Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Доехал до Львова
Вітаю з приїздом! Як влаштувався?

Щойно познайомився з Вадимом з Кривого Рогу - біженець, який вчора приїхав. Питав чого у сусідніх машин колеса пробиті. Пояснив, що вони напевно чужі стоянки зайняли. Трохи ввів його в курс справ і підвів до церкви - біля неї можна тимчасову стоянку попросити. Розмовляв він українською, але прийшлося розповісти, що парох - це їх піп і звертатися слід, починаючи зі слів Слава Ісусу Христу і називати священника "отче".  :)  Він поскаржився, що домовився про квартиру за 18 тисяч за місяць. Коли доїхав до Львова - вже стало 25, а приїхав до будинку - 28. Оформити вдалося за 30. С ума сайті можна.  8 )

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

домовився про квартиру за 18 тисяч за місяць. Коли доїхав до Львова - вже стало 25, а приїхав до будинку - 28. Оформити вдалося за 30.
мародерство...

Поділитися повідомленням

Питав чого у сусідніх машин колеса пробиті. Пояснив, що вони напевно чужі стоянки зайняли.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

?

Поділитися повідомленням

По городу мало открытых заправок,где открыто бензина нет,а где есть по 40 грн, нашёл на трассе две заправки мавекс где бензин по 34.50,лимит 20 л,залил полный бак и канистру

Поділитися повідомленням

Пока буду у родственников, кстати у нас в городе тем кто ломит цену за эвакуацию скоро проведут «беседу». Потому как берут 300-1000$ с человека.

Поділитися повідомленням

По топливу в городе беда. Хорошо что за день до начала «спецоперации» задул баллон газа и было бензина литров 15. Потом уже на полпути до Киева продавали только на 300грн и уже в Борисполе скоро пожелаешь по 37 бензин, в Тетиеве газ по 26 которого до Хмельницкого хватило. Простояв пол часа в очереди на мне закончился газ. Задули 3 литра. Ещё через пол часа додули полный баллон- приехал газовоз. Далее уже не стоял на заправках где был газ из-за очередей. 1000 км проехал за 2700 грн

Поділитися повідомленням

Доехал до Львова на третий день, вроде без приключений

Рад за тебя! :az:

Коли доїхав до Львова - вже стало 25, а приїхав до будинку - 28. Оформити вдалося за 30. С ума сайті можна. 

8 )

По городу мало открытых заправок,где открыто бензина нет,а где есть по 40 грн, нашёл на трассе две заправки мавекс где бензин по 34.50,лимит 20 л,залил полный бак и канистру

у нас есть на всех заправках, правда цены задрали...

Поділитися повідомленням

а что делать то после того как уехал? где работать и жить?

Згідно розпорядження по Львову, маєш чи то 24, чи то 48 годин для реєстрації у воєнкоматі. А там тобі вже все пояснять. Якщо жінка з дітьми - вибір широкий - можна звернутися за благодійністю у нас - накормлять, поселять і ще допоможуть. Можна підійти до стоянки автобусів і вибрати куди  безкоштовно добратися - Польщу, Прибалтику, чи ще кудись. Можна поселитися десь в Карпатах. А з вокзалу кожні дві години їде поїзд до Перемишля і до Хелма. Якщо нема документів - не біда - пустять в Європу і допоможуть там оформити все необхідне. Поляки дають гроші на поселення і на першу необхідність + кишенькові, здається 50 злотих. Так що не бійся - не пропадеш. Львів вже прийняв більше 200 тисяч біженців і ще може.

ЗІ ЛЬВОВА 9 БЕРЕЗНЯ ВІДПРАВИТЬСЯ ТРИНАДЦЯТЬ ПОЇЗДІВ ЗА КОРДОН — РОЗКЛАД © https://lviv.vgorode.ua/news/transport_y_ynfrastruktura/a1200192-zi-lvova-9-bereznja-vidpravitsja-trinadtsjat-pojizdiv-za-kordon-rozklad?fbclid=IwAR3a5zuNVC7bnVn8IlUlbY-WEPUVM6JJCwsWTsB4Li94TZ9sJFxW_-gJDh4

https://zaxid.net/ukrzaliznitsya_opublikuvala_rozklad_evakuatsiynih_reysiv_na_10_bereznya_n1537975

274866642_361992015784159_72564081299967

Поділитися повідомленням

Він поскаржився, що домовився про квартиру за 18 тисяч за місяць. Коли доїхав до Львова - вже стало 25, а приїхав до будинку - 28. Оформити вдалося за 30. С ума сайті можна. 

так я не пойму, если есть где бесплатно поселится, зачем тогда за такие деньги снимать?

даже 20 тысяч в месяц это больше чем в Киеве стоило до войны в 2 раза.

я имею ввиду как бы там ни было деньги то быстро закончатся, а дальше что делать? надо где то работу искать. обещали если ты потерял возможность ходить на работу 6500 будут давать, это хорошо если так, но это если квартира своя а не снимаешь

Поділитися повідомленням

В Черновцах тоже беженцев очень много,на заправке 80% клиентов были беженцы, кстати,с газом тоже проблемы,у нас беженцы за день скупали газа столько сколько до "спецоперации" хватило бы на двое-трое суток, очередь с утра до вечера,но фирма не "потерялась",подняли цену с 19.55грн сразу до 25грн и лимит 20 литров,но это не помогло, начались перебои с поставками, теперь по словам директора в ближайшее время вообще не будет, будем ходить на работу как сторожа, неизвестно что будет дальше (((

Поділитися повідомленням

если есть где бесплатно поселится
Комфорт не обіцяють - тільки необхідне. А хочеш комфортну квартиру - прийдеться вивернути кишеню.

неизвестно что будет дальше (((
Треба поїхати задути.

Поділитися повідомленням

поэтому пока у нас тихо,  сижу тут, на работу хожу, но судя по карте, если не будет перелома в ближайшие недели, то аккурат окажусь в центре готовящегося котла донбасской группировки ВСУ

Поділитися повідомленням

@Лукаш1, больше половины моих клиентов оттуда не будут жить в бесплатном жилье,у ни тачки лакшери в основном, премиум класса, если на чай оставляют по 50-100 грн...там нет проблем с деньгами

Поділитися повідомленням

там нет проблем с деньгами
Це тому, що при дорозі. А на вокзалах страх, біль і плач.

Поділитися повідомленням

А ви не подумали про те, що злобний карлик може кудись запустити тактичний ядерний заряд, або щось хімічне? Воно у відчаї - всяке дурбелику може в голову стукнути. Знаєте, що це не мусить бути щось дуже потужне - є атомні заряди для піона, а є ще диверсійні ядрьоні рюкзачки - свого часу Союз розвозив таке по своїх посольствах.

Поділитися повідомленням

и что толку от этих думок? 
Я притягнув і відновив кілька своїх протигазів, а ти тренуйся - вспишка слева - вспишка справа.  :bk:

Доехал до Львова
Йдемо на пиво, чи на каву?

Поділитися повідомленням

если близко к эпицентру то никакой противогаз не поможет а если далеко то он и не нужен особо.

он спасет от зараженной пыли максимум, а от ионизирующего излучения нет

Поділитися повідомленням

А ви не подумали про те, що злобний карлик може кудись запустити тактичний ядерний заряд, або щось хімічне?

давно так думаю (

Поділитися повідомленням

@Лукаш1, розкажи мені, а то я був командиром відділення хімзахисту і нічого не знаю. От три роки мене готували і нічому не навчили.  :multi:  Вмієш відрізнити V гази від заріну, зоману, чи фосгену? Від фосгену помер товариш мого тата - під час експерименту шланг відскочив з балона - швидкий отьок легенів. А мій тато працював з радіацією - отримував повільні нейтрони і я ще в 6 років отримав свою першу дозу - заліз у дослідну установку - від народження дуже цікавський.

The Guardian, посилаючись на свої джерела в британському уряді, зазначає – Лондон побоюється, що Росія може сфабрикувати привід для застосування хімічної зброї у війні з Україною, оскільки план окупувати країну та захопити Київ за кілька днів повністю провалився.

Поділитися повідомленням

он спасет от зараженной пыли максимум, а от ионизирующего излучения нет

а это как раз одно из самых главных! Сам на поготове держу ящик.

а вообще вот, рекомендую к просмотру

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз