Ghost in shell 27 Скарга Опубліковано: 19 березня 2022 Я б тоже выехал. Осталось масло поменять и страховку купить. Мне пришлось в экстремельном порядке. На ходу вспомнил технику торможения двигом.Страховку? Я с начала войны не видел ни одного поста полиции. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 19 березня 2022 Я с начала войны не видел ни одного поста полиции.Я раньше тоже покупал страховку только для полиции, но когда понял в дтп понял что нужна она не только для полиции. Хоть и дтп было не по моей вине, я представил в сколько бы я попал если бы было наоборот. Так что лучше заплатить 600 за страховку ( в моём случае) чем потом 10-20 к.грн за ремонт... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 березня 2022 І хто тут фашист? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 березня 2022 Осталось масло поменять и страховку купить.вот что что, а последнее сейчас никто не проверяет) что и правильно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost in shell 27 Скарга Опубліковано: 19 березня 2022 По Киеву включили желтую мигалку, так народ начал не по-детски биться на перекрестках.Не меньшие придурки делают селфи на фоне битых машин. Так в особо стремных местах светофоры включили обратно.В Новой почте техподдержка на выходных работает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 березня 2022 Я от поспілкувався із забугор'ям і пригадався старий анекдот - той, де полоненого допитували, а він нічого не знав і потім переказував своїм - "Учітє матчасть - очєнь б'ют, коґда нє знаєш". Так от - учітє язикі, якщо хочете втікати з України - там можуть сприйняти за руснявих і дати прикурити. Зараз на кордонах малі черги - можна дерти геть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 березня 2022 кроме военнообязанных Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 березня 2022 У нас пол деревни сбежали в Румынию))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 березня 2022 @VETALZZZ,военнообязаным кто считаюется? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 березня 2022 военнообязаным кто считаюется? Напевно чоловіки від 18 до 60. У нас пол деревни сбежали в Румынию))) А у нас спочатку стоянки машин під хатами опустіли, а тепер заповнені всякими - різними номерами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 березня 2022 У нас мужское население деревни кто успел выехали до закрытия границ, другие по румынским паспортам(думаю не бесплатно), короче,очкуны,я в тот день 24 февраля утром поехал на работу,в городе был армагеддон из паникующих,это надо было видеть,я еле заехал на заправку,я не говорю что я охрененный герой но и сваливать как крыса тоже не буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 березня 2022 я охрененный геройЯ таки самий герой. Всі мимо проносяться, а ми собі на крайньому заході сидимо і наблюдаєм. Але так можна і атомної бомби дочекатися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 21 березня 2022 @VETALZZZ,военнообязаным кто считаюется? в данный момент я уже затрудняюсь сказать.... сам имею документы о непригодности и снятия с военного учета, но не рискну границу пересекать, говорят документы заберут а автомат выдадут.... как то так.... У нас пол деревни сбежали в Румынию))) ну у вас там рядом, пешком дойти. А вот не понял я тех кто с Днепра к вам рванул, или во ЛЬвов - который бомбят побольше чем Днепр...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 21 березня 2022 Сейчас везде так с беженцами. Например то что я вижу в Виннице по машинам - половина Винницы выехала кудато, но её заполнили машины с номерами АА, СВ, АХ, ВВ. Лично я бежать не буду да и пока не вижу смысла, всего то 3 раза прилетало) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 березня 2022 всего то 3 раза прилетало)А після скількох стривожишся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 березня 2022 Я понимаю если бомбёжки и негде жить...а если всё спокойно а здоровые мужики бегут...как потом они назад вернуться,это будет стыд... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 березня 2022 если бомбёжки и негде житьтак поступають розумні - знаходять вихід із ситуації. а если всё спокойно а здоровые мужики бегут.А це мудрі, які не потрапляють у складну ситуацію. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 21 березня 2022 @VETERAN, до сих пор не стривожился. За своих переживаю, а за себя пофиг. Вообще подумываю добровольцем пойти, но не знаю нужен ли я там - я не служил. Что я буду делать с тем автоматом) это будет стыд... +100500 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 березня 2022 Что я буду делать с тем автоматом)Нє баісь - там все покажуть і сам дуже швидко освоїш. 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 березня 2022 если бомбёжки и негде житьтак поступають розумні - знаходять вихід із ситуації.а если всё спокойно а здоровые мужики бегут.А це мудрі, які не потрапляють у складну ситуацію. якщо всі свалят хто буде захищати країну?))) @VETERAN, до сих пор не стривожился. За своих переживаю, а за себя пофиг. Вообще подумываю добровольцем пойти, но не знаю нужен ли я там - я не служил. Что я буду делать с тем автоматом) это будет стыд... +100500я пойду добровольцем когда утырки придут в нашу область... если до того времени не заберут,я тоже не служил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 березня 2022 якщо всі свалят хто буде захищати країну?)))Є кілька етапів оборони. Першими ідуть ті, що вже на позиціях. Другий етап в цей час мобілізується і озброюється. А всі наступні повинні максимально уникнути втрат - кудись звалити. Врешті наступає момент, коли сторони виснажені і ворог тішиться успіхами та розслабляється - от тоді вступають в бій ті, хто зберіг свої сили. У ворога наступає паніка і дезорганізація. Безладно відступаючого ворога остаточно добивають.Стосовно зброї - мене дивувало, що хлопцям не розповідають про важливі способи досягти влучності в стрільбі. Особисто мені довелося з пів року досягати того, щоб зброя стала частиною мого тіла і на підсвідомому рівні використовувати її. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 березня 2022 @VETERAN, навряд чи вступят в бій ті хто звалив за буґор) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 березня 2022 навряд чи вступят в бій ті хто звалив за буґор)Назад вже в'їхало більше 300 тисяч мужиків. Частина вивезла свої сім'ї, влаштували їх і повертаються, щоб воювати. А ще багато заробітчан повертаються додому захищати країну. 2 nightwolff та VETALZZZ відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 березня 2022 @VETERAN,я не кажу про всіх,але з мого села точно ніхто не повернеться,перечекають поки закінчиться все Очканавти))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 березня 2022 з мого села точно ніхто не повернетьсяТак то ж румуни - вони ще у минулу війну з фашистами напали на Україну - чого ж їм з теперішніми фашистами-рашистами воювати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах