Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

С тобою розмовлялы?
Ага - прямо з телевізора зверталися.

Твої сокамерники, дідо?
У мене були трошки інші сокамерники - всякі інженери та науковці. І камери були різні - була безехова заглушена, для випробування акустики. Була камера, захищена від радіації - добували повільні нейтрони для керованої термоядерної реакції. Були ще й інші, але то забагато пацатати.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А щас у нас шо - процвєтаниє ??

Це що, я був прихильником тих бандюковича, бариги і піаніста оригінального жанру? Що набрали - черпайте повною хохлею.

А у нас что проблема из-за этих конкретных людей? Думаешь, если их сменить, все наладится?

Поділитися повідомленням

Думаешь, если их сменить, все наладится?
Головне - не міняти шило на мило.. І поки що мононаціональною Україною не керували українці.

І взагалі - представництво меншин маю корелюватися з чисельністю цих меншин, а не так, що якась мізерна народність захопила половину керівних органів.

Поділитися повідомленням

Ну що, скоро кінець окупації Донбасу? Лугандонія втікає до Росії. Масово.

Пробував оплатити рахунки - нічого не працює - Київстар каже, що мене не пізнає, а Ощадбанк відразу каже, що відключило за неактивність. Тааак... нормальні програмісти виїхали, а залишилось тільки єто - вот ето. Навіть шахтарі данбаса їх взувають.

Поділитися повідомленням

рыночек порешал как грится, у меня друг в гос поликлиннике сидел "инженером  -  программистом", то есть прям так в труд книжке написано, зп как у дворника минимальная, а требований и работы вагон, задолбали его с этими ковид сертификатами, щас уволился сидит без работы денег нет, но возвращаться не хочет

Поділитися повідомленням

Думаешь, если их сменить, все наладится?

Головне - не міняти шило на мило.. І поки що мононаціональною Україною не керували українці.

І взагалі - представництво меншин маю корелюватися з чисельністю цих меншин, а не так, що якась мізерна народність захопила половину керівних органів.

О, что-то новенькое ) 

Только не пойму, чего ж ты на какое-то "моно" ориентируешься, где ты в ЕС или Америках его видел?  Вот все-таки определенная узколобость  присутствует, не зря анекдоты про про это укрмоно ходят.

Поділитися повідомленням

где ты в ЕС или Америках его видел?

В Польщі, Чехії, Угорщині, Румунії... Японія - знову ж таки мононаціональна. 

Моноетнічна або однонаціональна держава — держава, у основі якої етнічна територія одного етносу за незначної частки національних меншин і малих корінних народів.

За визначенням директора міжнародної організації Freedom House, Едріана Каратніцкі кількість представників одного етносу в нації в країні повинна становити не менше 67 %.[1]

Українці як титульна нація становила 72 % в національному складі всього населення (це дорівнює 17,005 млн осіб), великороси — 12 % (2,763 млн), євреї — 8 % (1,918 млн), німці — 2 % (490 тис.), поляки — 1,2 % (390 тис.), білоруси — 0,9 % (220 тис.), татари — 0,9% (211 тис.), молдовани — 0,8 % (187 тис.), греки — 0,3 % ( ...

Поділитися повідомленням

у нас много кто не задумывается над этим вопросом и не считает его важным, потому как нац вопрос у нас никогда особо остро не стоял, по типу, ну раз живу в Украине, то значит украинец.

Это как я заявление в полицию писал потом подписываю, а там в графе национальность стоит украинец, хотя он меня даже не спрашивал.

Поділитися повідомленням

и почему именно 67%? кроме того  должны  учитываться региональные показатели, а то получается в среднем по больнице 36.6
и в 2001 году русских было 17%, куда ж они делись

Поділитися повідомленням

@Лукаш1, був перепис населення - там писали і вся інформація звідти. Скоро буде новий перепис - там і напишеш бурят, чи чукча - ким себе вважаєш.

в 2001 году русских было 17%, куда ж они делись
Мруть, як мухи. І не множаться.

Поділитися повідомленням

На днях был на днюхе и в разгар буханинины...в общим слово/заслово и мне показывают книгу,какому лексикону учат детей.Я не педагог и немогу ниче сказать,но как по мне шось/оно чюток нетаво...и специально сфоткал.

Шось первая строка мне не понятна,про "Дурне безладдя" вообще промолчу, в общим както-так.

bcee7f6c3b03.jpg

a2cb4f1cbc87.jpg

bb9d0175d1c1.jpg

Поділитися повідомленням

но как по мне шось/оно чюток нетаво...
Я так само вважаю. У нас і так багато погано володіють граматикою, а тепер і я себе вважаю якимось недовченим. Вони ж, гади, щокілька роківвсе змінюють і то кардинально. Взяти хоча б ті жіночі професії... я навіть приклад привести не здатен.

У мене дочка зав'язана на видавництвах - це просто жах.

Поділитися повідомленням

Взяти хоча б ті жіночі професії... я навіть приклад привести не здатен.

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA_%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B2_%D0%B6%D1%96%D0%BD%D0%BE%D0%BA_%D0%B7%D0%B0_%D1%84%D0%B0%D1%85%D0%BE%D0%BC

Тут є приклади,фемінітиви

Поділитися повідомленням

где ты в ЕС или Америках его видел?

В Польщі, Чехії, Угорщині, Румунії... Японія - знову ж таки мононаціональна. 

Моноетнічна або однонаціональна держава — держава, у основі якої етнічна територія одного етносу за незначної частки національних меншин і малих корінних народів.

За визначенням директора міжнародної організації Freedom House, Едріана Каратніцкі кількість представників одного етносу в нації в країні повинна становити не менше 67 %.[1]

Українці як титульна нація становила 72 % в національному складі всього населення (це дорівнює 17,005 млн осіб), великороси — 12 % (2,763 млн), євреї — 8 % (1,918 млн), німці — 2 % (490 тис.), поляки — 1,2 % (390 тис.), білоруси — 0,9 % (220 тис.), татари — 0,9% (211 тис.), молдовани — 0,8 % (187 тис.), греки — 0,3 % ( ...

В начале писал одно, теперь другое. Так копнул чутка - "Моноетнічна або однонаціональна держава — держава, у основі якої етнічна територія одного етносу за незначної частки національних меншин і малих корінних народів. ... Мононаціональні держави бувають декількох типів, причому деякі з них можуть як вважатися, так і не вважатися мононаціональними."

И ну тебя нахрен, разбираться в твоей шизофрении нет желания. Я одно вижу - вавка в голове у тебя горит, ты спишь и видишь, как подобные тебе заполонят всю страну. Вот только жить от этого лучше тут не будет. Потому как не способны вы нормально воспринимать действительность. Страны с высоким уровнем жизни ни какое "моно" себе в заглавные цели давно не ставят. А по поводу Японии - так там у них национальные установки скоро приведут к вырождению их как вида. Даже для такого социума как Япония кровь свежая нужна, проходили это уже в истории. 

Поділитися повідомленням

Про Японию вообще нет смысла говорить, это другая планета с большим процентом самоубийств-большинство делают "харакири" в окно,по телеку показывали раз про их жизнь

Поділитися повідомленням

разбираться в твоей шизофрении нет желания
Не розбирайся - живи простіше. Але не заганяй нормальних людей у свою простоту. Я тут писав про управління. Якщо ми тут переважно любимо їсти сало, а нас пробують перекувати на мацу, чи мамалигу. Це образно - для прикладу, а ти не напружуйся - це шкідливо для тебе.

Стосовно японців - я не по тєліку про них дивився, а прийшлося досить довго з ними працювати і мій товариш був на стажуванні у них - розповідав. Так от - не працюють у них в уряді якісь корейці, чи китайці, правда? І у китайців нема пів уряду "братів" русскіх. І в Ізраелі в кнесеті не чув про половину українців. Чому ж нами лізуть управляти одні інородці - звісно, що весь народ їх не буде слухатися і підкорятися. Ті собі "керують" на користь Ізраеля і Росії, а ми ховаємося в тіні і гнемо своє.

Поділитися повідомленням

разбираться в твоей шизофрении нет желания

Не розбирайся - живи простіше. Але не заганяй нормальних людей у свою простоту. Я тут писав про управління. Якщо ми тут переважно любимо їсти сало, а нас пробують перекувати на мацу, чи мамалигу. Це образно - для прикладу, а ти не напружуйся - це шкідливо для тебе.

Стосовно японців - я не по тєліку про них дивився, а прийшлося досить довго з ними працювати і мій товариш був на стажуванні у них - розповідав. Так от - не працюють у них в уряді якісь корейці, чи китайці, правда? І у китайців нема пів уряду "братів" русскіх. І в Ізраелі в кнесеті не чув про половину українців. Чому ж нами лізуть управляти одні інородці - звісно, що весь народ їх не буде слухатися і підкорятися. Ті собі "керують" на користь Ізраеля і Росії, а ми ховаємося в тіні і гнемо своє.

Хто там у нас кого не слухає?  Про кого саме ти тут кажешь? Про тих, кому вбивати по-приколу? Хто працювати не хоче, а за гроші буде відробляти на мітингах? Вони по-твоєму на благо України це роблять? Дурень ти старий.

Поділитися повідомленням

Дурень ти старий.
Тобою заволодів комплекс неповноцінності. Але він обґрунтований. Якщо ти такий розумний - чому такий бідний?

А старість - не порок. Спробуй дожити до моїх літ - небагатьом чоловікам таке вдається.

Поділитися повідомленням

Якщо ми тут переважно любимо їсти сало, а нас пробують перекувати на мацу, чи мамалигу. Це образно - для прикладу, а ти не напружуйся - це шкідливо для тебе.

это про насаждение всяких дней украинской едности (как в клятом совке), мовы и тому подобное  я верно понимаю?

Поділитися повідомленням

я верно понимаю?
НІ !  Я не обговорюю всякі почини Президента, бо це політика. А я веду мову про життя наше.

Поділитися повідомленням

Дурень ти старий.
.... Якщо ти такий розумний - чому такий бідний?...

На этот голимый вопрос я уже давно отвечаю так - "да потому что я честный"!  Я ни у кого ни чего не украл и живу по совести, правую щеку конечно не подставлю, а вьебу в ответ, даже не сомневайся.

А мудотню, которая считает себя титульной нацией в границах какого-то государства, считаю конченными и ограниченными козлами. Страной должны управлять умные и грамонтые люди, в не зависимости от национальности, т.к. господь Бог разумом наделяет не по национальному признаку. С последним ты согласен?

Поділитися повідомленням

"да потому что я честный"!

Тобто по твоєму, чесний не може доробитися? Це просто відмазка і признання власної неспроможності. 

Страной должны управлять умные и грамонтые люди, в не зависимости от национальности

Я канєшна діка ізвіняюсь, але не вважаю, що самий розумний араб зможе забезпечити щасливе життя ескімосів. Це звісно крайній випадок, але він справедливий і для проміжних значень. Крім того, окремий талановитий індивід не може замінити систему. От німці очолювали російську імперію, але вирішальну роль відігравали таки російські бояри.

Ще по темі.  "Отара баранів під керівництвом лева переможе групу левів, керованих бараном."

С последним ты согласен?

Всякому городу нрав и права;

Всяка имеет свой ум голова; ...

Отже висновок: лідером може бути найрозумніший і найхитріший довільного походження, але сам уряд і законодавчий орган мають бути з титульного народу. Інакше буде, як у нас - меншини вже так направили, що місцеві втікають за кордон. І це вже триває століттями і довше. 

У нас намагаються не враховувати, що ми знаходимося на фронті цивілізаційного поборювання. Нас намагається подолати не інший народ і навіть не інша раса - мова про іншу цивілізацію. Тисячі років тому вона вже котилася у цьому напрямку - залишки стіни, старшої і потужнішої, ніж китайська, ще є на сході України. Тоді їм не вдалося і вони відкотилися на схід, де їм протистояли китайці. Там їм також не обломилося - відгородилися іншою стіною. З тих пір і баламкаються, як гівно в ополонці між слов'янами та китайцями. А страждають всі, хто опинився на шляху цих кочівників.

От чому б їм не розвинути свої неозорі терени? Підкоривши такі громадні площі - навіщо воюють за таку мілюзгу, як Крим, чи Донбас? Поки вони товчуться біля нас, китайці вже вгризлися у них і віджали незрівняно більші території.

От задумайся - де батьківщина цієї цивілізації. У яку точку на карті не ткни - всюди є якийсь корінний народ - тільки ніде я не знаю якоїсь російської області, чи хоча б невеличкого району. Безродні вони і їх девіз - "мой адрес не дом и не улица..."

Я давно цікавлюся цією темою - спробуй і ти віднайти своє коріння - може зі здивуванням виявиш, що є нащадком якогось чеха із затумананою головою.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз