VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 Класно покатався хлоп. У Чернівцях п’яний водій протаранив дев’ять автівок на краденому легковикуhttps://zaxid.net/news/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 Имел неосторожнось заявить родным что мне нужно 10штук на новый комп,думал меня прибьют наместе) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 @optimus prime, так это по божески. Видяха после фермы, ССД под систему да пару планок оперы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 @optimus prime, щас курс подрос, месяц назад купил бы было б дешевле гривен на 500-1000 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 @optimus prime, щас курс подрос, месяц назад купил бы было б дешевле гривен на 500-1000Было бы за что(@optimus prime, так это по божески. Видяха после фермы, ССД под систему да пару планок оперы.Та понятно,но если бы только он был необходим( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 [/font][/size] https://zaxid.net/news/ мда,за последние пару дней многовато резонансных происшествий,а сколько ещё мелких было...осеннее обострение наверное.украденная семёрка прямо как моя))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 украденная семёрка прямо как моя)))Я помітив. А власника бачив? Високий і волосатий - точно не ти, але інтелектуально - прямо твій клон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 на новый комп,думал меня прибьют наместе а в чём проблема? Макбук про, к примеру, стоит в районе 2.5 кУе. Парочку ноутов ещё взял, к примеру, леново карбон Х1 на евробляхах, в районе 500 прайс. А за что прибивать на месте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 @VETERAN, думаешь если ты лысый то все лысые?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 Имел неосторожнось заявить родным что мне нужно 10штук на новый комп,думал меня прибьют наместе) сам зимой потратился на системник 4,5к, монитор 7к, и роутер новый 0,7к, до этого особых вложений в ПК за 10 лет небыло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 @VETERAN, а насчёт интеллекта лучше молчи,по твоим разговорам видно это для тебя больная тема, наверное в детстве тебя чмырили по этому поводу, похоже проблема была ещё до падения а после так вообще усугубилась)))пей таблеточки))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 @nightwolff, як тебе калбасіт нє па дєтскі. Чого я так тебе турбую? Я вже віджив своє - як прожив і чого досягнув - усе моє. А у тебе стоїть просто нереальне завдання - хоча б просто дожити до моїх літ. Просто повір, що тобі це буде ну дууже важко. Навіть не упоминаю, що ще і таких дітей виховати і вивчити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 @VETERAN,то что ты дожил до своих лет это случайность)а детей моих не трогай а то точно не доживешь до своих лет) лучше выпей таблеточек) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 Інтелектуал - інакше і не скажеш. точно не доживешь до своих лет а детей моих не трогай Чого це я маю зачіпати чужих дітей? Вони - твоя проблема. Але у них ще більша проблема - ти. Стосовно нащадків - не можу ніяк сприйняти - внукові тільки пів року, а йому вже виробили закордонний паспорт. Мені такий документ видали після виповнення 40 років. Мандрувати світом почне дещо раніше за мене. Правда мої діти також дуже рано вибралися за кордон, але вони були вписані в мій паспорт, а не мали власний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 @VETERAN, сразу видно не в деда пошли, не патриоты. У меня брат двоюродный тоже рванул у Польшу плитку керамическую грузит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 Вони - твоя проблема. Але у них ще більша проблема - ти. слушай ,дибилоид великовозрастный а не сходить ли тебе в одно интимное и привычное для тебя место? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 так это по божески. Видяха после фермы, ССД под систему да пару планок оперы. и это все пихаем небось в 775-й сокет щас курс подрос как не странно, наоборот упал, 28.10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 тоже рванул у Польшу плитку керамическую грузит. Що значить "тоже"? Якщо це стосується мого сина - він працює згідно контракту на фірмі, на запрошення її керівництва. Він отримав "блу карт" від уряду Німеччини - подивися кому надається такий документ. Він має твердий намір повернутися. А мої дочки виконували короткочасні контракти за кордоном - цілком легально і в різних країнах. І це були угоди, згідно їх освіти і отриманих спеціальностей. а не сходить ли тебе в одно интимное и привычное для тебя место? Тобто ти підтверджуєш, що постійно там знаходишся і бачив мене там так часто, що вважаєш звичкою? Ти помилився - це був не я - сиди там і уважно за всім слідкуй, щоб більше не помилитися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2018 ... внукові тільки пів року, а йому вже виробили закордонний паспорт... Говорят на загранпаспорт украинцев теперь только со средствами для мытья унитазов фотографируют. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2018 Рукалицо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2018 Собачитесь??? Всем привет. Настраиваюсь идти в гараж - ставить гбо на Ровер. А на улице реальный дубарь. Хоть шапку одевай? 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2018 ГоворятУ вас там - в "оттуда" можливо щось таке і придумали, якщо ні чим іншим відмити не можуть. А на улице реальный дубарь.У нас +9. Також збираюся в гараж - хочу підготувати двигун до зими, щоб пізніше під снігом не возитися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2018 Говорят на загранпаспорт украинцев теперь только со средствами для мытья унитазов фотографируют даже не знаю как коментировать, всегда думал что серьезный человек, а такую пургу пишеш... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2018 У нас +9 дед,ну что-фотки в новом свитере на новый фотик будут? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2018 будут? А я хіба обіцяв? Наш форум не потягне якості цього фотоапарату - тільки 1 фотка і поміститься. Я ще сам його не освоїв. Дочка пробує навчати, але просувається поволі. А на светр ще не прийшов час - він дуже теплий. Вчора моя машинка трохи помучилася - тягнула на своєму горбі 700кг. Занижена машина мені не сподобалася - попою по асфальту якось не комфортно, хоча і видно дорогу попід вантажівками. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах