Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Может и мне в геи записаться?не не, ты что.геям здесь не место, и вообще не место на этой планете. вот эти нетрадиционные позор всего человечества. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 геям здесь не место, и вообще не место на этой планете. полностью поддерживаю,а то дед тут гомосятину разводит,тыкает куда то постоянно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 геям здесь не место, и вообще не место на этой планете. шожтытакой нетолерантный к Славику? И ещё говоришь, что от меня исходят потоки ненависти а как же насчёт Повинні ми любити всіх підорасів, злодіїв, убивць. Бо кожний з них - народ, всі - богоносці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Кто может опознать тело? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 хз, может понижайка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 хз, может понижайка?теща в металлолом хочет здать вот и думаю, может не надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 отреставрировать и на жигули поставить, чтобы пёрло? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 отреставрировать и на жигули поставить, чтобы пёрло? ага))) только в качестве груза в габажник))) один штрих у нас заправляется на копейке,у него ззади форкоп килограмм на 40, наверное с какой-то сельхозтехники,первый раз когда приехал мы вместе с ним вместе поржали, теперь когда приезжает с серьезным видом на заправку я стараюсь отворачиватся и не смотреть туда,не могу,хочется ржать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Кто может опознать тело? Очень похоже на редуктор с транспортера, с другой стороны ставится электродвигатель. если живой можно толкнуть на лох.юей для самодельной бетономешалки по цене дороже чермета 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 У школі мене вчили, що фашисти в концтаборі морили в'язнів голодом і кормили чєчєвічной пахльобкай. Сьогодні мої дівчата накормили мене супом із чєчєвиці - вишукана і смачна страва. Аблом шаблонав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 У школі мене вчили, що фашисти в концтаборі морили в'язнів голодом і кормили чєчєвічной пахльобкай. Сьогодні мої дівчата накормили мене супом із чєчєвиці - вишукана і смачна страва. Аблом шаблонав. Пирожки вкусные с чечевицей, чем то напоминают с печенкой или мясом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 У школі мене вчили, що фашисти в концтаборі морили в'язнів голодом і кормили чєчєвічной пахльобкай. Сьогодні мої дівчата накормили мене супом із чєчєвиці - вишукана і смачна страва. Аблом шаблонав. А ты посети Освенцим или Бухенвальд, расскажешь тамошним смотрителям за собственные просветления. Особенно про вишуканисть шаблонив, мразота. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 А ты посети ОсвенцимУже посіщав - не дочекався твоєї поради. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Кто может опознать тело? очень похоже на Редуктор наклонного транспортера ТСН-00.760 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 очень похоже на Редуктор наклонного транспортера ТСН-00.760 Как ты это сделал??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 @Интервент, я в свои бурные юные годы успел поработать слесарем на молочно-товарной ферме. Занимался обслуживанием этого добра. Он тянет транспортёрную ленту с кизяками, и она постоянно рвётся. Челлендж в том, что ты роешься в говне, находишь разрывы, сращиваешь цепь и запускаешь всё по-новому. Оно протянет говно десять метров и порвётся в другом месте. Очень часто цепь слетает со звезд редуктора. Запах говна - перманентное состояние. На этой работе я спился. Комбикорма было валом, в селе его можно было спокойно выменять на самогон. Из бонуса - всегда много свежего молока А девайс я запомнил 2 nightwolff та VETERAN відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 На этой работе я спился.От все і зрослося - пошкодження мозку алкоголем є незворотнім. Залишається тільки поспівчувати людині, яка тепер навіть не здатна оцінити свій стан. Запах говна - перманентное состояние.Він просто не уявляє свого існування без цього - тому і поширює в міру можливості. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Простите конечно но я не понимаю этого, ну как так спился?,силой заливали?.Нет не заливали, морально давили, вот неокрепшая молодая психика и не выдержала. Знали бы с кем мне предстояло учится, работать, подстрекали и пить и курить, но были посланны на три буквы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 У школі мене вчили, що фашисти в концтаборі морили в'язнів голодом і кормили чєчєвічной пахльобкай. Сьогодні мої дівчата накормили мене супом із чєчєвиці - вишукана і смачна страва. Аблом шаблонав. Ну якби пахльобка і суп то різні речі. Це як щі і борщ приблизно ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 были посланны на три буквыРОМ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 мозку алкоголем є незворотнім. Залишається тільки поспівчуватиЩе я в своєму житті вживав наркоту та курив як сапожнік. І що з того? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 І що з того?Нічого - залишилось ще пригадати про свої содомські гріхи і можна вважати сповідь майже щирою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Простите конечно но я не понимаю этого, ну как так спился?,силой заливали?.Нет не заливали, морально давили, вот неокрепшая молодая психика и не выдержала. Знали бы с кем мне предстояло учится, работать, подстрекали и пить и курить, но были посланны на три буквы у нас ферма когда то была,там абсолютно все кто работал были постоянно "синие" кроме председателя)))сплошное блядство и буханина))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 сплошное блядство и буханина)))І тут все передбачувано... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Нічого - залишилось ще пригадати про свої содомські гріхи і можна вважати сповідь майже щирою.никому не интересны твои содомськи грехи с голубизной)исповедуйся своим партнёрам по тыканью ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах