))) начальник даже предлагал зп раньше выдать, думаю не.. Пропью еще...))) итак рома накупили) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 Пропью еще...))) Алкаши нам не подруги Пьяная женщина ... там чему то не хозяйка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 Ахаха))) я люблю жарить шашлыки и пить мохито на пляже)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 quitka, Я тоже люблю жарить.. а потом - сигаретку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 Автонаездник, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 Азаза... Шутники... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 Море - это хорошо... " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 всем добрый вечер. Ну и пошлые у вас шутки, господа гусары Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 nemez, Добрый... так вечер как бы.. еще и пятницы Еще и в скором будущем пьяная Настя... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 А я вот только маслята закончил чистить, завтра буду жарить))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 А у нас дым во дворе как густой туман - видно где-то поле подожгли, дышать невозможно, загнал котов в хату и окна позакрывал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 29 липня 2016 сезон грибов начался... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 30 липня 2016 DVA, Хорошо вам,у нас нет грибов пока что. Всем доброе утро. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 30 липня 2016 DVA, Хорошо вам,у нас нет грибов пока что.Всем доброе утро. добрее не бывает, когда суббота рабочая... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 30 липня 2016 VETALZZZ, Я тоже на работу собираюсь.И завтра тоже работа)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах