zaza 33 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2018 Хз. скільки на липучці, а шипованій ззаду (кама), і не шипованій “під шип" росава сноугард витрата в режимі дві хвилини прогрів і 15 км. у спокійному режимі 8.5-8.7 л/сотня. Середня витрата у мене 7,73 л/сотня. Літом до 7, а по трасі навіть до 6 було в режимі "дедушка на дачу їде". На зимовій гумі накат набагато гірший. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2018 Не пойму,было16 литров,хватило на 115 км,как так?но катаюсь по 4км на работу,и не более це по месту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2018 у меня тоже больше жрёт чем летом,но я даже не засекаю расход, просто лью больше бензина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2018 катаюсь по 4км на работу,и не болееЯ би пішки ходив. Мені до гаража 2км, значить тільки взяти машину і поставити - 4км пішки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2018 @optimus prime, c такими короткими поездками это норма. Машина в режиме прогрева половину пути. Потом с работы ехать опять прогрев. А прогрев много жрет топлива и двиг очень неэкономичный пока не прогреется на велике езди, правда только летом. у меня тоже поездки короткие и я грею в пути, но конечно мешают провалы в тяге, карб вебер, на солекса наверно получше в этом плане Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2018 @Лукаш1,Я обычно на скутере езжу, но сейчас холодно,да и болею,приходится на машине Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2018 с какого пузыря начинать Ром Бакарди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2018 Чим радите продовжити? Схиляюся до крайньої пляшки справа. Дай сюда,мнеб такие проблемы (с какого пузыря начинать). слева направо. Выставляшь на столике, достаешь пневматику, и желательно целиться в нижнюю часть, по центру, так чтобы пуля прошла не по касательной Расстояние - небольшое, почти в упор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2018 фух накінець на роботі і нікуди не їду,якось надоїло гасать по районах. в п'ятницю ввечері як виїхав і тільки сьогодні в 3:30 ранку додому доїхав. дякуючи погоді пару раз міняв лампочки в фарі, прямо в дорозі здох АКБ - міняв щітки на генераторі, добре що торгаші смикнули, бортував два колеса в серед поля, розкрутився бензонасос і виперло бензин, а вчора ввечері до доща ще й густючий туман, їхав друга-третя, розмітки немає, пару раз заїзжав в кювет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2018 слева направоРозслабтеся - зупинився на двох келішках Вігора. Решта зайняли свої місця у барі. І це на довго. Гості бувають не часто, а самому то споживати не хочеться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2018 Расстояние - небольшое, почти в упор Не , ну мы же не кацапы , что бы уничтожать санкционные продукты. Я бы все это разнообразие поставил куда нибудь подальше и пусть жена с подружками иногда всем этим губы смачивает. Но пить все таки ЭТО я бы не стал. И вообще с подозрением отношусь к цветным напиткам. И как ЭТО употреблять мужику? Перед сном , раз в неделю по наперстку? Да ну нах!!! Я перед сном не пью . И для аппетита тоже. С этим порядок. И упиться этим нельзя. Самому конечно можно , но я подразумеваю употребление спиртных напитков как коллективное действо. И получается , что дешевле и полезней пить самогон. Все в том же коллективе , под хорошую закуску и как говорил классик - "Надо знать что пить и что при этом говорить." 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2018 Всем привет. Сегодня первым стоял Ланос - на нем и ездил)). Пришел вечер - а свет как от свечек. Надо что то срочно делать. Завтра полирну фары и попробую поменять лампочки. Но в планах купить комплект ледышек. Может кто посоветует - какие взять и где?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2018 Но пить все таки ЭТО я бы не стал. И вообще с подозрением отношусь к цветным напиткам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2018 Пью пивас местный в лимоне, заказал на маздомотор деталей на 200$ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2018 а свет как от свечек. Надо что то срочно делать нужно понять в первую очередь, где проседает напряжениеПомеряй для начала разницу между + на клемме АКБ и + который залетает на твою лампочку. Очень вероятно, что напряжение подсаживается на контактах, подушатанных релюхах или вообще реле ближнего может отсутстовать (как на жигулях или нексии) Кстати, на нексии потери были полтора вольта. Лампа светила ппц как тускло.Я делал отдельные реле + плюсовой контур через предохранитель с проводами соответствующего сечения. Если понимаешь в этом и есть время - сделай своими силами. Если нет - заедь к нежопорукому электрику. И получается , что дешевле и полезней пить самогон. Все в том же коллективе , под хорошую закуску и как говорил классик Дешевле вообще не пить. Ни цветные, ни чёрно-белые, никакие. Мы за ЗОЖ @VETERAN, саме тому я віддаю перевагу колі зеро або напоям на стевії. По теме. Подсел в последнее время на сериалы. Смотрю всё в оригинале. Закончил смотреть "видоизменённый углерод" ("altered carbon")Сейчас смотрю "Berlin station", про жизнь спецслужб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2018 Просадка напряжения до 13,0 В на контактах фары вполне допускается. Больше того, если вы добьетесь на фаре напряжения в 13,8-14,2, лампочки намного ярче светить не будут но зато будут чаще перегорать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2018 віддаю перевагу колі зероВважається найшкідливішим варіантом Коли. Про стевію також висновки неоднозначні. А алкоголь у дуже малих кількостях має позитивний вплив на поношений організм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2018 ...Сейчас смотрю "Berlin station", про жизнь спецслужб. Мож не в тему - "Острые козырьки" только закончил (не в оригинале), рекомендую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2018 13,0 В на контактах фары вполне допускается. на жигулях, да и на машинах дешёвого сегмента это трэнд - не устанавливать реле ближнего света. В итоге, на подрулевом переключателе подгорают контакты и именно на них просаживается напряжение. Такая беда. Электрики об этом знают. Прежде, чем менять 100500 лампочек, нужно понять, что происходит - либо это проводка теряет напряжение на нагрев окружающей среды, либо это лампочке ултык кауписиздык. Вважається найшкідливішим в ну так, у нас перевернута догори ногами система координат. Кола так, не самий корисний напій. Більш того скажу, не все з того, що я споживаю, є корисним. Кола насправді дуже добре стимулює - у ній є певна доза кофеїна яка добре заходить завдяки бензоату та ортофосфорній кислоті. Також, у певних випадках необхідно підвищити кислотність шлункового середовища. Кола - ідеальний варіант. А стосовно користі алкоголя - це явне перебільшення. З 100 відсотків прикладів ця субстанція робить з людей дібілів. В моєму житті немає ні одного прикладу, коли від споживання спиртного хтось порозумнішав чи добився якихось результатів. Тільки хардкор. Тільки деградація. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2018 Про стевію В Табачном выращивают. віддаю перевагу колі Ну а чего - находящаяся в её составе ортофорфорная кислота подходит для различных манипуляций при промывке механизмов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2018 ри промывке механизмов. отофосфорку дешевле купить в виде преобразователя ржавчины. "Острые козырьки" Спасибо за рекомендацию, нужно будет посмотреть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2018 В моєму житті немає ні одного прикладу, коли від споживання спиртного хтось порозумнішав чи добився якихось результатів. У мене тиск крові стає меншим десь на тиждень - після вживання 50мл горілки. Після пива дуже класно засипаю і міцно сплю до самого ранку. Вино не можу перед сном пити - просипаюся о 4-00. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2018 В Ланосе, как и в Нексии - реле нет. Я тоже думаю, что лишним не будет подкинуть по релюхе на фары. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2018 А стосовно користі алкоголя - це явне перебільшення. З 100 відсотків прикладів ця субстанція робить з людей дібілів. О,да-да. Нну крассава,мне с утреца настроение приподнял,спассиб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2018 @vegas в больнице. Сегодня отрежут пол среднего пальца. Не прижились. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах