Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2022 @Солекс Делортович, А що за проблема з маслом, я під час війни на двох авто у знайомого під забором поміняв фільтра і масло за три години з перекурами, все було куплено до війни в гаражі лежало ждало тепла, але не діждалось..., у каністрі старій з боку виріж дірку і ноу проблем з заміною масла, якщо не "ботанік" по життю та не на 100% впевнений, що шини "бортіруються" тільки на шиномонтажі.... Ну к примеру у меня масляный фильтр стоит под впускным коллектором как на 2108 и добраться к нему только с ямы, а я не дома а в 700 км Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2022 Это вы еще не видели в каких недрах масляный фильтр в пасате Б5. Ни с ямы, ни сверху не достать) По заводу расширительный бачок снимать надо, но у меня под ним редуктор ГБО т.к. его больше некуда поставить. В таком случае я снимаю патрубок с дроселя, засовую руку по плечо и дай Бог чтобы он от руки открутился) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikola 9 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2022 @Солекс Делортович, А що за проблема з маслом, я під час війни на двох авто у знайомого під забором поміняв фільтра і масло за три години з перекурами, все було куплено до війни в гаражі лежало ждало тепла, але не діждалось..., у каністрі старій з боку виріж дірку і ноу проблем з заміною масла, якщо не "ботанік" по життю та не на 100% впевнений, що шини "бортіруються" тільки на шиномонтажі.... Ну к примеру у меня масляный фильтр стоит под впускным коллектором как на 2108 и добраться к нему только с ямы, а я не дома а в 700 км В ібіці 2,0 він стоїть пошти так же, поперек дороги машину ставиш і підповзаєш зі сторони де вибраний грунт при будівництві дороги, я ще й пластиковий захист двигуна знімав, ну й ключ для відкручування фільтра та фартуха разом з мастилом з гаража забрав.. Можна підложити 4 цеглини та наїхати на них або під домкратити та підложити під колеса цеглу. На ямі зручніше ясний пень але ж війна... А можливо тільки мастило заміти а фільтр старий залишити всерівно ліпше буде чим на старому мастилі. ТБ не порушуй, щоб не поїхала під "откос", страховки під колеса+швидкість та ручник... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2022 Пройшовся по центру Львова і я тепер знаю, куди ті Zомбі пришлють свої подарунки - тут найбільше скупчення тих атипових нєукроязичних чєлюстєй - то ж саме на них полюють ті Обдовбані Vиродки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2022 я тепер знаю, куди ті Zомбі пришлють свої подарунки звідки? Міток там вже намалював, чи шо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2022 Міток там вже намалював, чи шо?Не мели дурниць - ти ж ніби то був притомний, чи контузило в боях. звідки?Аналіз ситуації - я ж обґрунтував у загальних рисах.Повертайся живим і неушкодженим! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2022 то ж саме на них полюютьтак они наоборот на на бандеровцев охотятся. Но не дай Бог им западенцам в руки попасть, их сами украинци боятся кто не с запада)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2022 так они наоборот на на бандеровцев охотятсяТочно - я забув, що в Маріуполі та Харкові бандерівців найбільше... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2022 то ж саме на них полюютьтак они наоборот на на бандеровцев охотятся. Но не дай Бог им западенцам в руки попасть, их сами украинци боятся кто не с запада))))ну вот Черновцы, процентов 35 говорят на русском,5% с румынским акцентом,и никто никого не ущемляет,ну я по крайней мере не слышал таких прецедентов,сам на трёх этих языках свободно говорю, короче не знаю на кого они охотятся,как Дон Кихоты за мельницами наверное))))На рашистских сайтах читал что пишут эти зомбаки,они прекрасно осознают что здесь в них будет стрелять каждый столб и куст, поэтому им не нужен запад,хотя х.з что в голове у лысого ебл@на... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2022 никто никого не ущемляетТак ніде ж не ущемляють. Просто чомусь рашисти валять по місцях скупчення своїх прихильників, або на крайняк російськомовних. І це так було завжди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2022 никто никого не ущемляетТак ніде ж не ущемляють. Просто чомусь рашисти валять по місцях скупчення своїх прихильників, або на крайняк російськомовних. І це так було завжди.я впевнений що той брєд який вони розказують це лише привід щоб загарбати території Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2022 Як справи, Оптімус? Чого мовчиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2022 я впевнений що той брєд який вони розказують це лише привід щоб загарбати території та никто и никогда не смотрел у нас на язык. Я 90% общаюсь на руском. Бывало в Карпатах зайду в магазин и думаю скажу по украински, это ж запад. Херак и в ответ на руском) и фиг знает на каком дальше говорить) Но сейчас всё меньше хочется применять руский... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2022 Трошки історії. Сьогодні у поляків траур - 12 років тому в Смоленську росіяни взірвали літак, в якому була вся правляча верхівка Польщі - президент з дружиною і багато інших найвищих керівників міністерств та Сейму. До цього часу літак не віддали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2022 Як справи, Оптімус? Чого мовчиш Тяжко, но держимся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2022 @optimus prime, https://i.ibb.co/xCtYZCJ/IMG-20220411-155352.jpg" 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2022 Народ! Ви пишіть - що там у вас. А то така тиша, ніби всім гаплик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2022 чи контузило в боях в яких боях? Я полуницю у Польщі збираю єслішо. Трускалку. Соковиту, шопздц. Бережіть там себе, хлопці ) Моліться, тримайте кулаки за тих, хто зараз на зборі врожаю та охуєнно відпочиває на спа курортах, там де дійсно спекотно. Все буде добре! 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2022 чи контузило в боях в яких боях? Я полуницю у Польщі збираю єслішо. Трускалку. Соковиту, шопздц. Бережіть там себе, хлопці ) Моліться, тримайте кулаки за тих, хто зараз на зборі врожаю та охуєнно відпочиває на спа курортах, там де дійсно спекотно. Все буде добре! Ти там збирай полуницю обережно, а то ми так і не випили кави в Чернігові. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2022 ми так і не випили кави в ЧерніговіКажуть, що у Львові смачніша... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2022 ми так і не випили кави в Чернігові Кажуть, що у Львові смачніша...Найкраща кава у мене дома? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2022 Найкраща кава у мене домаЦе констатація, чи запрошення? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2022 Найкраща кава у мене дома Це констатація, чи запрошення?Запрошення. У нас хорошо. Птички поют, гром гремит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2022 @Автонаездник, ага. Особливо в цей момент. Зір пише, що у них злива - танки не пройдуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2022 Жиріка закопали, Москва горить і тоне,Шойгу здихає - ето просто празднік какойто... Ще би Xyйло долучився - був би справжній апофеоз мрії. 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах