Женя1516 9 Скарга Опубліковано: 30 березня 2017 У меня нет... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 березня 2017 Ну в мене є, але не СССР - просто перфорована клійонка. До речі - непогано захищає. Пропускання приблизно 30%, ззовні біла і темна з середини - не сліплять фари ззаду. Від сонця гарно захищає. Хочу якусь новеньку, бо вже місцями порвалася. Приглядаюся до продукції рекламістів - роблять такі перфоровані плівки з усякими малюнками. Вибачай, але те, що ти шукаєш - якесь убожжество. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 30 березня 2017 Я ищу вот такую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 30 березня 2017 Я ищу вот такую. К ней еще обязательно брыль и две подушки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 30 березня 2017 Брыль это что? Я просто не хочу тонировать авто. А сзади ребенок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 березня 2017 @quitka, у мене така - ти ж бачила. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 30 березня 2017 Квитка, что там по шмоткам? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 30 березня 2017 Всем привет!!! Настя - есть вот такое дело... если надо: " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання И еще есть комплект передней защиты СССР " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 30 березня 2017 Что скажете за новость? https://auto.mail.ru/article/64357-kabmin_ukrainy_utverdil_izmeneniya_v_pravila_dorozhnogo_dvizheniya/ Мне нравиться, теперь коп рукой махать будет :bm: Придурки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 31 березня 2017 Брыль это что?Это такая шапка была очень модная при союзе, ее модно было возить на задней полке и обязательно лежали подушки по бокам и вот такая самопальная сетка с разноцветных проводов. У нас до сих пор попадаються такие машины с брылями, подушками и сетками - и это первый признак что от таких водятлов лучше держатся подальше, как правило по городу они не умеют ездить. Я просто не хочу тонировать автоотлично помагает сетка, продается в автомагазинах, их три штуки в коплекте - две на боковые и одна на заднее стекло. также хорошо защищают жалюзи и шторки у меня вот такие также видел такие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 31 березня 2017 Ой, забыла. Доберусь до компа закину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 31 березня 2017 Всем привет,утром у нас -5 было,сейчас уже тепло,солнце светит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 31 березня 2017 Всем привет,утром у нас -5 Привет. Утром когда шел на работу в 7:30 было -6 сейчас +1 в тени. по пути на работу видел мазохистов которые картошку уже садят - в шубах ато холодно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 31 березня 2017 У нас неделю назад соседи сажали картоху)) * i5031 * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 31 березня 2017 Придумали опять какую то хрень, абонплата за газ, около 40 грн в месяц на человека, хоть и снизили цену немного на сам газ, но все равно тем кому без счетчиков в 2 раза дороже станет получается. А помню лет 10-15 назад люди в селах в кредиты влазили чтобы газ в хату подвести, зато не надо париться с сажей, углем и дровами, и очень дешего. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 31 березня 2017 абонплата за газ не. не слышал, потому как углем и дровами а в перспективе будет электроотопление. газ только в машине и балон для плиты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 31 березня 2017 газом все же многие пользуются, в квартирах особенно. это пока дешевле чем электричество жечь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 31 березня 2017 газом все же многие пользуются а с субсидией еще и почти ничего не платят. мне это все выдумывание тарифов с газом напомнило анекдот: Военная часть… Курилка. Сидят 4 лейтенанта. Один предлагает идти к командиру части проситься в отпуск. Встали пошли. Заходит к командиру первый:— Товарищи полковник, лейтенант Пупкин. Разрешите в отпуск.— Да ты че! В отпуск, говоришь? Давай рацпредложение рационализаторское предложение) — пойдешь в отпуск!— Легко! Вон у Вас под окном солдат траву косит. Че он косой в одну сторону машет? Давайте ему вторую косу привяжем, пусть косит налево и направо!— Молодец! В отпуск!Заходит второй:— Давай рацпредложение…— Легко! Вон у Вас под окном солдат траву косит. Че он косой туда-сюда машет? Давайте ему к косе привяжем вилы, пусть сразу в кучки складывает!— Молодец! В отпуск!Заходит третий:…— Давай рацпредложение…— Легко! Вон у Вас под окном солдат траву косит. Че он косой туда-сюда машет, траву в кучки складывает? Давайте к нему привяжем тележку, пусть сразу и отвозит!— Молодец! В отпуск!Заходит четвертый:…— Давай рацпредложение…— Не знаю.— Ну-у-у-у… Так иди думай. Придумаешь приходи!Выходит лейтенант на крыльцо, закуривает нервно, стоит «репу морщит».И тут подходит к нему этот солдат. С этой хреновиной в руках с привязанной тележкой, весь потный, обессиленный. И злобно так, спрашивает у лейтенанта:— Чё, товарищ лейтенант, в отпуск хотите?!— Да-а…— Б…ь, рацпредложение не можете придумать?!— Да-а…— Б…ь, ФАРУ МНЕ НА ЛОБ!!! ФАРУ!!! ЧТОБЫ НОЧЬЮ КОСИЛ!!! 2 Земляк та Июль відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2017 в перспективе будет электроотопление. На електрику теж планується абонплата.Знаючи наших - за кожну фазу окремо і помножено на кіловати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 31 березня 2017 На електрику теж планується абонплата Скоро і на повітря буде податок Читав в журналі що фермер з західної України все розпродав і встановив сонячні панелі, тепер він по зеленому тарифу має майже мільйон прибутку. Вчора в Ощадбанку бачив що на зелений тариф дають кредит до 250 тис.грн. поцікавився що можна купити: Мережева сонячна електростанція 10 кВт (40 панелей та трьохфазний інвертор) коштує 207тис.грн Сумарний виробіток за рік - 10200 кВт/год.Вартість 1кВт електроенергії за Зеленим тарифом становить - 4,98 грн.Приблизний дохід за рік - 50796 грн. (без ПДВ) строк експлуатації 25 років. все це гарно, але 207тис.грн досить таки кусаються Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 31 березня 2017 все це гарно, але 207тис.грн досить таки кусаються Тю, так сам же писав Ощадбанку бачив що на зелений тариф дають кредит до 250 тис.грн. Взяв кредит. Поставив панелі. Сидишь на ганку ,в кріслі-качалці. Люльку куриш, горілочку п'єш, салом закушуєш. ЛЄПОТАААА!! )))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 31 березня 2017 Взяв кредит не все так просто - рівень зарплати трохи не той + % Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 31 березня 2017 все це гарно, але 207тис.грн досить таки кусаються зато зависишь только от солнца, остальное вообще не волнует. а еще если и с соседями поделишься, то вообще в шоколаде будешь Взяв кредит. Поставив панелі. Сидишь на ганку ,в кріслі-качалці. Люльку куриш, горілочку п'єш, салом закушуєш. ЛЄПОТАААА!! )))))) ага. если бы еще кредит гасился сам. то было бы отлично Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2017 если бы еще кредит гасился сам Ага, і обленерго абонентську плату тобі платило. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 31 березня 2017 Ага... Сам ахметка((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах