Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 травня 2018 Всё зависит от количества. Если выжрать литру с плюсом хоть через шо фильтруй наутро голова полюбому бо-бо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 травня 2018 закидываю марганцовку + активированный уголь Марганцовка трохи осаджує сивушні масла, але її зараз не продають. Я для систем очистки води замовляв у кілограмових упаковках. Фільтрувати добре через вугільний фільтр для осмотичних систем - той, що на виході ставлять. Продається по 150-200грн. і вистачає на довго - підходить для регулярного споживання "продукту". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djely 44 Скарга Опубліковано: 15 травня 2018 Ну может я мало пью, но у меня запасы пока имеются. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 15 травня 2018 не знаю,как оно получается,когда "добавляют".пробовал просто из маляса.. "Що занадто , то не добре." Во всем надо знать меру , и тогда будет порядок. С дегустации. Жалоб во время процесса потребления не было. Да и завтра не будет. Доказано временем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 16 травня 2018 Да и завтра не будет. Доказано временем. Лызнулы по грам 100-150 максимум, абы з рота запахло, конечно ничего не болит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 16 травня 2018 @Zir, у кого как, я вот недавно выпил 50 грамм рома и поллитра пива светлого и были отходняки, не то что бы вообще плохо, но небольшие изменения в самочувствии были. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 16 травня 2018 Принц Гарри женится на старой разведёнке! Куда скотится мир? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 16 травня 2018 Сьогодні визивав воєнком, 23-го в Десну на місяць, підвищення кваліфікації резервістів 2-го ешелону, попередньо в мехбригаду водій на БТР, а там де місце буде бо народу багато направляють. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 16 травня 2018 Сьогодні визивав воєнком, 23-го в Десну на місяць я там 18 лет прожил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 16 травня 2018 Принц Гарри женится на старой разведёнке! Куда скотится мир? Небось Макрон шепнул что-то. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 16 травня 2018 на місяць Хароший знайомий з военкомату казав шо той мiсяць можуть подовжити на три. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 травня 2018 Хоч трохи просунув свої плани - зробив завіси у водійських дверях. Обіцяли хлопці помалювати наступного тижня за 1000грн. А ще змайструвапв два краники - для блока і для радіатора. Хароший знайомий з военкомату казав шо той мiсяць можуть подовжити на три. Може б то і мені податися і кілька місяців москалів постріляти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 16 травня 2018 Може б то і мені податися і кілька місяців москалів постріляти? Та чого б I нI як е бажання. А там як повезе, москалI теж стрiляють. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 травня 2018 А чого по мені стріляти - що я поганого зробив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 16 травня 2018 Хоч трохи просунув свої плани - зробив завіси у водійських дверях. як реставрував?Може б то і мені податися і кілька місяців москалів постріляти? може с джавелина дадуть шмальнути))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 травня 2018 може с джавелина дадуть шмальнути))) Дорого і не цікаво. Мені зенітки подобаються - вчили, вчили мене, а жодного разу не пальнув. Потім перевчали на ракети - той самий результат. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 16 травня 2018 @VETERAN, раньше надо было думать, сейчас по большей части тишина и боевых действий нет, а все потери от арт обстрелов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 травня 2018 все потери от арт обстрелов. Це по моїй частині - відімстив би. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 16 травня 2018 @Сергей72,а че ушел так рано? до 50 вполне можно было посидеть,тем более платят счас нормально Нну как сказать? Причин на это дело много,решение принято однозначно,уж лучше синичка в руках,пенсии однозначно будет не хватать,посмотрим шо там насчитают.Думал блин хоть последнюю смену без выезда обойдусь,выезд был и такой не очень приятный,дабы разложиться мешали деревья+девятый этаж,нну ниче лестницу разложил прислонил,все пучком. Ох вчера и дал,ща уладнаю все бумажные дела ив горляну ач-ач,жена дала добро месяц побухать,пацыки уже в Светловодск приглашают гульнуть у них. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 16 травня 2018 месяц побухать А оно нада? У меня щас сосед загибается от цирроза. Думаеш у тебя печень железная? Он тоже так думал. Резко свалило, видел его сегодня, невесёлые глазки и больно очень оказывается, а был таким прям похигистом, типа шо там, здохну так здохну. Ну дело твоё конечно, если не жалко близких людей. Лучше б написал месяц бухать не буду, ото було б дIло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 16 травня 2018 я один день бухаю и мне потом три дня плохо,а тут месяц,я бы уже умер))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 17 травня 2018 посмотрим шо там насчитают. +\-3650 не совсем худая "синичка" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 17 травня 2018 Синька - ЗЛО. Люди с цирозом "уходят" за пару недель. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 17 травня 2018 Люди с цирозом "уходят" за пару недель. Та да. Судя по внешнему виду соседа так оно и будет. Умирают конечно и трезвенники но бухая не зная меры риск несоизмеримо увеличивается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 17 травня 2018 Люди с цирозом "уходят" за пару недель. Подтверждаю у меня так первая жена ушла, та что мать моих дочерей. А в далёком 87-м её же мать (первая тёща) так же финишировала! Видимо из-за этого у меня даже на запах алкоголя, какая-то реакция фу-фу!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах