zaza 33 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2018 Що значить "зачем"? Такий мотик з роками не дешевшатиме. В класі 9-10 у однокласника був схожий мопед. Тільки сидіння одне, і руль вищий. Прям міні-харлей. Правда якесь магнено збоку приколхожене було. Їздило те чудо норм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2018 мотык.Минск-м1м,1962 года Красавец. Таким можно заморочиться. Сегодня видел воз двора одного барыги мотики в продаже. ИЖ 56 и ИЖ Юпитер 3 Пятьдесят шестой без доков.Просит пять тысяч гр. За Юпитер и не спрашивал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2018 Красавец. даже не знаю как ту хрень можна назвать таким словом единственный мот из совка,который можно назвать красивым- это Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2018 даже не знаю Именно Ты смотришь как потребитель . Я - как ценитель. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2018 Если этот мото комплектный и по вину то очень интересное приобритение для человека страдающего такой техникой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2018 Чомусь байдужий до такого - люблю твердо стояти на землі на всіх чотирьох. Пробую розсмакувати Ромі Мартін, але чомусь не можу зрозуміти його приваб. Як на мене - вино смачніше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djely 44 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 Вопрос в доках основной. Техпаспорт на минчака отдали? В угоне пробивали? Ну владелец наверняка уже неживой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 люблю твердо стяти на землі на всіх чотирьох. Ужос Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 УжосЧомусь сподівався, що відреагує Сергій 72. Не думав, що для тебе це також актуальне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 вот наткнулся на продажу прикольных рулей http://e30.od.ua/index.php?threads/35195/#post-373447 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 Думал провести день в свободном полете - комп , чаи , дрем у телика. Но нет.На улице тепло , +15 и жаль такой день на диване убивать . Работаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 Чомусь сподівався, що відреагує Сергій 72. Не думав, що для тебе це також актуальне. Не в обиду вам, прочтите ещё раз что вы написали выше. Это звучит как: "люблю заниматься мочеиспусканием стоя на четвереньках"))) Хотя уже подправили смотрю)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 @SPASATEL,пора аватар менять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 вот наткнулся на продажу прикольных рулей http://e30.od.ua/index.php?threads/35195/#post-373447 Рули прикольные, цены не очень)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 вот наткнулся на продажу прикольных рулейhttp://e30.od.ua/index.php?threads/35195/#post-373447 Рули прикольные, цены не очень))на ebay цены ещё прикольнее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 Вчера видел как трабант на галстуке тянули) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 да ну нафиг, лучше на москвиче ездить чем на трабанте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 конечно лучше-москаля в чермет можно здать,а трабант? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 Хотя уже подправили смотрю))Клавіатура деколи пропускає символи. Радий, що тебе розвеселив. Приїхав із гаража - пробували реанімувати копійку чернівчан. Поки не вдалося. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 пробували попробуйте ещё Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 @SPASATEL,пора аватар менять Зачем? Пусть Жигулик будет, тем более этой фотки что на аватарке у меня нет. Клавіатура деколи пропускає символи. Радий, що тебе розвеселив. Прикольно получилось)) Я тоже когда-то вином залил клаву, после этого 3 клавиши перестали работать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 Хотя уже подправили смотрю)) Клавіатура деколи пропускає символи. Радий, що тебе розвеселив. Приїхав із гаража - пробували реанімувати копійку чернівчан. Поки не вдалося. И что там за жигуль?? Что с ним такое, что не заводиться??Может он устал и пора на покой?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 И что там за жигуль??Трошки описав ситуацію в їх темі про допомогу. попробуйте ещёОбов'язково, але завтра - встигнеш ще підтягнутися сюди - зранку є поїзд. Коли прийшов додому, мене чекала прикра несподіванка - якісь непонятки із замком. Жінка каже, що у неї також - один замок виявився відкритим, хоча пам'ятає, що точно закривала. Думаю, що це із-за того, що жінка десь тиждень тому посіяла ключі. Вважає, що вдома, але тепер підозріваю, що може хтось поцупив. Напевно ці замки виявилися заскладними для злодія - не зміг відкрити, навіть маючи ключі. Поміняв в замках вставки, а завтра куплю нові замки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 У нас не +15 ))) и я решил пора менять колеса, как говорят-к зиме готов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2018 А у нас опять +15. Занимаюсь домашним хозяйством. А с утра не устоял перед соблазном заработать немного денег.Отрегулировал на 2112 клапана. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах