VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2019 голосование таких происходит примерно: "бать, ты за кого голосовал? ага, ок, и я так буду"Тобто вважаєш, що син не може бути однодумцем з батьками?А ти віддав би 200 євро на дорогу до місця голосування? А він ще раз прилетить 21-го. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2019 Тобто вважаєш, що син не може бути однодумцем з батьками?я считаю если б жил бы я в Берлине, то у меня были бы наверное свои заботы, и времени на поинтересоваться что там в Украине происходит во всех смыслах, наверное явно б у меня не было Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2019 я считаю если б жил бы я в БерлинеСпочатку влаштуй своє життя там, а тоді - счітай. Як люди счітають - беруть якісь величина і роблять з ними різні операції. Ти хочеш брати свої факти з життя і робити висновки для когось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2019 я считаю если б жил бы я в БерлинеСпочатку влаштуй своє життя там, а тоді - счітай. Як люди счітають - беруть якісь величина і роблять з ними різні операції. Ти хочеш брати свої факти з життя і робити висновки для когось? Дед, во первых я тебя не перекривлял. во вторых, научись принимать мнения других людей, особенно мнения которые не совпадают с твоими. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2019 За Меркель, разве не ясноЗа Меркель можна в Берліні проголосувати. Чому ти не полетів голосувати за пороха кудись в Мінськ? Дед, тебя что снова понесло? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2019 А ти віддав би 200 євро на дорогу до місця голосування якщо він може собі дозволити квиток на уікенд чому б і ні, мені до місця виборій 67км в одну сторону - 31-го їздив і 21-го поїду бо я це зараз можу собі дозволити, ну і я так думаю що він не тільки голосувати приїзжав - полюбому в гості заходив як не до родичів, так до знайомих. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2019 думаю що він не тільки голосувати приїзжавЗвісно - рік похреснику + ДН матері + дівчину свою провідав + галасувалка. Скоро знову приїде - мій ДН + Паска + дівчина + знову галасувалка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2019 Усе - справа вже нема чим жувати. Знизу повний ряд, а зверху 5-ий став крайнім. Виставили рахунок на імпланти, замість рідних - під 60 тисяч. А за тиждень ще зліва так почистять... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2019 Виставили рахунок на імпланти, замість рідних - під 60 тисяч. Всього якихось 40 пенсій і будеш виблискувати посмішкою з вікна мініка споглядаючи тотальне зубажіння Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2019 будеш виблискувати посмішкою з вікна мінікаМіні їде в Дніпро з дочкою, а 60 штук за два зуби я не дам - не окупиться за той час, що мені лишився.За тиждень другий захід ампутацій, але я напевно скоректую забаганки - кілька зубів лишу, щоб жувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2019 Блендер купи - ще дешевше вийде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2019 не окупиться за той час, що мені лишився рано себе списуєте, вважайте що тільки на середині путі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2019 рано себе списуєтеМені залишилося рівно 15 років. Так підказує історичний досвід з життя моїх предків. Хіба щось змінить генетика по маминій лінії, але там ніхто від старості не вмирав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2019 Мені залишилося рівно 15 років у мене прабаця починаючи з 70-ти років щороку померала і все морочила голову то труною, то місцем на кладовищі дожила до 97-ми років, можливо б жила і більше, але втрутилися родичі, їй компенсацію за германію виплатили і вони її забрали до себе на утримання там вона і померла через пару місяців Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2019 @zootechnik, у мене всі предки - чоловіки - помирали, починаючи з віку 80 років. Причому кожен наступний проживав на кілька місяців довше. Дідусь не дожив до 82 років пів року, а тато - 2 місяці. Значить я маю шанс дотягнути до 82 дня народження. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2019 Прабаця дожила до 103 років. 1905-го року народження. Як подумаєш, що ця маленька, тендітна бабця дві світові війни, голодомор, німецькі лагеря пережила - аж мурашки по шкірі. До 98 років жила ще сама, хазаяйство тримала, город. Потім дід до себе забрав. Коли на 100 років зібрались майже всі діти-внуки-правнуки-праправнуки - така толпа була, ціле всілля. Майже до самої смерті була при тямі і пам'ятала хто чій син, внук і так далі. Дивовижна була жінка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2019 Прабаця дожила до 103 років.Був би ти жінкою - мав би шанс жити так довго. Мої бабці теж до сотні жили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2019 Ти знаєш, як згадаю як вона доживала - то не дуже й хочеться. Коли їй ще десь 95-96 було ми призжали в гості, кожен раз як до діда в село їздили (вона в сусдньому жила). Кожного разу бідкалася, що вже хоче смерті і чому Бог їй її не дарує. Жила сама, в пустій хаті, ні телевізору, ні радіо. Самотньо. Кожен раз її було дуже шкода. Не хотів би так. Діди рано пішли. Один в загалі в 54. Інший в 70. Обидва від раку, один мозку, другий кишечнику. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2019 Обидва від ракуНу то ти вже знаєш від чого помреш. Не заздрю такій спадковості. У мене вмирають від інфарктів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2019 Ну, то таке, ща бабка на двоє гадала. Від раку вмиратьють навіть ті, в кого в родині не було прецедентів. Так само як і живуть ті, в кого в родині були. Це не діабет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2019 Це не діабет. Поширення діабету і раку тільки зростає і ті болячки молодіють. Як казав один лікар - просто не всі доживають до свого раку. Але сучасна молодь отримала такий шанс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2019 Мені здається, що то не поширення зростає, а диагностика поліпшується. Думаю, що в багатьох випадках той самий рак, як причина смерті, був не встановленний. Да і про яку статистику можна говоити за 100, чи 150 років тому? Це особиста думка. Хоча теза про "не дожили до свого раку" також має місце бути. Деякі фахівці одною із причин росту кількості онкохворих називають старіння населення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2019 Тут про старость и место на кладбище - в общем я в прошлом году и себе (пускай будет) забронировал место. У нас с этим в городе напряг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2019 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2019 забронировал местоПаркан поставив, чи тільки колики забив?Я бачив таких, що навіть пам'ятник ставили з усіма надписами, крім дати смерті... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах