Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

@VETERAN, Поздравляю с праздником внука!Пусть растёт на радость родителям и бабушке с дедом

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Голова болыть,с утра бутылкка конячила,ща открыл бар достал казенку... вечером от жены пилюленй. (Ох блин и посидели вчера,даже кролятину не дохавали).

Молодой ишо. Пить не умеешь.

Кстати - некоторым и не суждено научиться пить.Главное , понять это как можно раньше.

Поділитися повідомленням

Пить не умеешь.

Кстати - некоторым и не суждено научиться пить.Главное , понять это как можно раньше.

Таки да,это и есть правда,как бычок до воды на водопое допадаюсь. Мне вчера так было хреново досих пор трухает,я канеш выводы для себя буду делать.

Поділитися повідомленням

Пить не умеешь.

Мне вчера так было хреново досих пор трухает,я канеш выводы для себя буду делать.
Естественно. С понедельника.....с нового года.....после рождества......с 8 марта......после Пасхи.....со следующей недели.......вот ещё днюху отмечу, и в завязку......

Вариантов масса

Поділитися повідомленням

Вчора ввечері їхав маршруткою додому.

на одній із зупинок сіло бухе тіло, спочатку воно любило мозги водію, той його прогнав в салон.

там він повис над одніє жіночкою, звонив комусь по телефону, але стояти в нього виходило так собі він більше на ній лежав.

зробив йому зауваження, на що він відповів що зараз мене прямо тут порішає - мовляв я атошник і сєпарів пачками мочив.

один з пасажирів вступив йому иісце, але це бухе чмо не хотіло сідати - тоді його посадили примусово.

воно почало орати що кругом сєпари.

але потім один з хлопців спитав у цього атошника чому він не став на облік, як виявилося він працівник воєнкомату.

і тут слово за слово виявилося що ніякий він не атошник, ну доки він варнякав ніхто його не трогав, але коли він вдарив жінку ми його скрутили і якраз маршрутка зупинилася, винесли на зупинку і там вже популярно пояснили що він був неправий, що жінок не годиться бити, ну а звідки в нього фінгали взялися, так хз, ніхно не бачив.

хотіли там його і кинути, але воділа почав нити що хай їде далі.

доводилося викидати з маршруток і раніше таких чмошників, але завжди воділи нам допомагали, а тут незрозуміла позиция воділи, видно якийсь його знайомий.

Р.С.ми з воякою потім пішли пива випити, він розповів що на фронті отримав поранення ноги, хотів знову повернутися, але взяли в воєнкомат, подякував за допомогу -  сам би не справився через поранення ноги. Також розповідав що люди самі приходять до воєнкомату, були й такі які ще в радянській формі з рюкзаком приходили, є звичайно й уклоністи, але відсоток їх невеликий

Поділитися повідомленням

может быть сделаем тему,в которую будем отправлять пользователей,без которых клубу лучше?

примерно так-

любой пользователь может выставить кантидата на удаление с аргументацией,и голосовалкой.

если большинство пользователей за удаление-удаляем.

нужно установить минимум голосовавших,

учитывая количествол активных пользователей-видится примерно 11

и символично,и непарно :)

Поділитися повідомленням

никаких старейшин :bl:

демократия и большинство-вот наше кредо :af:

Поділитися повідомленням

может быть сделаем тему,в которую будем отправлять пользователей,без которых клубу лучше?

Провокативное предложение.

А вдруг?   Самому придется испытать досель неведомое чувство :bw:

Поділитися повідомленням

Эко тебя торкнуло

так а хуле-пятницо :multi:  :az:

Самому придется испытать досель неведомое чувство

акстись,отрок ;)

десять раз ник банили-какое нафиг"неведомое чувство"? :multi:

жена припахала,

святое :az: жену огорчать-себе дороже :af:

Поділитися повідомленням

а у меня жена уехала,а соседка-осталась ;)

иду жечь резину,ибо безопасность-

прежде всего :multi:

Поділитися повідомленням

десять раз ник банили-какое нафиг"неведомое чувство"?

Да , опыт великая штука.

Поділитися повідомленням

безопасность- прежде всего

А я не користуюся - не люблю запаху паленої ґуми.   :bk:

Поділитися повідомленням

безопасность- прежде всего

А я не користуюся - не люблю запаху паленої ґуми. :bk:

Ветеран шарит. Поддержу.??

Поділитися повідомленням

Мне вчера так было хреново досих пор трухает,я канеш выводы для себя буду делать.
Акція від горілки "Біленька". Під кожною кришечкою білочка. Збери п'ять білочок і тобі кришечка...

Поділитися повідомленням

Син у Берліні закінчив роботу - виконав контракт. Йому, крім оплати, дали акцій фірми на 16 тисяч євро. Сказали, що на стільки зросла вартість фірми, як результат його роботи. Інша фірма вже три місяці чекає на нього - ще літом підписали контракт із платнею у півтора рази вищою. От так поступають німці із нашими працівниками.

Поділитися повідомленням

Проехались сегодня на шестерке знакомого,нуу,я думал ноги отморожу,холодно нереально,на мою печку грех жаловатся,но самое интересное что он считает это нормой,говорит всегда так было.О-о

Поділитися повідомленням

Собачий холод

мне нужно бензонасос поменять, но так и не не решился по морозу лазить.

вместо этого на чердаке порядок наводил - нашел дохлую белочку, нажралась базальтовой ваты и здохла

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз