VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 никому не интересны твои содомськи грехимені також - тому займався наукою, спортом і т.п. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 спортомТи, чмо товстосраке, займалося спортом? Розряд по спортивному відгодовуванню хлєбальника? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 тому займався наукою, спортом і т.п.а, понятно,у тебя это называется спорт и наука))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 у тебя это называется спорт и наука)))Угадав - точніше це була стрільба і катодна електроніка та кристалографія. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 спортомТи, чмо товстосраке, займалося спортом? Розряд по спортивному відгодовуванню хлєбальника? все на свете можно делать выше быстрее и сильнее у тебя это называется спорт и наука)))Угадав - точніше це була стрільба і катодна електроніка та кристалографія.ага, точно))) прямо не состоявшийся Юлий Цезарь))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Я таки приїхав до Львова, але графік тісний. Тільки поселився в Сонаті на районі Сихів. Завтра виступ на форумі і до дому. Надіслано від мого GM 8 d, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Вітаю - ювілейна сторінка! Я таки приїхав до ЛьвоваМаєш бажання зустрітися? Мені завтра потрібно взяти медичну страховку для всіх своїх, поміняти жигуля на міні і підготувати його до дороги. В проміжку можна викроїти годинку. Буду їхати повз Сихів додому. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Вітаю - ювілейна сторінка! Я таки приїхав до Львова Маєш бажання зустрітися? Мені завтра потрібно взяти медичну страховку для всіх своїх, поміняти жигуля на міні і підготувати його до дороги. В проміжку можна викроїти годинку. Буду їхати повз Сихів додому.Завтра зранку в центрі на форумі і звідти зразу на поїзд. Але я ще в березні приїду. Можна буде зустрітися. Надіслано від мого GM 8 d, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Можна буде зустрітися.ОК. Тільки дай знати трошки наперед. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Можна буде зустрітися. ОК. Тільки дай знати трошки наперед. Авжеж. Я їхав і знав, що цього разу не вийде. Надіслано від мого GM 8 d, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 кто искал МТ одиночку? вот https://www.olx.ua/obyavlenie/prodam-mototsikl-dnepr-IDDphzM.html#783119a654 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 кто искал МТ одиночку? Это не одиночка , а жлобский корч. Имелось ввиду - заводская одиночка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 кто искал МТ одиночку? без бокового прицепа документы не могут быть в "порядке" под одиночкой имелось ввиду Днепр КМЗ 8.157.01 «Соло» — дорожный мотоцикл-одиночка. Днепр КМЗ-8.157-022 «Чоппер» и так и не увидевший свет туристический мотоцикл «Днепр» 157-23 (аналог 40-сильного патрульного мотоцикла, но без средств связи и спецсигналов), построили всего две штуки и КМЗ распался.... Еще были патрульные версии для ГАИ и МВД, лично ездил на таком, у него форсированный двигатель и девятый мост, также сирена от маховика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 Вчера прокатился на двойке в Киев и обратно, по времени поездка заняла 3,5 часа в одну сторону. Дорога от Жажкова до Белой Церкви жесть, от Умани до Жажкова - терпимо, от Белой Церкви - хоть яйцо кати, просто супер. На весь Киев не встретил ни одного жигуля, прокатился возле Майдана, Верховной Рады, монумента Родина МАТЬ. На Дарынке увидел 2 двойки, которые используют в качестве торгового лотка, зрелище ужасное, уж лучше б сдали на металлолом. Расход газа 10,5 литра на сотню, ну никак у меня меньше не получается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 На Дарынке увидел 2 двойки, которые используют в качестве торгового лотка, зрелище ужасное, уж лучше б сдали на металлолом. ты так говоришь как будто первый раз это увидел. я видел у нас вообще с Дастера мясом торгуют. Мне кажется лучше пусть они хоть так приносят пользу, чем тихо почить в обозе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 Довелося мені з МІНІ Кантрімена здирати затемнення вікон. Надивився всякої жуті в неті і вирішив звернутися до професіоналів. Оголосили ціну 1600 грн. за два вікна у передніх дверях та ще й десь на наступний тиждень запис. Взявся сам і за пів години зберіг цілу свою пенсію - відклеїлося все легко і невимушено. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 Имелось ввиду - заводская одиночка. ну вы уж меня извините,а в оттенках не разбираюсь для меня все они Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 Ходив застрашуватися. Виявляється страховики якось підмазали погранців і ті тепер випускають за паркан тільки з українською зеленою картою, яка в два рази дорожча польської - тому її ніхто не хотів купувати. Ще один випадок, коли бабло перемагає добро. Навіщо конкурувати - можна просто заборонити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 Вчера прокатился на двойке в Киев и обратно, по времени поездка заняла 3,5 часа в одну сторону. Дорога от Жажкова до Белой Церкви жесть, от Умани до Жажкова - терпимо, от Белой Церкви - хоть яйцо кати, просто супер. На весь Киев не встретил ни одного жигуля, прокатился возле Майдана, Верховной Рады, монумента Родина МАТЬ. На Дарынке увидел 2 двойки, которые используют в качестве торгового лотка, зрелище ужасное, уж лучше б сдали на металлолом. Расход газа 10,5 литра на сотню, ну никак у меня меньше не получается.Вообще по Киеву достаточно много жиг ездит... Это те не повезло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 Вчера прокатился на двойке в Киев и обратно От Умани до Гайсина еще не разбили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 В целом километров 50 (Умань - Сычевка, Сычевка - Тышковка) дорога не плохая, местами новая, местами старая нормально сохранилась. Перед Сычевкой 2 км - сплошные поперечные траншеи, от Тышковки до Гайсина дороги нет совсем, раньше была вообще жесть, но недели 3 назад эту жесть засыпали щебнем, до дождей пока стоит, правда ехать можно только 1-2 передаче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 Вообще по Киеву достаточно много жиг ездит... Это те не повезло. Ну не знаю, может и не повезло, зато блях в Киеве заметно поубавилось по сравнению с моими прошлыми поездками. По трасе жигули хоть и редко, но встречались, туда и обратно штук 10 насчитал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 https://motor.ru/news/dhabiyan-01-03-2019.htm ох и вундервафля 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 2 березня 2019 Былин,короче девки ухандокали нас,я первый пошол в аут... Моя крассаппэта лежит охает,а мне нормалек,встал бахнул рюммаху конячила-блин фуфло,достал бутыль с казенкой отлил в бутылку и три рюмахи увалил, ща пойду по пиввасик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 березня 2019 @Сергей72, *** ,жизнь малина, набухался и нет проблем 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах