VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2019 обоснуй )))Прошу пробачення - я не знав, що ти неповносправний. Вибачай. мы говорим о действующих паспортахЧомусь не помітив слова "дійсний". Напевно старію. Чи не було такого слова? появится Славик и скажет что у него двойные-титановыеМілко копаєте - титаномагнієві з напиленням оксиду-нітриту титану - Маск прямо зі своєї ракети зняв. Але я викинув - і даром не потрібні. Понторезка никогда не выключается Нічим не допоможу - не знаю де той вимикач - прийдеться тобі понти різати і надалі. До речі - якось незавершено твоя накачка виглядає - один орган не охоплено увагою. Мусиш викласти ще фото із зачепленим на нього відром води. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2019 ти неповносправний.так ты определись уже,то в окопах,то неповносправний, жёстко тебя глючит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2019 от точно дєд пєдріла.. ти шо, віагру їло? Чур на тебе Хочеш такий орган побачити - велкам до дзеркала... Тільки з вухами побачиш, не лякайся, це воно й є А я нічого нікому не мушу Тобі так точно ( Озабоченний старий пі+1 = Пі да раз ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2019 @nightwolff, @nemez, це я дуже вдало палкою в яму ткнув - відразу обоє встрепенулися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2019 Славік, я б сказав, насмішив ти якраз зловив момент коли я в чудовому настрої. І ти його не зіпсуєш нічим, як не намагайся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2019 ? дописались. Скоро писюны показывать будут?. Чур на вас. Немец - не ведись.? 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2019 дуже вдало палкою В сраку собі палкою ткнув? Шваброю? Дивлячись на твій передастичний бекграунд, не знаю, чого від тебе можна чекати Доречі, серед усіх славіків в інтернеті, я Славік Нєзамєнімий Є ще Славік Буйний І в нас на форумі також є Славік. Славік Передастичний І його кончене корито є тому підтвердженням. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2019 @nemez, щойно зі співчуттям про тебе згадував - клей вечірній ще не загус? А мені доця приготували реберця гриль із авторськими соусами - привезла з виставки. Найбільше сподобався "Полум'яний румбарбар". "Весела сливка" з приємною кислинкою, але слабовата до такого жирного блюда. А "Пекучий вуджений перчик", хоч і дуже гострий, але трошки не те. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2019 Славік, не переймайся, я не маю звички заглядати до чужого рота та до чужої кишені хоть гівна похавай, мені байдуже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2019 не переймайсяНе виходить - переживаю за тебе болєзного. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2019 Пошел спать, не буду мешать вам ворковать на ночь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2019 Пошел спатьДоброї ночі і приємних снів.Також спробую прилягти, хоча внук по мені ще лазить, як по дереві. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2019 я дуже вдало палкою в яму ткнув может ты палкой себе в другое место ткнул?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2019 Ну і понаписували.... З ранку з родичом їздили йому машину дивитись, він просив бо одна голова гарно, а дві краще. з його слів там трохи з проблемами. приїхали, бабця відкрила гараж, а там Вольво 740. задні стопи побиті, багажник відкритий і в багажнику півмотора розібраного, заглядаю в салон - там мишки кубла наробили, проводку погризли, в сидіннях прямо нори, йдемо дальше - під капотом 6-ти рядний дизель, точніше голий блок, все інше в багажнику, стан мотору - чермет. бабця хоче 30000грн і по ТП бо хазяїн помер. Сказали що якщо з документами щось рішить то за 10 000грн готові забрати і то тільки через кузов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2019 А я с утра делаю доброе дело. Просто купили меня. Приехали и говорят - ((( только ты сделаешь. И повелся. За бабки конечно. Чувак на служебной Шевроле Круз отбил правое зеркало . Поставил на въезде во двор , а ветер качнул ворота и бам... Осколочки пластика пособирали (само зеркало целое) но сломалась стоечка , на которой и вращается корпус. Уже выточил вставочку с черняги , инсталировал ( приклепал на трех заклепках ) в корпус зеркала ( сам корпус из силумина и не варится) , попаял и пошпатлевал то что разлетелось из пластика.Высохнет , покрашу. Вечером начальник хрен догадается , что утром оно летало в разные стороны . Люблю такую работу .Не пыльную и денежную. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2019 головы форума, а подскажите, в инжекторных эбу выход на тахометр, это + или - ? и 5в ли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2019 А я сегодня 1000грн кому-то подарил - переводил деньги и ошибся № карты. Накатал заяву в банк, но все равно думаю кому-то повезло к празднику. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2019 в инжекторных эбу выход на тахометр тахометр шестерочный + мозги? https://www.drive2.ru/l/3410029/ в родном январе тахометр работает от ДПКВ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2019 переводил деньги и ошибся № карты если карта несуществующая сумма должна сама вернутса в течении рабочего дня, я с приватовского айбокса тоже так был попал на 400грн, деньги вернулись через 2 часа на зарплатную карту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2019 в инжекторных эбу выход на тахометр тахометр шестерочный + мозги? https://www.drive2.ru/l/3410029/ в родном январе тахометр работает от ДПКВ да, вариант такой видел, в одном случае подойдет. а там где модуль зажигания надо будет сплесать подобия усилителя, вот теперь надо знать какой выход идет с Эбу, если + то некоторые мысли уже есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2019 Поліз в холодильник. Дивлюсь - а дверка морозилки не закрита. Вчора жінка м'ясо діставала, і полочку не до кінця замкнула, от двері і не закрились. Все обмерзло. Під холодильник натекло. Добре, що її вдома нема . Тільки що писала, чи нічого мені смачненького в магазині не треба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2019 ага, ляща за то что дверку не закрыла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2019 вот теперь надо знать какой выход идет с Эбу вот еще вариант https://www.drive2.ru/l/6634912/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2019 вот теперь надо знать какой выход идет с Эбу вот еще вариант https://www.drive2.ru/l/6634912/ я это тоже видел, разбирать тах нет ни малейшего желания. выход походу адаптер усилитель Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2019 выход походу адаптер усилитель цыфровой и аналоговый приборы только через переходник. где-то уже у нас тут видел что делали такой переходник спомнил, делал "континенталь", только он взял начинку с инжевого таха и поставил в шестерочный самый простой вариант если модуль зажигания трехпроводный, тогда через диоды подключить. Моя схема подключения тахометра - рабочая. Тах. от ваз-2106. Кондер ~ 0,5 µF от сгоревшего БП компа. если же брать выход с самих мозгов то только переходник, там выход цыфровой - сигнал с амплитудой 5вольт и 1 импульс на оборот, тогда или повышать, или убирать занижение в схеме самого тахометра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах