quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2018 Китайца от японца можно отличить запросто. Как, они же все желтые, малые и узкоглазые, заразы...? Они реально разные. Казахов тоже не перепутаеш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2018 это как отличить китайца от японца, вдруг что японец если чё то сразу харакири делает,а китаец нет)))))) 1 shlonik1 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2018 https://youtu.be/YceKmGcDZFY18+ https://youtu.be/n_TLRx8THBc Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2018 P.S. Сейчас может начаться словесный понос... вернее ты провоцировал его начало ,НО-здесь телерантная публика -на выходных здесь мало кто есть,так что пока поноса не будет 2 shlonik1 та quitka відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2018 Кто нибудь менял шестерню привода спидометра и сам привод под другой редуктор? Как меняется привод я знаю, менял не раз. А сложно ли заменить ведущую шестерню? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2018 А сложно ли заменить ведущую шестерню? Прийдеться задню кришку коробки знімати.Але там деколи можна поміняти шестерню не тому приводі спідометра. Я колись бавився - ловив мухи, щоб полонезівська коробка не брехала. Маю два приводи - 15 зубів для коліс 165/70 і 16 зубів для коліс 155/80. Навіть вирізав лючок у тонелі збоку, щоб міняти привід без знімання коробки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2018 Зняти задню кришку не проблема. Я шестерню жодного разу ще не міняв, тому й питаю чи складно це. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2018 Зняти задню кришку не проблема. Далі ще простіше - там все просто нанизано на вторинний вал. Обережно - зпід шестерні спідометра випаде кулька - постарайся не згубити. 1 Змей відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2018 Всем привет. По теме- лежу во дворе на диване под навесом. Ляпота. Теплышко. Одним словом - лето. Сходил на огород и нарвал зелененького часночку к борщечку на обед. Вечером планирую зажирить мяска. Деревья цветут, пчёлки летают - хорошо то как. Частный сектор - это не квартира. 1 Djely відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2018 Частный сектор - это не квартира полностью поддерживаю. сегодня на работе, шашлык будет завтра. у всех сегодня выходной, а нас как дибилов на работу выгнали - главбух в субботу уезжает к родственникам, поэтому все работают сегодня. пришли на работу с утра, а 1С не запускается - киевляне сервак вырубили, у них выходной, пришлось искать админа чтобы включил сервак на день. он то ничего не сказал что его ганяют в выходной, но видно думал ничего хорошего Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2018 есть такой вопрос, хочу купить мопед 50 кубиков. как сейчас с этим обстоят дела -права нужны? техпаспорт? в общем пока больше запутался чем разобрался. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2018 @zootechnik, я вже майже купив собі електролісапед, але вчасно схаменувся - треба доздавати на категорію А1. Та і за ті 20000, що коштує, газу накуплю на кілька років їзди. А з мопедом ще гірше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2018 І багато кого, наші реформованні копи "дрюкнули", за відсутність категорії, або прав в цілому, на Елісапед ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2018 @zootechnik, треба доздавати на категорію А1.Чи й не проблема. Здали водіння практичне, заплатили за заміну прав символічну ціну, і все. Катайтеся собі на здоровля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djely 44 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2018 Если бумажные заламинированные права, то там а и а1 вместе, можно ездить. @zootechnik, треба доздавати на категорію А1.Чи й не проблема. Здали водіння практичне, заплатили за заміну прав символічну ціну, і все. Катайтеся собі на здоровля Там вроде счас надо обязательно курсы переподготовки пройти, чтоб с В или А на А1 сдать. У меня у самого мопед стоит, а права пластиковые только с категорией А - когда получал А1 не принимали еще. Ездил раньше как есть, счас я в другом городе, на мопере сестра гоняет, а я мечтаю довести до ума 2 совкоцикла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2018 І багато кого, наші реформованні копи "дрюкнули", за відсутність категорії, або прав в цілому, на Елісапед ? Чтобы нужны были права, мощность электродвига должна быть выше 3 кВт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 травня 2018 С праздником товарищи форумчанины. Мясо замочили? Мангал подготовили? 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 1 травня 2018 С праздником товарищи форумчанины. Спасибо. Усе по плану. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 1 травня 2018 купить мопед 50 кубиков. как сейчас с этим обстоят дела -права нужны? техпаспорт? -права нужны,если старого образца есть в них А-проходит -регистрация нужна,тут варианты -если покупать новый-с ним должен быть весь пакет документов для регистрации -если покупать б\у,то на мопеды с объемом двигателя до 50 куб. см, приобретенных до 29.12.2009 г. (когда его купили конечно же пофиг,главное чтоб он был выпущен до 2010г),покупается за 50 грн чистый талончик,заполняется на свое имя) есть льготная схема,которая обходится примерно в 250--300грн (легко идут только японцы,без разборки ЦПГ и замера объема,по китайцам нужно делать экспертизу,которую просто так китайцы не проходят,потому что почти все больше 50см решается за деньги,около 500грн,в зависимости от месных реалий) 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 1 травня 2018 Я вот смотрю подборки аварий и думаю. При аварии при сработке датчиков у некоторых отстреливает пиропатрон в аккуме. это все правильно и логично. Но почему не сделают что при сработке тех же датчиков автоматически не зажимаются тормоза, даже если водитель не трогал педаль? Для авто с системой стабилизации это проще простого. Просто не раз вижу что после того как впилился в одного водитель без сознания от удара, а машина еще катится, и происходит еще авария, и может очень сильно усугубить ситуацию. Ну и можно предусмотреть систему как растормозить машину вручную, для погрузки допустим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Июль 159 Скарга Опубліковано: 1 травня 2018 @Лукаш1, это уже есть на современных авто https://uk.wikipedia.org/wiki/Гальмівний_асистент Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 1 травня 2018 @Июль, Это не много не то. Вдруг водитель вообще не жал на тормоз, или нажал так что это система не сработала. Есть конечно адаптивный круиз с стерео камерами и всякими радарами. Но это очень дорогая система для премиальных авто. А то что я говорю можно сделать на авто ценой в 15к баксов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 3 травня 2018 Всем привет! Зацените прогресс . Нижние 27.11.2017. Верхние - свежачок 4 quitka, alexart, dimon_21061 та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 травня 2018 Круто, очень круто. Я тоже потихоньку работаю. Планирую до конца месяца пересилить планку 70. Ток с треньки пришла. 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 травня 2018 Я тоже потихоньку работаю. Я маю інше заняття - доця принесла літрову пляшку іспанського пива KELER - треба спожити, щоб не пропало.В гаражі висвердлив і вибив осі дверних завіс - колись купив ці двері на форумі і досі руки не доходили. Треба зробити ті завіси і помалювати в мій колір. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах