VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 @Солекс Делортович, дякую за інформацію - дуже допоміг і тепер я почуваюся значно впевненіше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Нельзя переоформить авто на себя оставив старый номер другого человека даладна два раза оставлял номера предидущих владельцев-просто ради экономии нелья-эсли номера старого образца,должен быть формат АА0000ВВ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 реєстрація машини на мене, але чомусь оновлення баз відбувається дуже рідко - тому цей номер висвічує племінницю власника автосалону. будешь детям в школе это рассказывать, было бы так как ты говоришь тогда на свежекупленной машине можно совершить дтп и свалить,загребут предыдущего владельца))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 тем более за замену номера нужно доплатить 100 грн,в чём смысл такой экономии на фоне стоимости данного авто!?)))и при замене владельца тп выдаётся новый. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Гамно якесь выбрав Дуууже дякую. Ти дійсно підтримав мій вірний вибір. Тільки глянь - яке воно Ты казав це гимно 2500.000 грн коштуе. Так вот если у меня были такие деньги я явно не купил этот геймобиль а немножко занял и взял: " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання http://rst.ua/oldcars/mercedes/g-class/mercedes_g-class_9061235.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 у мене навіть старий техпаспорт є.и страховка не на тебя... ти не власник, а з_па з вухами, на паличці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Нельзя переоформить авто на себя оставив старый номер другого человека. Можно только оставить свой старый номер на новый автомобиль как это? я видел прямую перерегистрацию где госномер не менялся, а менялся чисто владелец, такая тема работает на новых номерах, и если продаван и покупатель прописаны в одном и том же городе\области. тем более за замену номера нужно доплатить 100 грн,в чём смысл такой экономии на фоне стоимости данного авто!?)))и при замене владельца тп выдаётся новый. это где ты такие цены видел? там минимум 300 гривен номера стоят. тп что так что так новый выдается. будешь детям в школе это рассказывать, было бы так как ты говоришь почему нет? всякие общедоступные бесплатные базы я вот уверен что даже раз в день не обновляют инфу, в лучшем случаю раз в неделю. \\\\\ в общем, вы какую-то хурму травите. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 хурму травите. наши сервисные центры порой хурму травят, это правда. Законы и порядок у нас свои. Это факт. по теме. Пришла в гости патрульная полиция, типа добрый день, вы такой-то такой-то, у нас вопросы по поводу вашего автомобиля 2103. Открываю. - Мы тут мимо проезжали, увидели что в вашем автомобиле открыт капот. Спуститесь, посмотрим, всё ли на месте. Спустился. Капот открыт, Аккум какие-то жулики утащили... - Будете писать заявление? - Да не, спасибо Поставил запасной акб на зарядку.. Сцуко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Аккум какие-то жулики утащили неприятно конешно. Найти они врят ли нашли б, хотя сосед рассказывал что был случай магнитолу сперли, они быстро по району мотнулись и сразу нашли, тело двигалось с магнитолой в руках 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 это где ты такие цены видел? там минимум 300 гривен номера стоят. тп что так что так новый выдается в общем, вы какую-то хурму травите. я когда машину продавал, чуваку предложили номера поменять, сказали обойдется на 100 грн дороже,я х. з.,чувак мои номера оставил. даже если номера стоят 300 грн какой смысл их оставлять покупая машину такого сегмента?я жигу брал и то номера новые поставил хотя мог сэкономить и оставить старые. а хурма,как ты выразился,это когда чувак заявляет что оформил машину на себя но при этом оставляет старые номера,техпаспорт и страховку... капец, аж 1000грн сэкономил))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Нельзя переоформить авто на себя оставив старый номер другого человека. У меня же как то "старый" номер авто остался. просто поменялся властнык. если у меня были А я бы вообще в космосс полетел. @VETERAN, ДедДрыхтун кури ЗПчасти https://bmwcats.com/mini Оно ж ламучее авно. И между прочим. Дед. ехай к официалам на диагностику и на узнавания про отзывные компании по твоему ВИНу. Ты у нас удачливый. Может тебе пол машины по отзыву и поменяют на шару. Оте то тут у некоторый подорвет с низу Машина у тебя свежая как для нас здесь собравшихся. Так что все может быть. Еще покажешь вымпелы свои, да пенсионное. Вдруг по ветерански шо то накалядуешь. Это на серьезе тебе советую. Про отзывные можно и по телефону узнать. Продиктуешь ВИН тебе ответят. 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Спустился. Капот открыт, Аккум какие-то жулики утащили... Плохо интегрированные жигули - сигналка к эппл не подключена. Надо продвигать "Ай-жигуль" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 СцукоКарма Спеціально заїхав до замначальника МРЕО на каву - каже, що того що травив мульку про обов'язкову заміну номера дурний піп хрестив і над ним штани спустив. Стосовно перевірці по базі - мені перереєстрували фактично в кінці зміни, а далі були вихідні, а сьогодні вже всі зміни внесені. А страховик сказав, що мені дали страховку не пільгову і тому може їздити хто хочеш, а застрахована машина. ехай к официалам на диагностикуЯкраз повернувся з СТО, яке робило мою машину після Америки - поміняли лампочки і витягнули дрібні вм'ятинки на кузові. Знайшли, що гальмівні колодки зносилися - замовили разом з датчиками. Мають поміняти, коли захист знизу приїде. І то все НА ХАЛЯВУ. Одні передні колодки 5000грн. коштують і кожна коцка - 500грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Так нет сейчас другой страховки осаго, чем как на авто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Одні передні колодки 5000грн. Да тут плакать самое время , а не хвалиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Да тут плакать самое времяЄ ще неоригінальні колодки у неофіціалів, або через нет і в гаражі - ще дешевше.А можна і наклепати фрезеровані ЗІЛовські. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Одні передні колодки 5000грн Ох и ДедДрыхтун На экзисте в оригинале 3700,00. + датчик в оригинале 800,00грн. Ну да ладно. Грайся. А то как будто я завидую черной завистью. Тачамба прикольная. Хай радует. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Карма я міг би цього й не писати, але захотілось одного штопаного контрацептива порадувати. Та й просто подивитись на реакцію місцевого блазня-імбіцила. Славік, це пост спеціально заточений для тебе щоб зайвий раз переконатися в тому, який же ти гандoн. А реакція не заставила довго чекати.. Радіти з того, що комусь погано, може тільки гниле чмо, ким ти, власне, і є якщо раніше я мав деякі сумніви стосовно твоєї порядності, то зараз все стало на свої місця. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Плохо интегрированные жигули - сигналка к эппл не подключена. Надо продвигать "Ай-жигуль" жигули - они тёплые, ламповые. Они как старый квартирный дисковый телефон. Звонит, не удобно, ни с чем не совместимо, но ностальгически и с улыбкой. Для ай девайсов существует другой технологический сегмент. Жигулька - за его пределами 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 РадітиТи ніколи не відзначався кмітливістю - це не радість, а пояснення. Змінишся сам - підкоректується і карма. Я не даремно тобі тібетську мову рекомендував. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Я тібетську мову рекомендував.сам то владеешь тибетским языком раз другим рекомендуешь??? Я тібетську мову рекомендував.сам то владеешь тибетским языком раз другим рекомендуешь??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 - це не радість, а пояснення смайліками, Славік, виражають саме радість. Що ти й зробив. Та і абсолютно по цимбалах, що це. Це відповідає реакції чмошніка. Точка. Я цього від тебе чекав і отримав, тому для мене це не є якоюсь дивиною. Славік себе показав у повній красі. Мені по великому рахунку насрати. В першу чергу на тебе і твою гнилу натуру А проблемка невеличка і її можна швидко вирішити. Що я і зроблю по мірі того, як з'явиться трохи часу. Вичитав цитату, тут у фейзбуці про Славіка якраз пишуть В человеке должно быть прекрасно всё. Если вы моральный урод - можно и не худеть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 тибетским языком раз другим рекомендуешь так, він вільно володіє тібетською, знає усі мантри тіпа харе рама на пам'ять, має подвійну клапанну кришку на жигулях, рокера, тітанові з байканура. Також, він улавлюває ультразвуки, баче в цілковитій темряві, читає мислі на відстані, стрибає вверх на 20 метрів, а в довжину - на 50. може перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. І може за один раз виїбати 20 дівчат, піднятися з мішком картоплі на 10 поверх і пропесдячити пішки 50 кілометрів без дозаправки. 1 Солекс Делортович відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 @nemez, "не при Вальці будь сказано" 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Маты будут литься рекой пока кто-то не обратит на это внимание? Или как то будем сами за собой следить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах