VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 травня 2017 випили могрича майже 0,5. Чи то пяний, чи то сонний не зрозуміло. Про поспати не думаю, сину ще 3 років нема, не дасть. На рибалку спробую поіхати. Після випитого 0,5? Чи на рибалку автобусом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 21 травня 2017 постройка самодельного турбореактивного двигла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 21 травня 2017 VETERAN, велосипедом. Зловив десяток окунців, засолю на тараньку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 21 травня 2017 http://www.pravda.com.ua/rus/news/2017/05/21/7144588/ че за прикол с этим львовским мусором, уже мем создался помоему, а они все никак не решать проблему, и центральным властям пофигу такое чувство. ладно они не знают или делают вид когда не на слуху херню творят а эта проблема давно известна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 травня 2017 че за прикол с этим львовским мусором Це порох воює з нашим мером Садовим. Спочатку підпалили наше звалище. Так, що аж загинули 4 людини. Пізніше заборонили користуватися всіма сусідніми. А потім і по всій Україні. Зараз на будь якому звалищі знаходять чек з львівського магазину і кажуть, що то все сміття львівське. У нас всі смітники переповнені. Сьогодні була сильна злива - скликали всіх комунальників, щоб згортати сміття, яке вода порозносила. http://www.pravda.com.ua/news/2017/05/21/7144588/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 21 травня 2017 @VETERAN, точно, свиточ же львовская тема, вот и мстит) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 травня 2017 Ага. Мер города, бедный страдает не про шо. На каждом углу только и кричит что ва всем винават Киев. А что еще делать? Разве решать? Та ну. Уже вон замануха. Оказывается Пэця за світоч мстит Где то это я уже видел Ох уж этот киев. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 22 травня 2017 Зловив десяток окунців, засолю на тараньку. Та-да окунь класная рыба,причем в любом виде.Как, чем и где ловишь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 22 травня 2017 Нравиццааа мне эта тема..... https://www.youtube.com/watch?v=8R-LsJwYCb0 ..... Уже раз 20 в общем посмотрел.... 1 vegas відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 22 травня 2017 да,идея с вторым этажом у меня давно уже бродит в голове кисточки в ацетоне у меня нет а в остальном все правильно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 травня 2017 свиточ же львовская тема, вот и мстит) Світоч давно вже не львівський - викупила Нестле. Мер города, бедный страдает не про шо. Якщо в кукрсі - Самопоміч - партія Садового. Вони дали пороху по яйцях блокадою тих недореспублік ОРДЛО - такий класний його бізнес завалили. От він і пробує надавити на львів'ян, щоб не голосували за Садового. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 22 травня 2017 Вивозили пасіку з кумом Я поки гостював у куми роя спіймав, було у неї два вулики і один пустий, а тут раз і рій сам прилетів, доки кума ходила на роботу(на годину визвали) я за цей час устиг загнати його до вулика - гіля-гіля до нової хати окунь класная рыба сама класна риба - ковбаса! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 22 травня 2017 Сергей72, ловлю спінінгом на мікроджиг. А ловлю біля дамб, де з верхньоі водойми вода падає в нижню, прямо в "пучіну":) треба кидати. Там окунь в жару сидить. 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 травня 2017 @VETERAN, А у Вас вообще с временными рамками все ОК? Когда проблема мусора ЛЬвова началась? А когда блокада ОРДЛО свершилась? Легче всего на весь мир всех вокруг обвинять в своей несостоятельности. Мер это завХоз. Если у завХоза полные баки мусора, а в этом виноват Мачупикчу, то извините. Тем более к тому меру как минимум один инвестор приезжал, когда эта тема еще не светила так ясно. Недоговорились А если на мера кто то может давить, то какого буя сидеть руками в то кресло вцепившись. Скажи: я не состоятелен на этой должности пойду в политику ротом работать. И вообще, мусор ЛЬвова и любого другого города Украины должен иметь всю Украину? По какому такому праву мусор Львова стал сакральным что целый Мэр не может порешать с ним и целый прЭзЫдент целой Страны оказывается спит и видит что бы львовяне утонули в мусоре лишь бы Садового не избрали? Вам не кажется что это как минимум глупо так рассуждать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 22 травня 2017 И вообще, мусор ЛЬвова и любого другого города Украины должен иметь всю Украину У Полтаві тоже мусора хватає, можемо поділитись, от тільки самовивозом, а то ми бідні... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 травня 2017 @denis13, у мене ОК з усім. А у тебе? На повному серйозі вважаєш, що місто, чисельністю 600 тисяч, може завалити сміттям всю Україну? А скільки буде коштувати перевезення сміття за тисячу кілометрів - думаєш, що я заплачу стільки за вивезення сміття? Тепер щодо повноважень мера. Я ні разу за Садового не голосував, але заради справедливості, слід признати, що він розпоряджається тільки територією міста. А на вулицях не може бути звалища. Таке звалище можна зробити в кар'єрі якогось шкідливого виробництва наприклад сірки. А це вже область. А область очолює губернатор, якого посадив сам порох. І дав відповідну вказівку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 22 травня 2017 Хех, скоро весь мир загнётся от ядовитых отходов и пластикового мусора, не переймайтесь.......здохнем все, лишь бы не мучительно...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 травня 2017 @VETERAN, А ну все понятно. Для Львовского мусора сначала надо выработать карЪер серы, а потом туда скидывать. Я еще раз повторяю, если кто то не может что то накой мучать жоппу в том кресле? Садовой МЕР города? Город вырабатывает мусор? Но это вопрос губернатора которого посадил пЭця. Да и вообще мусор города это не вопросы мера. Я Вам еще раз повторю, к тому Садовому уже приезжал как минимум один инвестор с желанием построить мусороперерабатывающий завод. Что у них там не получилось я х.з. Я знаю одно, если человек говорит ротом как все вокруг против него ополчились, то извините это больше походит на: А вокруг одни довбоъ...бы, один я на белок коне. Только меня не ценят и не уважают. Я весь такой ну прям вот такой вот. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 22 травня 2017 ТАК!!!!! Для кого я соответствующую тему создал? Анука марш туды ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 травня 2017 Всем привет. Провел немного уборку в гараже.. Скопилось немного лишнего http://vaz2101.com/index.php?/topic/20374-prodam-zapchasti-i-ne-tolko-uborka-v-garazhe-prod/ Налетай.. торгуйся)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 24 травня 2017 Подскажите, у всех так, если наклонится сильно, что голова ниже сердца, то начинает стучать в ушах и шуметь? В инете вразумительного ответа не нашел. А при физ нагрузках бывает что и при нормальном положении тела. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 24 травня 2017 Подскажите, у всех так, если наклонится сильно, что голова ниже сердца, то начинает стучать в ушах и шуметь? В инете вразумительного ответа не нашел. А при физ нагрузках бывает что и при нормальном положении тела. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 @Лукаш1, старієш. Це ти чуєш потік крові по судинах вуха. А далі - думай сам - чому це відбувається. Може спазм судин, може кров густа. Перевір тиск крові. Перевір тиск в оці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Вчора провів ТО газового редуктора, а потім прийшла мисль поїхати в кінотеатр на нічний сеанс, якраз в мульплексі було закриття "Чужий. Заповіт" в 23:35, білет на будь-яке місце по 40 грн, знайшовши однодумця поїхали, всього в кінотеатр забрело разом з нами аж 5 чоловік.Фільм сподобався, вцілому відчувається атмосфера Чужого 1979 року, недарма взяли знову Рідлі Скотта Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Тихо чтото тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах