VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2020 при пуске падает до 9.Це може бути наслідком великого споживання струму стартером із-за великого зусилля. А може бути, що слабкий акумулятор. Може підставити запасний, завідомо добрий акумулятор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2020 Хорошего нет, одни дохлякы В мене провода новодельные там жила с карандаш, может в этом проблема? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2020 В мене провода новодельные там жила с карандаш, может в этом проблема?Вони ж не по 100 метрів довжиною. І якщо б вони багато брали на себе - сильно грілися б.Спробуй поставити акумулятор на зарядку прямо перед першим заведенням - це зробить акумулятор таким самим, як і після їзди. Якщо допоможе - значить акум. Якщо ні - щось гальмує стартер. А може то тобі просто здається? Якщо трохи покрутити і за секунд 10 ще раз увімкнути стартер - буде крутити, чи вже здохне? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2020 Он туго делает только первых два оборота,а потом крутит отлично,да и не садится можногонять стартером без проблем акб не слабая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2020 @optimus prime, то чого загострювати свою "мнітєльность"? Мало інших проблем? Всі двигуни спочатку туго крутяться, а зимою - тим більше. Не мішай механізмам працювати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2020 @optimus prime, то чого загострювати свою "мнітєльность"? Мало інших проблем? Всі двигуни спочатку туго крутяться, а зимою - тим більше. Не мішай механізмам працювати.у меня сразу нормально крутится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2020 у меня сразу нормально крутитсяУ нього також, але він вважає, що має бути швидше. У мене МПСЗ - тому мотор заводиться тільки після кількох обертів - спочатку здавалося, що дуже довго, бо звик, що заводиться через пів оберта. Нічого - звик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2020 Он туго делает только первых два оборота,а потом крутит отлично,да и не садится можногонять стартером без проблем акб не слабаяа если первую заводку производить методом замыкания отвёрткой на втягивающем? у меня когда то так москвич заводился потому что с ключа тоже еле крутил,но на Жигулях наверное коллектор будет мешать,в москвиче стартер с другой стороны насколько я помню Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2020 а если первую заводку производить методом замыкания отвёрткой на втягивающем?Можна замкнути, але буде тільки стартер крутитися, а втягуюче не подасть бендикс у зачеплення з маховиком.Напевно масло за ніч все стікає і йдуть перші оберти двигуна в суху. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2020 Там проблема с мотором,шукай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2020 Відправив мені продавець товар вартістю 550грн, наложеним платежем через НП. Заходжу на сайт , ввожу номер накладної, і маю наступне Грошовий переказ 581 грн Детальніше Комісія 31 грн Грошовий переказ 550 грн Послуги з доставки 117 грн Детальніше Платник Одержувач Комісія від оголошеної вартості 3 грн Доставка посилок по області 60 грн Доплата за ручну обробку (до 30 кг, понад 70 см) 30 грн Пакування відправлення 24 грн І мої 550 перетворюються на майже 680. Як на мене, то НП вкрай с...ла 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2020 @djurka, Полностью согласен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2020 Мучаюсь с тем что стартер еле еле делает пару оборотов на холодную,а потом как прорывает.Уже и батарейку подзарядил, и массы позачищал, и стартер снял,пересотрел, что ему нужно не пойму(Було щось подібне в колеги на 21099, стартер новий, куплений весною, в мороз тяжко починав крутити. Я йому порадив видалити заводську змазку, бо вона як парафін(в основному). Він розібрав, замінив заводську змазку і проблему, як рукою зняло. Бо в -5 ледве той стартер крутив, тому перевір змазку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2020 Сегодня прямо фоторужье взял, записать. наверное буду другой редукторный чинить, а то это херня полная, дохляк https://youtu.be/-YV1E9-OJa4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2020 это херня полная, дохлякТи маніяк. Відчепися від стартера - нормально він розкручує. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2020 Да? Мне кажется слабовато, а сравнить не с чем, на Ниве редукторный на Камазе тоже, так они крутят шо дурные Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2020 @optimus prime,а если снять провод с катушки и покрутить как крутит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2020 @nightwolff, Так как будто набирает обороты все быстрее и быстрее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2020 Відправив мені продавець товар вартістю 550грн, наложеним платежем через НП. Заходжу на сайт , ввожу номер накладної, і маю наступне Грошовий переказ 581 грн Детальніше Комісія 31 грн Грошовий переказ 550 грн Послуги з доставки 117 грн Детальніше Платник Одержувач Комісія від оголошеної вартості 3 грн Доставка посилок по області 60 грн Доплата за ручну обробку (до 30 кг, понад 70 см) 30 грн Пакування відправлення 24 грн І мої 550 перетворюються на майже 680. Як на мене, то НП вкрай с...ла Пользуйся интаймом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2020 лучше переплатить пару гривен на новой почте чем выносить мозг ч интаймом 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2020 Завтра Жiнка влаштовуеться на роботу у Газ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2020 в последнее время укр почтой пользуюсь, все норм доезжает пусть чуть и медленнее чем нп, хотя укр почта тоже подняла тарифы, пару лет назад мелочь можно было за 10 грн доставить а щас вроде 25 минимум, но все равно дешевле чем у других перевозчиков. хорошо что розетка сделала возможность доставки через укр почту. терминалы опять же поставили на укр почте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2020 в последнее время укр почтой пользуюсь, все норм доезжает пусть чуть и медленнее чем нп, хотя укр почта тоже подняла тарифы, пару лет назад мелочь можно было за 10 грн доставить а щас вроде 25 минимум, но все равно дешевле чем у других перевозчиков. хорошо что розетка сделала возможность доставки через укр почту. терминалы опять же поставили на укр почте.тюю,на новой почте мелочь 30 грн, какую роль сыграют пять гривен в наше время а гемора на все 100:) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2020 Завтра Жiнка влаштовуеться на роботу у Газ. Ну всьо, теперь ты фиолетовым будеш ходить))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2020 Я бачу Жiночку з темним Волоссям шоб реаувалаш njujcm gjvthkf Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах