nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 @nightwolff, і що, та морошка надається для пиття? Я переважно купую Мягкова, або Нємірова. нормально п'ється,неміров якось пробував не сподобалося, мабуть контрафакт якийсь був Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 нормально п'єтьсяНу то пом'яни сьогодні тата і зав'язуй.З завтрашнім Святом! 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 як антимайдан наприклад. Как раз антимайдан Янык собрал из держслужбовцев и пр. структур, которые пригнали насильно .А вот на майдане стабильно платили по двиста триста гривен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 на майдане стабильно платили по двиста триста гривенІ багато ти там заробив? Я в Киеве никогда не был Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 нормально п'єтьсяНу то пом'яни сьогодні тата і зав'язуй.З завтрашнім Святом! дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 Тоска, однако Бухаю Под Круга Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 Тоска, однако Бухаю Под Круга Не грусти, сникерсни))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 Делаю очередной гриндер. Это будет супер гриндер.Как по размерам , так и по производительности. И под это дело решил купить пресс. Гидравлический пресс на основе автомобильного домкрата на 12 т. Почему на авто домкрате? Да потому что он более честен в своих гидравлических показателях. Типа "красивые" , с выносными главным и рабочим цилиндром , с манометром , это туфта. Десятитонный дрищет уже при четырех . Так вот позвонил на промку и спросил о гидрике в цену 3166грн. Отвечал вуйко, говорящий с ярко выраженым западэнским акцентом . Мало того , что говорит неразборчиво , так еще и трещит как пулемет. Прошу его - говорите помедленней и членораздельно. И понял я , что прозводитель поднял цену на 500грн. Спасибо , досвидания. А через пол часа звонит милый женский голос и предлагает мне скидку. И так же дипломатично была послана. Через неделю я нашел такой же паресс , но на другом сайте.позвонил и попал на того же кренделя. Я и сам не сразу понял , что это тот же продаван , пока не сказал ему - говорите помедленней и членораздельно. Он пообещал уточнить наличие и перезвонить. Но думаю , что и он меня узнал. Потому и не перезвонил. Жаль. Деньги просрал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 А ти спробуй спілкуватися державною - можеш бути здивований. Да так и делал. Рiдної мови я не чураюсь - але ж вiн розмовляв так як навчений Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 А ти спробуй спілкуватися державною - можеш бути здивований.Да так и делал. Рiдної мови я не чураюсь - але ж вiн розмовляв так як навчений наверное дело в членах )))А по теме я все ещё бухаю под шансон,батя любил шансон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 Отвечал вуйко, говорящий с ярко выраженым западэнским акцентом .А ти спробуй спілкуватися державною - можеш бути здивований. Ты не путай державну мову с бендерскорумынской 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 Нашел полный сборник м.круга на мр3 Эх,водочку пьём,водочку льём... Тверичанка,тверичаночка... Конченная эта жизнь, ты живёшь а потом тебя нет...не нужно тратить свою жизнь на ху@ню..((( @optimus prime, румынский это совсем другой язык не имеющий к бандеровцам никакого отношения Поверь мне 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 Se fie viața dulce și buzunare pline!!!)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 @VETERAN, https://youtu.be/i_vnUtSYxlY Мне пофигу политика Я русский румын или румынский русский Пофигу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 У меня мама русская а отец румын А учился в украинской школе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 Просто не люблю когда мне диктуют на каком языке я должен разговаривать А я на этих трёх свободно говорю 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 @VETERAN, ваше здоровье, уважаемые форумчане 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 ваше здоровьеБУДЬМО! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 6 червня 2020 А насчет гуталинового майдана кто шо скажет ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах