VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2018 деньги врачам на лапу Дочка платила офіційно в касу. І укладали угоду.В пакет входить ще і післяродові огляди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2018 Повірте, що в закордонному роддомі більше. Питання взагалі таке, що хрєн лікарям, а не бабки. Я готовий платити, але. Я повинен зрозуміти, за що. За те, що лікар поторгує ___лом і назначить "типове лікування по протоколу", яке можна піддивитися в інтернеті? Що він назначить? Антигіпоктичне? Курантіл? Прогістерон? Нє, ну реально.. Пошле аналізи робити? Здати посєви? Генетику? А нахєра робити генетику, якщо навіть при позитивному результаті ніхто аборта робити не буде? Врачі вдалблюють дівчатам що це конче потрібно. Дівчата згодні на все, аби тільки від них від____лися Навіть лягти "на сохранєніє" Ідуть, здають, усе пачкою. Супровід... Місце, ліки, аналізи, шпріци, лекції в пологовому будинку для породілля Вам такий зоопарк влаштують за ваші гроші, шо мама не горюй. І доречі, у ЖК дівчат не називають "вагітними". Іх називають "хворими". І лікують А лікувати їх не треба. Їм потрібно 40 тижнів спокою і відсутність мозго___бки. Не ганяйте їх, не виносьте їм мозок, дайте можливість спокійно виносити дитину та тримайтесь поруч, і це - дорожче будь - якого медакаментозного втручання. Все, що я кажу та пишу - особистий досвід. Досвід прийому пологів. І що я можу сказати точно - це те, що вас розводять як попугаїв. Вам ніяких послуг не надають, тільки пхають гормоналкою, та не дають народити природнім шляхом, стимулюють, роблять епізіотомію, за що потім доводиться платити дівчатам дорогою ціною власного здоров'я. Бо дуже багато чести тримати там у приватній лавочці дівчат довгий термін. Простимулювали, розрізали - НАСТУПНА!) Там конвейер. По висасуванню 100 000 грн з лопухів - татусів та дідусів, у яких "масла до__уя" 3 nightwolff, zootechnik та shlonik1 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2018 У нас вагітність і роди обійшлися близько 100 000.это скорее всего частный роддом для тех у кого как тут уже говорили "денег куры не клюют" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2018 @nemez, трошки не так було. Дочці сподобалося. Гормонів не кололи і роди не ініціювали. Навіть навпаки - вмовляли ще почекати і побути вдома. Огляди і аналізи проходили регулярно. Трохи промазали з анестезією. Зате окрема палата і медсестри. Чоловік був присутній при родах. Дитина постійно при мамі і всі маніпуляції з дитиною також. Всяке навчання для початкуючої і недосвідченої. Зараз напевно підпише угоду про подальший супровід. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2018 @nemez, абсолютно согласен на 100%,так оно и есть! главное для беременной это покой а не геморняк с ненужными анализами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2018 О,а мне с каким врачем договор заключать? Наркология еле дышет раньше можно было на стационаре полежать,прокапаться,спиртягу с организма удалить. А теперь как быть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2018 @nemez, трошки не так було. Дочці сподобалося. Гормонів не кололи і роди не ініціювали. Навіть навпаки - вмовляли ще почекати і побути вдома. Огляди і аналізи проходили регулярно. Трохи промазали з анестезією. вы еще скажите, что не делали всю пачку анализов, не жрали и не кололи всё, что назначалось в женской консультации на осмотрах, не пихали неокрепший женский организм медикаментами в процессе беременности. Ещё скажите, что роды обошлись без единой таблетки и без единого укола. И без фармакологии вообще Дядя немец уже взрослый, чтобы в такое верить. Это невозможно, по той простой причине, что тогда роддом превратится в гостиничный номер и их секта (пирамида) рухнет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2018 А теперь как быть? Як завжди є два шляхи - продовжувати пити, або кинути це заняття і стати людиною, або подібним на людину, якщо все дуже запущено. вы еще скажите, что не делали всю пачку анализов, не жрали и не кололи всё, что назначалось в женской консультации на осмотрах, не пихали неокрепший женский организм медикаментами в процессе беременности. Аналізів було достатньо. Але ніяких таблеток, чи уколів. Були поради для корекції харчування.При родах була тільки анестезія, але з нею трошки спізнилися. Дочка оплатила епідуральну, а вони не хотіли - вкололи, коли вже дуже наполягала. Після родів тримали кілька днів, щоб відновити і контролювати стан. Якісь капельниці були, бо була втрата крові. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2018 О,а мне с каким врачем договор заключать? С соседом. Который всегда поддержит , нальет , полечит... 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2018 Трохи промазали з анестезією. ВООООТ! ) Так таки делали эпидуралочку (эпидуральная анастезия) А её, родимую, делают исключительно при стимуляции родов. Можете на них в суд подавать, если они вам обещали естественные роды. Здесь вариант один - вас на....ли, за ваши же 100К грн. Твари Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2018 Можете на них в суд подавать, если они вам обещали естественные роды. В контракті передбачали безкоштовні і стимуляцію, і розріз, але не було потреби. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2018 @VETERAN, нужно запомнить одну простую штукуНЕестественные роды = Анастезия + СтимуляцияОдно без другого не существует. Вас тупо "погнали по протоколу"Вам могут сказать и написать в карточку всё что угодно. Анастезия значит стимуляция, в терминах наших, даже частных роддомовИ Никак иначе! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2018 И Никак иначе! Тобі видніше.Нам підходить, що все благополучно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2018 Нам підходить, що все благополучно. ну то так Їм також підходить, що благополучно! Вас розвели. Дуже благополучно розвели! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2018 Вас розвели. Дуже благополучно розвели! Це вже талант - розвести клієнта так, щоб він був задоволений і хотів ще.Я не можу детальніше зупинятися на всьому, що стосується дочки - вона вповні доросла і самостійна людина. Знаю, що на форумі є люди, які знають про особисті сторінки дочки - там вона сама писала більше. Рекламувати не буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2018 С психологической и моральной стороны - присутствие мужа при рождении ребенка не есть хорошо. Может отразиться на потенции и не только. Не даром с давних времён мужчины при родах не присутствовали. А там каждый решает для себя. Я провожал и встречал, но на родах у своих не присутствовал. ( Был на родах, но ещё в мед. универе). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2018 И ещё замечу - роды это дело случая,здоровья. Одни и в машине нормально рожают, а другим и козырные доктора помочь не могут. Тут как повезет. А остальное - то что бы роженица не так переживала и иже с ней. Получилось - и слава Богу. А от наших докторов, как и от ментов, надо держаться подальше. 3 nightwolff, VETERAN та zootechnik відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2018 Почему нельзя сделать все в электронном варианте? так сделали же, только там в списке 4 города по моему) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 Почему нельзя сделать все в электронном варианте? так сделали же, только там в списке 4 города по моему)Так в любом случае нужно приходить к врачу. Он подписывает декларацию. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 У нас ніби то можна через інтернет записатися на візит, але спочатку слід прийти і довідатися, чи той мед.центр має електронну реєстрацію. Як на мене - це чергова маячня, як і з пенсійною реформою. Якщо нема грошей - як їх не діли - не вистачатиме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 Я провожал и встречал, но на родах у своих не присутствовал Мне предлагали поприсуствовать, но жена сама отказалась - будем еще и его откачивать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 Вот вот. Оно не нужно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 Оно не нужно Воно нужно - для контролю над ситуацією. Сам же вважаєш, що: А от наших докторов, как и от ментов, надо держаться подальше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 Всем привет! Давно меня не было, но я за вами скучал (не думать ничего такого, ориентация у меня нормальная ) Лень всё перечитывать, надеюсь все живы--здоровы? Пару последних постов почитал, У нас ніби то можна через інтернет записатися на візит, але спочатку слід прийти і довідатися, чи той мед.центр має електронну реєстрацію. Это шо вы тут, насчет медицинской реформы? Если вы про это (мож я не в теме,извиняюсь ) так к нам в больничку привезли комп для семейного доктора, подключили, сегодня наблюдал картину как старшая медсестра просила его ( доктора) НЕ ТРОГАТЬ Я вобще сильно подозреваю (очень обоснованно, поверьте, что он вообще даже не знает как его даже включать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2018 Давно меня не было почему не было? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах