zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 @vegas, ну на практике оно не совсем и дешево получается, я ему сразу говорил что бует уваленое говно, норм машина стоит от 3000 ойро, а в сегменте 1000 злотых оно все пошарпаное, а с учетом того что его жена(моя кума) передумала ехать в Польшу то вопрос стоит ли вообще покупать. Кстати немного про куму. Устроилась на работу учителем(писал выше), она учитель труда младших класов, природоведение, информатики и по другой специальности швея. директриса когда узнала что она швея предложила вести на уроки труда старших класов курсы швей, но нет материальной базы. Написали письмо с предложением кураторам в евросоюз и те предварительно одобрили 5-ть рабочих мест - закупят станки, но пока идет бумажная волокита будет все показывать на старых швейных машинках. Швейние машинки это больше для девочек, а для парней говорит будут восстанавливать автошколу категории В и трактор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 среди знакомых ни кто в такой рай не попадал. У кожного своє коло спілкування. Як у вас в "оттуда" кажуть - "Какой поп, такой и приход". І рекомендований смайлик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 Кстати немного про куму.Не зрозумів - вона має педагогічну освіту, але була швеєю, чи відразу швею у вас пускають дітей вчити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 @VETERAN, а ну не перекручуйте вона закунчила ПТУ за спеціальністю швея-закрійниця, а потім стаціонар ПНПУ імені В.Г.Короленка факультет технологій та дизайну. післю ВУЗу працювала на швейній фабриці Ворскла, потім пішла в декрет, після декрету влаштувалася вчителем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 після декрету влаштувалася вчителемУ вас роди прирівнюються до педагогічної освіти? Умене освіта по спеціальності "науковий працівник та інженер", але мені педагогіку не викладали - тому вчителем ніде не візьмуть. До міста можна не потикатися - радять остерігатися, бо можуть вештатися Порошенко і Гройсман. Сьогодні у Львові стартує 25-й Book Forum. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 Зоотехник - на кой тот Уно??? Его ещё гнать надо. Комикадзе однако. П.с. снятие с учёта отменили, на подходе отмена доверок. Я бы не связывался с бляхами, если живёшь не возле границы и лишних денег нету. 2 Alex_st та zootechnik відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 Купи Матиза на укр. номерах Вот они ваши Альфы 1 Djely відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 У вас роди прирівнюються до педагогічної освітизнову перекручуєте, я ж писав вище що закінчила ПНПУ імені В.Г.Короленка - це педагогічний ВУЗ, диплом дозволяє працювати учителем в школі та викладачем в ПТУ. @Автонаездник, та я сам сомневаюсь что оно доедет по нашим дорогам, одно дело рассуждать как все халявно, другое дело на практике. про снятие с учета - это теперь приехал и сразу оформил, или как? Купи Матиза на укр. номерах Вот они ваши Альфы я тоже предлагал как вариант 21099, матиз, ланос. Лично у меня нету доверия к фиатам тем более к таким древним, но там ему рассказывают что детали чуть ли не на дороге халявные валяются(видимо поотпадали ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 це педагогічний ВУЗЦе зовсім інша справа! А то робиш акцент на швею. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 @VETERAN, там директриса побачила момент, що можна дітям надати уроки по роботі на швейних станках, тим паче що у куми вже є досвід роботи на виробництві - кому буде цікаво це надасть змогу ще зі школи вибрати професію. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 директриса побачила моментМолодчина. Такі моменти із закордонною допомогою обов'язково слід використовувати - нехай хоч це піде на користь дітям. А то вся та допомога чомусь осідає в бездонних кишенях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 не проще - горыныч 3170грн + 200грн за установку, поскольку есть спрос они тоже цену подняли Не знаю что такое горыныч. но вот для примера базовый комплект на три популярных спутника. https://www.agsat.com.ua/komplekty-dlja-ustanovki/komplekt-dlja-samostojatelnoj-ustanovki-bazovyj-sd/ если подсчитать с нуля спутник или т2 то спутник получится дешевле, так как не нужно мачту городить под антенну) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 Зоотехник - да, приехал и переоформил. Мне на днях пришлось славуту ещё на себя повесить - хозяева не хотели, что бы на них машина весела. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 @zootechnik,веселая у тебя ситуация, муж в Польше и не хочет в Украину возвращаться, а жена не хочет покидать Украину, ей и тут норм, то может пусть не мучают друг друга да разводятся?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 пусть не мучают друг другаВони не мучать, а підтримують один одного. Жінка працює для душі, а чоловікові приходиться кормити тіло, де ця душа знаходиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 пусть не мучают друг другаВони не мучать, а підтримують один одного. Жінка працює для душі, а чоловікові приходиться кормити тіло, де ця душа знаходиться. та те тіло непогано заробляє Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 Всем привет. Праздновали вчера день рятивныка. Не ну сам праздник был 17-го, просто мой караул в этот день работал. Посидели у меня во дворе, сюрпа, домашние колбаски на решётке, водовки около 3,5л выпили. Жена говорит зашли с дочкой в дом, а я сплю на диване и Раммштайн на весь дом рубает)) Ещё одного коллегу уложил на диван под навесом, остальные ритировались своим ходом. Ну норм посидели Спасибо за поздравления! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 водовки около 3,5л выпили. чето непонятно-сколько любей было? если считать,что литр-норма,то 3.5 человека получается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2018 водовки около 3,5л выпили. чето непонятно-сколько любей было? если считать,что литр-норма,то 3.5 человека получается Кому то может литр норма, но я явно не отношусь к этому типу людей Было 6 человек, 2-е не пришли. Один из этих 6-и человек весит 145кг, вот для него норма где-то 1-1,5л(но он выпивал на равне со всеми), один был "на старые дрожжи", и была одна девушка. Как решить эту задачу по распределению спиртного на душу населения, когда все выпивали по мере своих возможностей? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2018 а чего дома-разве у вас на природе негде посидеть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2018 а чего дома-разве у вас на природе негде посидеть? Да чё там негде, одна природа кругом. Не захотел я тащиться со всем добром, тем более накануне дождь прошёл и посиделки на природе могли обернуться простудой, чиреями на заднице или ещё какой заразой)) У меня во дворе тоже природа ничем не хуже)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2018 Ну що, дочекалися. Сильний вітер, холодно і мокро. А обіцяють справжній шторм. Ну що ж... Осень настала Холодно стало Птички гамно перестали клевать .......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2018 У нас просто вітер і сонце, але ще тепло. Осінь обіцяють з понеділка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2018 А у нас +28 и вполне летняя погода. Катаюсь на мотоцикле. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2018 Поехал с семьей на рыбалку, а привез грибов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах