Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2018 шоб я заморачивался с похорами, епт) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2018 Батюшка есть Батюшка, в 14-ом году отца хоронил, он не спрашивал МПЦ или УПЦ. Ну не скажи. Оказывается "у каждого свой монастырь". У меня когда старший брат жены в АТО был, то мать жены, теща моя, просила невестку (жену самого старшего) чтобы свечку поставила да помолилась, та ответила, мы не можем. Нам нельзя. Вы типа в УП, а мы в МП. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2018 Нам нельзя. Он типа в УП а мы в МП. Да ладно сказки сочинять . Все им можно, нашли тоже тему. Я вот сегодня попробовал оловом шпаклевать. Понравилось. Обычная китайская горелка даже черезчур мощная. Лудить хорошо, а править надо поменьше. Ну или опыта побольше . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2018 я поэтому и не хожу в церковь,религия создана чтобы управлять "стадом" 1 Tymothy відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2018 Нам нельзя. Он типа в УП а мы в МП. Да ладно сказки сочинять . Все им можно, нашли тоже тему. Каждый сам выбирает во что ему верить. Я тебе говорю как было. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2018 @Zir, номер не менялся с 2004 года охрестити може хто завгодноу нас батюшки думають інакше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2018 я поэтому и не хожу в церковь,религия создана чтобы управлять "стадом" вот именно! но люди не хотят в это понимать( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2018 Каждый сам выбирает во что ему верить. Я тебе говорю как было. Та я понимаю что было, и не такое бывает. Я про саму постановку вопроса. Вопросы веры они туманны, и сами батюшки далеко не все истолковать могут... . Ну верят себе люди, и пусть. Иза чего шум? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2018 ну,я вот верю в бога,но верю для себя,при этом не хожу в церковь,потому что там тоже всё на деньгах устроено и попы далеко не такие святые как некоторые думают 2 Alex_st та Автонаездник відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2018 Нова забавка - купили таку штуку - http://m.ua/links/stokke-mycarrier/ Це щось дуже складне конструктивно. Вже передивилися три фільми. Вдалося зібрати кілька тих шмат воєдино і всадити малого. А ще треба освоїти посадку обличчям вперед і за спиною. Якісь дві металеві планки не знаєм як причепити - куди вставити знайшли і пристібнули, але торчать за спиною як шаблі самурая. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2018 Иза чего шум?разводилово на бабло же Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2018 Иза чего шум?разводилово на бабло же Э... А это новость? За пару тысячь лет пора привыкнуть. Кюшать всем охота. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2018 я поэтому и не хожу в церковь,религия создана чтобы управлять "стадом" Но как ни крути - стадом таки нужно управлять. Вопросы только: какие ставятся цели и применяются методы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2018 Метод один - зомбирование. Страдайте, страдайте тут, ибо потом, там, вам воздастца и будете как кот в масле купатся Жиза Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2018 Это большая ошибка что вы считаете батюшек святыми - такие же люди как каждый из вас. Святые изображены на иконах и то среди икон есть праведники и мученики. Так же как и обычные люди есть те кто добросовестно служит и те которые наживаются за счет своей рясы. Просто батюшек на джипах куда больше "видно" чем тех кто следует всем канонам и служат - а их на порядок больше. Да и не думаю что с таким обилием информации по приходам сложно найти ответ вопрос где могут покрестить без ценника. 1 Автонаездник відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2018 Это большая ошибка что вы считаете батюшек святыми - такие же люди как каждый из вас.Це просто СЛУГИ Божі. А слуги бувають різні. 1 Navstar відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2018 Выкинул авешку на продажу http://vaz2101.com/index.php?/topic/34239-prodam-chevrolet-aveo/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2018 А як там у нас на сході - так само? https://www.youtube.com/watch?v=8mmCAlDyLls&feature=share Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2018 Что это вы батенька, Россией 24 балуетесь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2018 Лачик не нужен никому?Начальство продавать будет.2006 г,вроде около 200к пробег,1.8 бенз,цвет голубой.Ухожена,личная машинка.5500 долярив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2018 Россией 24 балуетесь?У мене 2700 каналів - все, що хочеш ловить. Цікаво подивитися, як різняться одна і та ж новина для різних країн. Одне коментують для Ізраїлю, а зовсім інше для Ірану. Частіше дивлюся передачі на Німеччину - більш правдоподібні. А коли маю настрій поржати - включаю для своїх їх внутрішні трансляції. Це справжня умора - справді мелють про смажених младєнцев і подібну чуш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2018 @VETERAN, у нас тоже рассказывают про то что Крымский мост невозможно построить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2018 у нас тоже рассказывают про то что Крымский мост невозможно построить. Все можна - питання фінансів, часу і доцільності. Подивимося скільки простоїть. В італійців досить довго простояв, але він не на болоті опори мав і зимою лід його не атакував. А ще під ним земля не совалася. А він таки змучився. Можна забрати у сусіда сортир - бо той на горбі. Потім всі гроші вбабахати у кладку до нього і сидіти там на даху з громадним дробовиком діда. А в хліві тим часом корова здохла і дітей та старих батьків нічим кормити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2018 @VETERAN, да, сначала рассказывали что не построят, теперь рассказывают что недолго простоит. А корова сдохла не сильнее, чем в аграрной сверхдержаве, которой помогает "весь мир". 1 Земляк відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2018 @Лукаш1, чого ти сюди за мою приліз? Іди у відповідну тему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах