Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 19 травня 2017 Нну-шож,тема-есть тема, короч догнался коньячком,ща курну (Прылукы особлыви) и в Люлю),,,, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 19 травня 2017 народ, спасайте зира... у него наверно белка Привыкайте Товарищи, привыкайте (с) Миша Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 19 травня 2017 У меня новые приключения... долго обьяснять подробно. Подруга моей жены поскандалила с с своим мужиком и выпендрилась--после обеда мне пришлось перевезти её вещи на новую хату. А там, а там...украли и разворотили щиток счетчика (закрытый) --сорвали пломбу и украли двойной автомат. Подружка жены замёрзла и мне только что пришлось поехать её забрать. Такэ ото--ненужные приключения. Сопли, жалобы на жизнь, целуются, подружки.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 травня 2017 @Zir, эта та, что уже не первый раз блудит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 19 травня 2017 А я токо с бани , греюсь как могу . Вижу тут все живы здоровы пошел посплю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 эта та, что уже не первый раз блудит? Нет, это другая. на мой взгляд в этот раз там МУЖИК (как бы мне не печально это было признавать...) неправ. Хотя--чужая семья--тёмный лес. Пусть сами разбираются. По 36 лет обоим, взрослые люди, надеюсь дурь пройдет. У меня малая захворала. Ночью температура 39, красное горлышко с белым налётом. Доктор отказался приехать посмотреть ....там целая история...Не буду писать потому что будут исключительно матюки. Щас собираюсь, поедем в больницу. Бюджет 5л бензина и 200грн наличными дома Я надеюсь вы понимаете что 200 грн для больницы--это ничто Щас буде шоу--Zir шукае грошi по селу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 Всё нормально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Женя1516 9 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 Всем привет!) Всё нормально.Что в больнице сказали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 Щас буде шоу--Zir шукае грошi по селу Это нормальная история наверно по нынешним временам в каждой семье.. как это не плачевно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 Всем привет. Погода так себе, то солнце то дождь. Решили продолжать ремонт и мучать соседей перфоратором Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 Решили продолжать ремонт и мучать соседей перфоратором Равшан Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 Равшан не дальбиля посли дисити. Да двинадцати падаждаль, пасле двинадцати началь )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 Ппц, сегодня на съезде с моста метро, дтп, кто-то перебегал дорогу напротив "Бухары". Не перебежал.....валялся рюкзак, и стояла какая-то белая автивка...... Видел соседа, сказал что чел "зажмурился" по ящику репортаж был. Что ж теперь водиле светит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 Ппц, сегодня на съезде с моста метро, дтп, кто-то перебегал дорогу напротив "Бухары". Не перебежал.....валялся рюкзак, и стояла какая-то белая автивка......Видел соседа, сказал что чел "зажмурился" по ящику репортаж был. Что ж теперь водиле светит?Не знаю что водиле, но за руль я бы больше не сел... Решили продолжать ремонт и мучать соседей перфоратором Равшан Есть немного))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 Всем привет,пришел с работы,мариную мяско на завтра,у жены ДР,решили пожарить немножко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 А мені позвонив сокурсник з універу - просив розворушити його сімку. Там якийсь капець, а не електрика - дві схеми в книжечці до машини і жодна не підходить. Напряму стартер клацав і стогнав - пробував крутитися. Від замка - мовчить. Зняв контактну групу - все в нормі. Почали шукати реле стартера - не знайшли, але я помітив якийсь лишній дротик великого діаметра - спробував підключити до стартера, замість того, що був підключений - почав клацати стартер, але не крутить. Зарядили акумулятор - безрезультатно. Підключили мій акум - аналогічно. Зняли стартер - не розбирається. Заклинило все, що могло - щітки намертво вросли - не зрушиш, втулки приросли до вала - годі зняти кришку і ротор не витягається - затиснуло статором. Пішов мій товариш нашкрібати капітал - 1200грн. на новий редукторний стартер. Інвестували діти, його жінка і з заначкою прийшлося попрощатися. Зате тепер - пісня - стартер аж свистить і мотор заводиться за секунду. А по дорозі додому я заправився газом - пропали холості. Розворушив, але тепер треба чистити фільтри і всяке інше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 Решили продолжать ремонт и мучать соседей перфоратором Так ты из этих.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 Решили продолжать ремонт и мучать соседей перфораторомТак ты из этих.... Практикую))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 Провел пару дней на даче-все прекрасно,свежий воздух,еда на костре кстати- привет @Creativ4eg,Toshiba зимовку перенесла без потерь,радует картинкой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 а у нас на предприятии пришли из военкомата и забрали вроде как доки насчет меня и еще некоторых сотрудников, так-то. Причем белобилетники. Небось хотят на повторную медкомиссию заманить и выяснится что годен)И самое главное трубили же что из районов возле зоны АТО не будут брать, не будут брать, только чет ищут уклонистов, а те прячутся кто не хочет идти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 Провел пару дней на даче-все прекрасно,свежий воздух,еда на костре кстати- привет @Creativ4eg,Toshiba зимовку перенесла без потерь,радует картинкой У неё выбора нет))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 Я седня с утра еле встал,поехали на дачу,ближе к обеду немного отошел,приехали с женой дамой уставшие,порыскал по форуму-вродь ничого страшного не написал вчера.Блин завтра на работу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 вечер добрый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 сьогодні поставив гбо на 2109. по ціні вийшло 3350грн, замахався шо капець, але за день справився. а вчером ще й в гості до куми вирішили поіхати, пивце-горілочка, рік не пив але з кумою можна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 21 травня 2017 Вивозили пасіку з кумом (на ваз 21011, так що до форуму відноситься пост ), до речі - стандартно 12 вуликів берем (ваз 2106 з двигуном 2103 13 брали). Акація вимезла, хз. що буде. Спати хочу, і випили могрича майже 0,5. Чи то пяний, чи то сонний не зрозуміло. Про поспати не думаю, сину ще 3 років нема, не дасть. На рибалку спробую поіхати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах