golden88 662 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 Ну не люблю я конину. Самогон , ну на крайняк водка.А я наоборот не люблю водку. Пью только коньяк или бальзамы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 А я наоборот не люблю водку. Пью только коньяк или бальзамы. О вкусах не спорят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 @w-126,Тта ладна,оправдываешся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 @w-126, ага. Пью не чтобы гребло, а чтобы вкусно было. В тему: попробовал напиток "9 сил". В метро 100 грн стоит за 0,5. Вкусный ппц. Очень похож на Бехеровку, но она стоит 250 грн за 0,5. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 Както не красиво отписал товарищу w-126. Я имел в виду что не люблю запах спирта в напитке. Люблю пить чтото вкусное и чтобы потом грело изнутри... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 Не удевлюсь если ща начнут выкладывать у кого-какой самогонный аппарат,включая и Оптимуса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 Я не пью Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 Ты кадата заикался шо проблемы там какето со спиной,а недавно всплыло шо гыри тягаешь,о. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 Хто гыри тягае? Тут массовку не могу собрать что бы КПП сменить, потому как инвалид, больше 5 кг нельзя поднимать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 А нуто я пьяный був. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 Да и к тому же , я считаю , что пить умею. Ну , я так думаю. Петр - подтверди. Подтверждаю, встречались, посидели отлично, 6 часов пролетели как 10 минут, никто не нажрался, хотя и пили самогон с дубовой бочки а не хваленный Хеннеси за конскую цену. Для себя делаю исключительно двойную перегонку, аппарат с сухопарником, в прошлом году перешел на фруктовые дистиляты (виноград- "граппа" и яблоки - "кальвадос"), и настойка в дубовых бочках. Саня подтверди. Сбраживаю исключительно на винных дрожжах, сахарный самогон стал как то не интересен, хотя в гостях употребляю и его. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 От блин я про эту бочку уже второй или третий раз слышу, блин-блин.Былин нада подумать шоб крассиво все было. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 больше 5 кг нельзя подниматьДістрофік? А ногу можна піднімати, вона ж важча за 5кг? А сам як встаєш, чи легший за 5кг? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 Сбраживаю исключительно на винных дрожжахУ нас випускають якісь спеціальні дріжджі для алкогольних напоїв. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 @VETERAN, Дистрофик у нас тут один, и это ты. А у меня побочные действия диабета Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 а я пью шобы грэбло и чем крепче тем лучше,но сладкие напитки не люблю,и пью очень редко. а если хочется чтобы было вкусно то пью сок 2 w-126 та Сергей72 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 раз у знакомого пили спирт настоянный на корнях какого-то растения,не знаю как оно называется по-русски или по украински...шо сказать...трэш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 Дистрофик у нас тут один, и это ты. Радиш більше їсти? От добре, а то я вважаю, що 100кг для мене забагато. Це я про вагу штанги, яку піднімаю. Казали, що закодували канали ТБ, а я відразу знайшов 1+1, а сьогодні надибав Ахмєтовську Україну 24. Напевно й інші десь є в ефірі - на інших частотах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 и настойка в дубовых бочках. Саня подтверди.Подтверждаю. Накрыли стол , я привез 0.7 Грин Дея , а Петруха приносит литр огненной воды , слегка желтоватого цвета. Я говорю , что крашеный , вышневый , виноградный самогон и чачу не пью. И он показал мне то священное место , где произрастает этот божественный напиток. Петь , надеюсь военную тайну не выдал. Цвет от бочек. А вкус , это вкус. Я еще и дома по наперстку наливал кентам для пробы. 2 Сергей72 та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 а то я вважаю, що 100кг для мене забагато. Це я про вагу штанги, яку піднімаю. Пожалуйста , видео этого действа в студию. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 Ммда- это про фото с бочками,тут и сказать то нечего. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 видео этого действа в студию Приїдь - знімеш. Якщо буде моє - припустиш, що штанга надувна, як путінські танки. У всякому разі блок вагою 44кг легко відніс перевізнику і відправив - можу квитанцію знайти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 А у меня побочные действия диабетаТак от чому ти такий неадекват -Згідно з результатами, хворі на діабет показували більше зниження під час обробки інформації,виконавчої функції та утриманої словесної відповіді при 12-річному амбулаторному спостереженні порівняно з групою контролю. Тобто вони не могли нормально обробляти інформацію й адекватно реагувати на неї. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 От блин я про эту бочку уже второй или третий раз слышу, блин-блин. Серега, если хочешь- могу отправить тебе на дегустацию. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2020 От блин я про эту бочку уже второй или третий раз слышу, блин-блин. Серега, если хочешь- могу отправить тебе на дегустацию. Оо,Петь если можна (ток в пластике),а там договоримся...Уже вот скоро 19-е и я начну,перезвоню потом в обизаловке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах