Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2018 УжосЧомусь сподівався, що відреагує Сергій 72. Не думав, що для тебе це також актуальне. Ув.пан Ветеран (всраный).Тты че обкуренный ? Бахни лучше самогона домашнего,толку будет больше. Я тебе скажу в откытую (не люблю я подстрекательств) - с тобой на форуме уже мало кто общается,а тебя от этого разрывает,дда в сосну ударся башкой. У меня по молодости был ПС Японец движло было на резиновых подушках. 2 Alex_st та Солекс Делортович відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2018 Как писал ранее,фото Минчика.Доков нет,будет продаваться как есть,в сборе,если кому интересно-пишите.Такой был изначальноНемного отчухалиНу и я)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2018 Бахни лучше самогона домашнегоСаме це я і мав на увазі - тому і вважав, що відреагуєш саме ти. Не ображайся - ти сам створив собі такий імідж. Зранку прийшлося залагоджувати проблему із замками - купив нові кодові пластини, разом із новими ключами. Коштувало аж 2000грн. Зараз приїхав із гаража - возилися із мертвою копійкою чернівчан. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2018 Зараз приїхав із гаража - возилися із мертвою копійкою чернівчан @VETERAN, И как результат? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2018 И как результат?Я написав у відповідній темі - зчеплення витискається і не тече, а стартер крутить. 1 alexart відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2018 @VETERAN, Уже видел)в такой вот помощи и есть клуб,а не зборище пообсирать друг друга. 3 Zir, K 11 та VETERAN відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2018 Люди,помогите разобраться,на фото мото,что я выше писал,Минск,или "Ковровец"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2018 Похож на ковровца,передач три? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2018 Люди,помогите разобраться,на фото мото,что я выше писал,Минск,или "Ковровец"? Похоже на Ковровец К-58 с приколхоженной задней сидухой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2018 У первых-первых Ковровцев действительно было три передачи и цилиндр был на два выхода выхлопных колен,здеся на фото дв-ль макаки трехскоростной. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2018 @Сергей72, Двиг по маркировке м1м,62-го года,а от свиду,вроде к-58,не? @optimus prime, Три вроде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2018 VETERAN, Уже видел)в такой вот помощи и есть клуб,а не зборище пообсирать друг друга. Hе один раз VEТЕRAN помогал лично мне как практическими советами (особенно после дтп) так и практическими даренными деталями и ценными советами шо тоже есть немаловажно. VETERAN, конечно я помню за ту посылку, обязательно встретимся Вишу с дом компа случайно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2018 @Zir, Привет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2018 я помню за ту посылкуТи про що? Зі штатів? Да ладна - не приколюйся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2018 @alexart,Тта-не,на фото отчетливо видно шо мотор макаки (у Ковровцев,Восходов,гильза на половину заходит в картеры). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2018 все гуглится за полторы минуты мот-ковровец двиг-минск состояние-ржавое солянка+состояние+отсутствие доков+малокомуонно нужно= примерно 300 долларов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2018 поехал сдал 71 кг чермета и получил 350 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2018 получил 350 грн У нас по 6.50 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2018 ну а у нас вот так, 5 грн за кг. Зато всего 5 грн скинул на засор. А там были батареи и глушак. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2018 Конечно на крупной металлобазе цена была бы выше, но в нашем городе на 25к жителей такой нет. А так это просто сборище алконавтов, а хозяин точки потом на те же металлобазы вывозит когда накопится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2018 а хозяин точки потом на те же металлобазы вывозит когда накопится. У нас точно так. Мелкие барыги платят ментам и работают. По мере накопления , сдают на крупные металлобазы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2018 и у нас так же, только ещё дешевле,4.50./кг, правда берут абсолютно всё, даже консервные банки и ничего не скидывают на мусор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2018 Всем привет. Вытянул ноут. Надо немного найти запчастей на Чери Кимо. Прикупили недавно с другом. Безопасность дорого востанавливать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djely 44 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2018 все гуглится за полторы минуты мот-ковровец двиг-минск состояние-ржавое солянка+состояние+отсутствие доков+малокомуонно нужно= примерно 300 долларов Если б такие расценки были я б давно свой К175А 60 года давно махнул бы на девятку, ну или на семерку в худшем случае. Без доков рама ничего не стоит, двиг ну может тыщи 2 и то реставраторам он врядли интересен а мамкин тюнер втулит туда совмеменный минск или восход. У меня так рама от панонии ушла в металл потому что доки 20 лет назад в гаи сдали что мот в лом ушел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2018 Посмотрел видос копателя с РФ, у них чермет стоит в переводе на гривны 5.25, не особо отличается от нашей цены. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах