Змей 59 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 шо там думать,бери-ставь и катайся. Так и сделаю. Денег накопаю до понедельника и тогда возьму. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Там звичайний штекер - як для наушників. глибоко в настройках є нумерація портів,коли глюкнув порт система сама перескочила на наступний за номером, тонкостей уже не помню, але промахався цілий вечір доки знайшов де поміняти нумерацію на правельну, якщо не помиляюся то настоюється в операційній системі (у мене був Win SE 6.0) в розділі інформації про тип датчика. сама програма по навігації бере настройки з Win SE Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 у мене був Win SE 6.0 А у мене андроїд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Пропущених повідомлень нема. Типу вiдмазався? Молодець. *По взрослому* Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Еще сегодня погодю. Но , где то с понедельника начну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Так а коли тоді його міняти??? в пятницу вечером бухают,суббота похмелье,воскресенье отходняк. В воскресенье после обеда та меня кондратий хватит, если я буду в маршрутках ездить, до этого времени. Во вторник будешь менять (может). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Так уже. И посему - желаю чтобы все !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Класно вам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Класно вам. Яке там класно - від позавчора ні відійти повністю, ні виспатися не виходить. Бідний мій зять... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Во вторник будешь менять (может). Завтра. Сегодня пришел домой пораньше. Снял с нерабочего втягивающего крышку (хорошо, что не выкинул), переставил на рабочее. Разобрал стартер, почистил-помазал-пропаял-собрал. Два часа ушло. Попробовал на АКБ - работает. Завтра утром пойду ставить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Класно вам. Яке там класно - від позавчора ні відійти повністю, ні виспатися не виходить. Бідний мій зять...Вы еще домой незасобирались?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 домой Ще не світить. Спочатку дочку з роддому заберу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Смакую местное пиво, вроде и пятница да не то, а по тому что завтра тоже на работу, напарник заболел, директор иногда помогает самую малость, два дня проверок от НААУ и прокуратуры и т.д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 как я тебя понимаю.. Эти рабочие суботы делают пиво в пятницу вечером безвкусным Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 А я сегодня "штаны" менял, та еще задачка. Так прикипело, что долго мучался пока от резонатора отсоеденил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Так прикипело, что долго мучался пока от резонатора отсоеденил Так это же повод вварить шаровое соединение от ПП. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Так прикипело, что долго мучался пока от резонатора отсоеденил Так это же повод вварить шаровое соединение от ПП.Так это, нет у меня сварки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Хм,не могу тему найти о ГБО,там обсуждалось о врезках в коллекторе после дроссельной заслонки,тыкните меня мордой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 Доброе. Петухи кричат проснувшись-алкаши стоят согнувшись. Хха,а я небухал вчера,так-как сейчас иду на працю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 я вообще забыл когда бухал ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 А я сегодня "штаны" менял, та еще задачка. Так прикипело, что долго мучался пока от резонатора отсоеденил. У меня в подписи аж два телефона. Позвонил бы, оно б и не прикипело. Размочили бы. 1 DVA відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 Я не знаю что с ним было. Поставил, раз надцать пробовал - стартер крутит и заводит. Всё в порядке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 А где это все? Вы там шо, бухаете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 Ну раз вы меня игнорируете, то я пошел бухать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах