VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2020 Думаю якщо перiодично внутрiшньо протравлювати тих мIкробiв , то шанси вижити вобще суттево зростаютьНавіть не сподівайся на таке - ти потравиш ті дружні мікроорганізми, які допомагають тобі боротися з інфекцією. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2020 Шось пiдглючуе форум. Пропало повIдомлення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2020 , то шанси вижити вобще суттево зростають и заработать цирроз печени Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 Конкретно так снежок метет с ночи. Пожалуй не стоит даже пытаться сунуться на колесах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 Конкретно так снежок метет с ночи.У нас +1,3 і вітер виє. Сухо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 Конкретно так снежок метет с ночи. Пожалуй не стоит даже пытаться сунуться на колесах. Мало,нада шоб як замело,шоб двери с хаты не смогли открыть,шоб морязяка был,шоб на санках поганять... Эх как вспомню раньше ото жытуха была,зимой сцепкой за автобусами катались,летом кавуны с машын скидали... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 В метро столичному працівники в масках....тому незнаю, як китайський вірус, а наш грип активний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 В метро столичному працівники в масках....тому незнаю, як китайський вірус, а наш грип активний. бо наши умники - заболел, валит в транспорте, кашляет на всех.. дебилы... заболел - сиди дома. Так нет же - герои. Только не думают, что заражают других. Или еще лучше - нажрутся чеснока...и сядет такой газенваген рядом с тобой и травит тебя выхлопом.... 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 Бонкомат в парке стоит. Снимал деньги , оглянулся и офигел. Белый снег усеян дохлыми воронами. Пару дней назад , ночью придавило до минус шестнадцати. Наверное тогда и попадали. * MI PLAY * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 @w-126, Вы как моторист какому маслу отдаете предпочтение? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 Скинься трохи, щоб моя нарахована пенсія досягла мінімальної. А ты ближе к церкви держись, да еще с протянутой рукой. Песни там пой. А то мало ли, вдруг на нового зятя не хватит 2 optimus prime та Сергей72 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 Парни, срочно нужно рычаГ КПП на классику, родственнику сломали в деревне наркоманы, как бы поменяю на деньги если у кого лежит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 Парни, срочно нужно рычаГ КПП на классику А ты ближе к церкви держись, да еще с протянутой рукой. Ти сам собі відповів - так і тримайся. А у мене є стара коробка в гаражі, але нехай собі лежить... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 Парни, срочно нужно рычаГ КПП на классику А ты ближе к церкви держись, да еще с протянутой рукой.Ти сам собі відповів - так і тримайся. А у мене є стара коробка в гаражі, але нехай собі лежить...употребляешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 Парни, срочно нужно рычаГ КПП на классику А ты ближе к церкви держись, да еще с протянутой рукой. Ти сам собі відповів - так і тримайся. А у мене є стара коробка в гаражі, але нехай собі лежить... Это два разных человека писали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 Это два разных человека писали.Не помітив - у мене чомусь ті два повідомлення об'єдналися. Прошу вибачення.@Солекс Делортович, можеш почекати кілька днів? Прямо зараз не доберуся в гараж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 Парни, срочно нужно рычаГ КПП на классику А ты ближе к церкви держись, да еще с протянутой рукой.Ти сам собі відповів - так і тримайся. А у мене є стара коробка в гаражі, але нехай собі лежить...Это два разных человека писали. Билли Милиган ты ли это? 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 Билли Милиган ты ли это? Не, Чарли Мэнсон. 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 Парни, срочно нужно рычаГ КПП на классику А ты ближе к церкви держись, да еще с протянутой рукой. Ти сам собі відповів - так і тримайся. А у мене є стара коробка в гаражі, але нехай собі лежить... Ты знаешь, твои посты противно читать. То ты хвалишься баснословными вложениями в недостойного родственника, то жалуешься что до минимальной пенсии не хватает и просишь помочь. Определись уже кто ты. Кстати, коробку можешь продать, на пару месяцев до минимальной пенсии хватит добавлять точно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 То ты хвалишься баснословными вложениями в недостойного родственника, то жалуешься что до минимальной пенсии не хватает и просишь помочь. Определись уже кто ты. Я не відчуваю жодних матеріальних проблем - мої діти мають можливість мене і дружину утримувати. З цього місяця мій син отримав підвищення зарплати на 5000 євро. Це не зарплата, а тільки чергове її підняття. Стосовно моєї пенсії - мені нараховують 1280грн. і шляхом різних добавок дотягують до мінімальних 2000грн. І пишу тут про це тільки для того, щоб ви орієнтувалися чого вам чекати в майбутньому. Тому я і написав Зіру, що якщо він скинеться і додасть мені десь із 700грн. - я не відчую, бо все поглинуть наші слуги і просто зменшать ті добавки. Ми із Зіром достатньо ознайомлені між собою, щоб зрозуміти що я написав. Всі інші можуть собі це трактувати так, як їм заманеться. І ти також - насолоджуйся. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 шо за збочення пішли..... 2 w-126 та Вовка ВАЗ-21063 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовка ВАЗ-21063 17 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 шо за збочення пішли..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 шо за збочення пішли Справжнє збочення - призначити мені таку пенсію - після сплати податків 5000 баксів майже щотижня. І це протягом майже 15 років. Вони того не запам'ятали і зарахували мені щомісяця по 7-9 робочих днів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2020 Солекс Делортович, можеш почекати кілька днів? Прямо зараз не доберуся в гараж. проехал по автовазомагазинам и уже прикупил рычаг БУ в хроме с ремкомплектом, мне просто он нужен до пятницы был, всем спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах