Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2017 Прогулялись по лесу сегодня. И одним махом грибов решили поискать. Людей много, грибов мало. Нашли парочку маслят и одного белого и поехали домой.ты в городе или в селе? @VETERAN, мухоморы исключительно сушить, а после или с мёдом или так чай заварить))) Та это под Киевом были на даче у девушки. Там в основном сосновый лес кругом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2017 Подивився по телевізору репортаж про медичну реформу і напросився висновок - якщо впаду на вулиці і мене (не дай Бог) довезуть до лікарні, повертатися вже не буде куди - квартиру заберуть, як оплату за лікування. Незалежно від результату, навіть якщо вивезуть з лікарні в ящику. За одну годину в реанімації прийдеться віддати місячну пенсію. Може зробити на грудях татуювання "платні медичні послуги не надавати"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2017 Може зробити на грудях татуювання "платні медичні послуги не надавати"? Я, ЗА! 1 Автонаездник відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2017 Я, ЗА! Викладеш фото, як зробиш? Хочу глянути - може мені не пасуватиме таке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2017 @VETERAN,А вот здеся ты уже не отмажешься,ты спросил о себе - я поддержал. Так-шо не перекручивай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2017 ,ты спросил о себе Я ще вагаюся. я поддержал Значить вже прийняв рішення. Молодець - дерзай! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2017 @VETERAN,Шош такое опять заднюю включил ? Ллады-лады...пусть будет по твоему... А вообще читаем п.49527. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2017 Подивився по телевізору репортаж про медичну реформу і напросився висновок - якщо впаду на вулиці і мене (не дай Бог) довезуть до лікарні, повертатися вже не буде куди - квартиру заберуть, як оплату за лікування. Незалежно від результату, навіть якщо вивезуть з лікарні в ящику. За одну годину в реанімації прийдеться віддати місячну пенсію. Може зробити на грудях татуювання "платні медичні послуги не надавати"? Пробу люди! Щож це таке коїться, агенти крємля вже тут, посеред нас! Спочатку він гайнує реформи які проводять люди яких ми привели до влади, а потім що, я вас питаю? А потім він буде підбурювати нас піти на поклін до пхутіна, хай йому грець. Ловіть тайника! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2017 Трошки юмора с Ужгорода... (кнопки спойлер нетути ) Фотки расставлены согласно хронологии.... Так,а там наливают? Чет Зося (это у нас такое вино делали - Золотая осень) вспомнилась. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2017 @Сергей72, добре - переведу тебе з розряду послідовників до голосувальників у опитуванні - з голосом "ЗА". @Лукаш1, а тебе - з голосом "проти". Бажаю вповні насолодитися результатом реформ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2017 Подивився по телевізору репортаж про медичну реформу і напросився висновок - якщо впаду на вулиці і мене (не дай Бог) довезуть до лікарні, повертатися вже не буде куди - квартиру заберуть, як оплату за лікування. Незалежно від результату, навіть якщо вивезуть з лікарні в ящику. За одну годину в реанімації прийдеться віддати місячну пенсію. Може зробити на грудях татуювання "платні медичні послуги не надавати"? Ну вы же не хотели жить в совке с его богомерзкой бесплатной медициной. Теперь живите по-новому. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2017 Ну вы же не хотели жить в совке с его богомерзкой бесплатной медициной. І далі не хочу. Хіба не можна зробити нормально? Понавибирали недобитих ригів і називають це "по новому". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2017 Ну вы же не хотели жить в совке с его богомерзкой бесплатной медициной.І далі не хочу. Хіба не можна зробити нормально? Понавибирали недобитих ригів і називають це "по новому". Рыги тут ни при чем. Бесплатная медицина это пережиток совка. Европа, куда вы все так хотите, США и т.д. живут по принципу платной медицины. Вот, будете как европейцы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2017 Европа, куда вы все так хотите, США и т.д. живут по принципу платной медицины. Вот, будете как европейцы. Розкажи мені, а то у мене нікого нема в Європі та Америці. У мене тітка - пенсіонерка в Польщі, а сестра - медичний директор в США. І я рік тому лазив по клініках Америки. Я прекрасно знаю, як опікуються людьми. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2017 Европа, куда вы все так хотите, США и т.д. живут по принципу платной медицины. Вот, будете как европейцы.Розкажи мені, а то у мене нікого нема в Європі та Америці. У мене тітка - пенсіонерка в Польщі, а сестра - медичний директор в США. І я рік тому лазив по клініках Америки. Я прекрасно знаю, як опікуються людьми. Т.е. медицина в США бесплатная? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2017 Т.е. медицина в США бесплатная? Для бідняків - так. Чув про обамакеа? А в Польщі моя тітка щороку їздить на курорт - безкоштовно. І я бачив, як лікували від раку мою другу тітку, а як мого брата - в Києві. Правда брат виздоровів, а тітка померла. Але тітці було під 90. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2017 Для бідняків - так. Чув про обамакеа? Это та, что Трамп собрался отменять? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2017 Это та, что Трамп собрался отменять? Вона. Але не вийшло. Це тільки наш шоколадник рулить, як хоче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2017 тільки наш шоколадник рулить, як хоче. это же временно пройдут выборы,на которые многие так надеются и будет рулить другой(ая) но все так же "як хоче" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2017 пройдут выборы Ага... розмріявся. Він нам військове положення введе - йому ж нічого не світить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2017 Він нам військове положення введе прогноз понятный,но-нереальный хотя...поживем-побачим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2017 Нужно найти гниду! http://korrespondent.net/city/kiev/3890028-v-kyeve-sadyst-za-dva-mesiatsa-yzurodoval-15-kotov-18 " rel="external">Посилання Смотрите по сторонам! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2017 @Tymothy, спрячь под спойлер, здесь много людей тонкой душевной организации А этого пидараса поймать и привселюдно повесить за яйца Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2017 Блин.... Сволочи... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2017 Я вже замахався з тою коробкою, але сьогодні виїхав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах