nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2022 https://www.olx.ua/d/obyavlenie/vtulki-perehodnye-dlya-nereguliruemyh-podshipnikov-ot-2108-na-klassiku-IDKQVo0.html Хотелось бы услышать мнение общественности о переходе на 2108 ступицу спереди,стоит или нет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2022 Тта самому интерестно,хотя многие мои товарищи уже установили.Но почемуто основная втулка люфтит,которая одевается на цапфу.И почемуто основные втулки идут внутри ровные,без конуса по цапфе. Дай бог шоб у меня еще ходили родные подшипники,но если какойто выйдет со строя,буду переходить на 08-е. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2022 Два жывых случая которые я сам лично видил,это касается посадки осн.втулки на цапфу: 1,Товарищ получил набор пер.втулок одел на цапфу,они люфтят - устанавливать побоялся. 2,Другой товарищ,тоже самое пальто,но установил,через время выбросил. Тобто нужна четкая или плотная (бажанно на гарячую) посадка основной втулки на цапфу. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2022 Короче это не для меня... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2022 Всем привет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2022 Как живёт народ, все с Ветераном воюете? ??? А я себе подарочек сделал - пенсионерскую автошку прикупил Дачия Сандеро 2012 года. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2022 с ветеринаром Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2022 А ветеринар что? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2022 одел на цапфу,они люфтятЧасто і нормальні підшипники люфтять. Я тоді трохи накернюю посадочне місце підшипника. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2022 А я вообще бухаю жестоко,мне сейчас пох Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2022 А я вообще бухаю жестоко,мне сейчас похА я здав ПЛР тест і бавлюся з внуком. Замовив у "М'ясній Бочці" кусок печених на грилі ребер - вечеряємо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2022 А я вообще бухаю жестоко,мне сейчас пох Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2022 *** еле домой приполз, давно так не бухал Сука как хуево 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2022 Сука как хуево Зате "нє зря прожит дєнь". От і мені такого хочеться - напевно ускладнення старості. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2022 *** еле домой приполз, давно так не бухал Сука как хуево Нну зато по нашему,даже не зарекайся шо надолго хватит,беленькая (падла) любого бугая с ног валит. Я в последнее время пришел к выводу,что лучше закуси чем шашлык нету,после шашыля на утро можна жить. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2022 Похлебал борща с мясом, трясёт как суку,ложкой в рот с трудом попадал))) следующая буханина минимум через пол года Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2022 Что пили: На двоих две бутылки домашнего самогона 60°,по бутылке пива, ещё была магазинная чекушка,не помню выжрали и её или нет... Короче это трэш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2022 До дому хоть нормально дошел, не валялся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2022 @optimus prime, нормально,я перед этим поспал пару часов и утром домой пришел 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2022 нормально,я перед этим поспал пару часов и утром домой пришел Мда,беленькая она такая (налево/на право...),говоришь с товарищем бухали..? До тямы дойдешь как минимум через три дня. Через недельку будешь как огурчик. А через три недельки попадется на глаза в магазине бутылолчка пиввасика,но лучше одну не бери (две бери),придешь дамой,первая бутылка войдет и глазом не моргнешь,а вот вторую будешь пить в удовольствие. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2022 @Сергей72, нет, ближайшие пол года никакого алкоголя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2022 ближайшие пол года никакого алкоголяІ Паска буде сухою? А майські - також на тверезу голову? І 23-го не пом'янеш савєцьку армію? 8-го березня жінка сама буде відмічати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2022 @VETERAN, для того щоб випити мені не обов'язково потрібні свята,і навпаки,на свята не обов'язково пити))) 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2022 ближайшие пол года никакого алкоголя І Паска буде сухою? А майські - також на тверезу голову? І 23-го не пом'янеш савєцьку армію? 8-го березня жінка сама буде відмічати? ближайшие пол года никакого алкоголяІ Паска буде сухою? А майські - також на тверезу голову? І 23-го не пом'янеш савєцьку армію? 8-го березня жінка сама буде відмічати?Так сказано ,как будто без бухлишка нет смысла в жизни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2022 Отходняк жёсткий, сегодня ещё хуже чем вчера Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах