Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 Ага. В умат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 @Змей, диски поставил?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 А у мы помееяли симки на 4г. Нет просто летает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 мы помееяли симки на 4г. А я перевірив - 1 сімка підтримує і айфон з нею підтримує, але пакет треба міняти. А в іншому телефоні ні сімки, ні телефон не підтримують. Я і 3Ґ не використовував - мені ті 4,5Ґ даром не треба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 мы помееяли симки на 4г. А я перевірив - 1 сімка підтримує і айфон з нею підтримує, але пакет треба міняти. А в іншому телефоні ні сімки, ні телефон не підтримують. Я і 3Ґ не використовував - мені ті 4,5Ґ даром не треба. Кому как - мне по работе надо. У меня айпи телефония стоит а для нее нужен хороших интернет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 мы помееяли симки на 4г. А я перевірив - 1 сімка підтримує і айфон з нею підтримує, але пакет треба міняти. А в іншому телефоні ні сімки, ні телефон не підтримують. Я і 3Ґ не використовував - мені ті 4,5Ґ даром не треба. Кому как - мне по работе надо. У меня айпи телефония стоит а для нее нужен хороших интернетДля айпи телефонии в прыжке и с кепкой 100 кбит/с хватает. Надіслано від мого Redmi 3S, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 А у нас и 3g ловит только лайф и киевстар, и то через пень колоду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 помееяли симки на 4г. Нет просто летает. такое счастье только в столице,да и то не всегда дальше киевской окружной-3G работает ужасно,и чем дальше-тем ужасней Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 мы помееяли симки на 4г. А я перевірив - 1 сімка підтримує і айфон з нею підтримує, але пакет треба міняти. А в іншому телефоні ні сімки, ні телефон не підтримують. Я і 3Ґ не використовував - мені ті 4,5Ґ даром не треба. Кому как - мне по работе надо. У меня айпи телефония стоит а для нее нужен хороших интернетДля айпи телефонии в прыжке и с кепкой 100 кбит/с хватает. Надіслано від мого Redmi 3S, використовуючи Tapatalk Гуано бинотел, нихрена не слышно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 А я сегодня уже переобулся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 мы помееяли симки на 4г. А я перевірив - 1 сімка підтримує і айфон з нею підтримує, але пакет треба міняти. А в іншому телефоні ні сімки, ні телефон не підтримують. Я і 3Ґ не використовував - мені ті 4,5Ґ даром не треба. Кому как - мне по работе надо. У меня айпи телефония стоит а для нее нужен хороших интернетДля айпи телефонии в прыжке и с кепкой 100 кбит/с хватает. Надіслано від мого Redmi 3S, використовуючи Tapatalk Гуано бинотел, нихрена не слышно...Подключайся напрямую без бинотела Надіслано від мого Redmi 3S, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2018 Всех с праздниками. Православных - с вербным воскресеньем, а остальных - с днём дурака) 5 nightwolff, Djely, zootechnik та 2 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2018 Всех с праздниками. Православных - с вербным воскресеньем, а остальных - с днём дурака) Спасибо, взаимно! Ходил сегодня с семьёй за покупками. По пути встретили соседку(пожилая женщина), пошмагала нас вербовой лозой приговаривая молитву)) Прям почувствовал как очищение прошло)) На улице слякоть, но солнышко уже вовсю топит снег. Пришлось зайти на рынок и купить весеннюю куртку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2018 У нас тоже весенняя погодка. Снег прям горит. А ветерок высушивает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2018 А у мене нова забавка - забрали дочку з внуком. В роддомі влаштували цілу процедуру з промовами, подарунками і фотосесією. Прямо потрійне свято випало на 1 квітня. Тепер ще є забава - знущаюся над зятем, який пробує зібрати всякі люльки, пеленального столика, ліжечко і т.п. Перед роддомом всією родиною встановлювали дитяче крісло в машину - зять наперед не потренувався. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2018 Доброе утро. У нас дождь. Собираюсь ехать в Харьков. Ищу на карте нужную улицу и немного в шоке. Улицы попеременновали. Как будто бы и не жил в Харькове, как в чужой город еду. Капец. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2018 А у мене нова забавка - забрали дочку з внуком. В роддомі влаштували цілу процедуру з промовами, подарунками і фотосесією. Прямо потрійне свято випало на 1 квітня. Тепер ще є забава - знущаюся над зятем, який пробує зібрати всякі люльки, пеленального столика, ліжечко і т.п. Перед роддомом всією родиною встановлювали дитяче крісло в машину - зять наперед не потренувався. [emoji38] Знатный троль. У нас не было машины на момент рождения Ромы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2018 Знатный троль. Стараюся - така роль справжнього тестя.Піду на закупи - всякі пєльоночки, клійоночки і таке... Яке то все дороге... Вчора в аптеці кілька тисяч залишив. Улицы попеременновали. Так, ніби перед тим не перейменовували - навішали всяких комуняцьких, не притаманних Україні назв - хіба не усвідомлювали, що природа завжди бере своє і нищить непотреб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2018 Как будто бы и не жил в Харькове, как в чужой город еду Я по Полтаве таксовал, город знаю неплохо и то теряюсь в этих новых названиях. у нас тоже дождь - пришел на работу мокрый да еще и фура грязью облила Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2018 Київ показує себе у всій красі - цієї ночі мені в 3-40 взламали машину. Видно сподівалися, що якийсь жигулик без сигналізації буде їм легеньким заробітком. Я відключив датчики - щоб не шуміла від проїзду машин поряд і не працює кінцевик у дверях водія. Прокрутили замок і відкрили двері - машина мовчить. Смикнули за ручку капота - почався вой сигналізації і вони втікли. Були на таксі. Це вже не перший раз на таксі грабують машини тут, на Русанівці. Прийшлося задіяти мої заготовки - капот на замок від ровера, багажник на ланцюг із колодкою, а із замка зняв тягу, яка двері відкриває - тепер тільки електрика і центральний замок. 1 Djely відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2018 Всім привіт. Ветеран, з поповненням в сім,ї! В нас справжня весна, сніг розтав, тепло 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2018 Київ показує себе у всій красі - цієї ночі мені в 3-40 взламали машину. Видно сподівалися, що якийсь жигулик без сигналізації буде їм легеньким заробітком. Я відключив датчики - щоб не шуміла від проїзду машин поряд і не працює кінцевик у дверях водія. Прокрутили замок і відкрили двері - машина мовчить. Смикнули за ручку капота - почався вой сигналізації і вони втікли. Були на таксі. Це вже не перший раз на таксі грабують машини тут, на Русанівці. Прийшлося задіяти мої заготовки - капот на замок від ровера, багажник на ланцюг із колодкою, а із замка зняв тягу, яка двері відкриває - тепер тільки електрика і центральний замок. У меня так давно. Личинки давно поломали, нарики чертовы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2018 @quitka, треба придумати якийсь захист. Мій знайомий колись вварив трубки у двері - на одній лінії від багажника і аж до лобового. З багажника вставляв стержень, який йшов поперек дверей і стойок - фіґ відкриєш двері. Але вікно завжди можна розбити. Невже прийдеться повертатися до систем 90-их - У нас на роботі в хлопа спрацював такий піропатрон з паралітичним газом - поспішав на рибалку і забув вимкнути - нічого, відкачали. Тільки два дні побув рослиною. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2018 @quitka, треба придумати якийсь захист. Мій знайомий колись вварив трубки у двері - на одній лінії від багажника і аж до лобового. З багажника вставляв стержень, який йшов поперек дверей і стойок - фіґ відкриєш двері. Але вікно завжди можна розбити. Невже прийдеться повертатися до систем 90-их - У нас на роботі в хлопа спрацював такий піропатрон з паралітичним газом - поспішав на рибалку і забув вимкнути - нічого, відкачали. Тільки два дні побув рослиною. У меня сняты тяги, только электрика. Стоит хорошая сигналка. Багажник ток с кнопки. И естественно есть секретка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2018 меня сняты тяги, только электрика. Стоит хорошая сигналка. Багажник ток с кнопки. А якщо накриється електрика - як будеш заходити? Я таке вже бачив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах