nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 25 березня 2022 https://www.facebook.com/100001188804997/videos/683015379783551/?app=fbl Немного юмора в тему))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2022 а японцы то как?Та як - Сидять і чекають, поки острови самі підпливуть. Путін припинив переговори про закінчення війни - ще 2 Світової. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2022 Щойно довідався, що американці повідомили про втрату русньою виключного контролю над Херсоном. Кажуть, що в місті йдуть бої. Але наші цього не підтверджують. Оптімус - що там насправді? І ще одне - рашисти стягують війська з Грузії. Що справді у рашці такі паскудні справи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 березня 2022 Всем доброго вечера или уже ночи?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 березня 2022 уже ночи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 березня 2022 Немного юмора в тему))) https://www.facebook.com/maria.kuzma.397501/videos/707340303960636 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 26 березня 2022 @VETERAN, как у вас там? Читал что прилетело вам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 березня 2022 Читал что прилетело вам. Прилетіло, але повідомив про це син з Берліну. Я не чув - це протилежний район Львова і околиці. Поки що ще повітряна тривога, але - як завжди - сиджу вдома. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 26 березня 2022 @VETERAN, ну и слова Богу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 березня 2022 В тих краях живе моя дочка - каже, що валить чорний дим - аж в горлі дере. Це східний край Львова. Навіть не знаю, що там могло рашистів спонукати витратити три ракети. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 березня 2022 Ще три прилетіли з братським прівєтам. Кажуть, що це вже сильно пошкодило інфраструктуру. Але не по житлових будинках. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sla_69 11 Скарга Опубліковано: 26 березня 2022 Всем привет из Харькова. У нас прикольно, все светофоры выключили. На прямых участках дорог летаю ок 80 км в час, а может и больше (редуктор спидометра пошабашил), что б под обстрел не попасть. Бенз на прошлой неделе брал 92-ой за 45, сейчас 95-ый 32 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 26 березня 2022 Всем привет из Харькова. У нас прикольно, все светофоры выключили. На прямых участках дорог летаю ок 80 км в час, а может и больше (редуктор спидометра пошабашил), что б под обстрел не попасть. Бенз на прошлой неделе брал 92-ой за 45, сейчас 95-ый 32 грн.Привет землякам. 1 sla_69 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 березня 2022 Хоть какие то подвижки у вас. Держитесь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 27 березня 2022 у нас ассортимента продуктов все меньше, а на то что есть цены скакнули на 20-40% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 березня 2022 Цены просто космос. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 березня 2022 продуктов все меньшеУ нас також - логістика розрахована на жителів, а народу стало набагато більше. Та ще й транзитні закуповуються на дорогу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 27 березня 2022 за месяц логистика должна была перестроится, я думаю дело больше в том что перестало работать куча предприятий пищевой промки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 березня 2022 я думаю дело больше в том что перестало работать куча предприятий пищевой промкиБагато везли з Польщі - тільки починає відновлюватися. Переважно возили мужики, яких за кордон не пускають. Хіба що мені зайнятися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 березня 2022 Що там у кого - як ведуть себе сукапутінскіє войска фашистской педерастії? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 27 березня 2022 поляки сами не могут завозить чтоли на своих грузовиках Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 березня 2022 поляки сами не могутМогут то могут, але хто ж їх пустить? Я можу для себе привезти по ящику всякого різного, а поляку треба всякі медичні висновки, сертифікати і т.п. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 28 березня 2022 У нас був хлоп на Ниві звідти - хтось знає, що з ним? Если бы телефон его был, можно было бы по вайберу посмотреть появился после 02,03,22.или нет, когда в Мариуполе всю связь вырубили. Мои знакомые появились после 15 марта примерно, пишут всё бросили и Нивы и Ланусы и компутеры и дома-квартиры, уходили пешком. Но все живые самое главное!! Що там у кого - як ведуть себе сукапутінскіє войска продвигаются типа шаг вперед и два назад, т.к. бахи тише стали и прилётов почти нет (тфу-тфу!))... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 березня 2022 продвигаются типа шаг вперед и два назадА ти зараз з якого боку? Бо не ясно куди сунуть - до нас, чи вже нафіґ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 березня 2022 бахи тише сталиЯ от не розумію - чому я не чув тих вибухів, хоча і сидів удома. Було три прильоти біля аеропорту десь за 4-5км від мене - навіть сторожі надворі чули тільки такі хлопки, як від грузовика. З останніх - дві ракети впали вже ближче - біля 2,5-3 км по прямій - і також навіть вікна не здригнулися. Ну ще дві впали кілометрів 12 на схід - там тільки фото диму бачив. Колись Зір казав, що від вибуху снарядів десь за 15-20 км у нього земля підскакувала. Вчора катався по Львову - ніде ніяких ознак, що трапилося щось надзвичайне. А це ж кожен вибух 400кг тротилу + паливо - ракета могла летіти 5000км, а пролетіла 1000. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах