VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Вопрос - накуй он тебе нужен ? (и мне тоже).І це говорить людина, яку навіть родина знати не хоче і витурила з рідної хати. Шкода твою жінку - з таким життя приходиться палити - гарненька вона і могла би сподіватися на кращу долю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 @VETERAN, Може вIн не такий поганий як здаеться Пан Креативчек он в Телеграме думае шо я не просихаю, а я положив 10-чку пiд ёлку доньцi Iнвалiд мля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Коля, у тебя очень хороший ник. Зир, это зрение, якобы зрячий ты. Только вон ни хрена твой ник тебе не соответствует. Это правда, зрение у меня плохое, чего я и придумал этот ник в своё время)ХЗ, от от души--мне кажется шо не такой я тупой как ты думаешь, я делаю скидку на общение в сети, а от ты слышком серьезный и правильный, так нужно вести себя совсем не тут https://youtu.be/ihZyUBaG_8Y Я стараюсь вести себя адекватно. Сраться ни с кем совершенно не собираюсь, но плевать в себя ни кому не позволю. При этом мне насрать на чины и звания. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 я положив 10-чку пiд ёлку доньцiМашинку, чи просто купюру - червонець? мне насрать на чины и звания.Ай да маладєц. І ще живий та на свободі. Ще би було то правдою... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 При этом мне насрать на чины и звания. Та нiхто не протiв Но мабуть так скучно жить Машинку, чи просто купюру - червонець? 10000грн гаджетом. Правий ти був i э, хай навчаеться Може не така крута виросте як твоя донька, але як кажуть може хоч шось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Ай да маладєц. І ще живий та на свободі. Ще би було то правдою... Такие попытки разводов оставь для подобных тебе одноклеточных. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 С дури накупил ещё феерверков. Страшных. Такие никогда не поджигал. Большая прямоугольная коробка. Гранату в 12 часов в прошлые года как то было кинуть быстро и безопасно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Може не така крута виростеТо молодшій? Чого так недооцінюєш - а ну ж вона нас всіх разом за пояс запхає - теперішня молодь така. Чого їй від щирого серця бажаю. Ти обережно - новорічні побажання мають тенденцію збуватися. Вже планета влетіла у 2021 рік, а ми ще тут час коротаємо. А горілка гріється і олів'є на столі сохне - час провести рік, а то ще візьме і повториться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Такие попытки разводов оставь для подобных тебе одноклеточных. Хоть бы на НГ помирились, хоть частично Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Може не така крута виростеТо молодшій? Чого так недооцінюєш - а ну ж вона нас всіх разом за пояс запхає - теперішня молодь така. Чого їй від щирого серця бажаю. Ти обережно - новорічні побажання мають тенденцію збуватися. Вже планета влетіла у 2021 рік, а ми ще тут час коротаємо. А горілка гріється і олів'є на столі сохне - час провести рік, а то ще візьме і повториться. Може будь i таке--твоя поки малою була, теж страшно не було, росла собi нормальна дитинка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Такие попытки разводов оставь для подобных тебе одноклеточных.Хоть бы на НГ помирились, хоть частично Та ми і не сварилися - так собі полеміка. Як сваритися з незнайомцем - розповів би він щось про себе - познайомилися б хоч трошки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Емишенс. пшел вон, занимайся своим телеграмом. Менi не нравиться як за мною пiдглядають як гнiди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 росла собi нормальна дитинкаВсяке траплялося - безпроблемних дітей не буває. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 безпроблемних дітей не буває. Непогана дитинка виросла, матюкаеться тiке Гусьом, а так, така ще й симпатична мiсцями, ще й балакати може судячи мiсцями з iнтервью Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Бухаем, прикалуемся. а наш одноклубник Саня Алексарт, сейчас себя так не чувствует хорошо. Давайте хоть по соточке скинемся? Я только незнаю как это сделать технически, а НАДА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 кто бычит в Ощад24? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 ще й балакати можеТак чия ж школа. У неї є особливість - любить провіряти прийомчики, яких я її навчив, на своїх хлопцях. І казав же їй, що це на крайній випадок, а вона все не вірить, що можна завалити хлопа одним пальцем. І з людьми вона розмовляє як я, а я ж рідко з ким так себе веду. Ох - ще вчити і вчити її. Але я вже за внука взявся - масажі та тренування ведуть до успіху. Якісь хлопці побачили нас - почали приставати, щоб віддати малого на футбол - виявилося, що це тренери центру підготовки футболістів - починають з п'яти років. Не вірили, коли казав, що ще і трьох не має - розвинений не по літах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Давайте на НГ подарим Сашиным детям хоть шото. как это сделать технически? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 как это сделать технически? Заїдь - тобі найближче. А ти ж, пам'ятаю, мав якісь застереження... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Заїдь - тобі найближче. А ти мабуть найжаднiший? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 А ти мабуть найжаднiший?Хіба ти не знаєш - з мене і копійки не витрясеш. От ні у кого нема, а я маю кульок різних копійок - привчаю малого до грошей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Скоро буду працювати на новiй роботi Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 на новiй роботiЩе четверту добрав? 8 ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Ще четверту добрав? Питай в своi друзiв. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Питай в своi друзiв.До війська подався? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах