Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

а японцы то как?
Та як - Сидять і чекають, поки острови самі підпливуть. Путін припинив переговори про закінчення війни - ще 2 Світової.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Щойно довідався, що американці повідомили про втрату русньою виключного контролю над Херсоном. Кажуть, що в місті йдуть бої. Але наші цього не підтверджують. Оптімус - що там насправді?

І ще одне - рашисти стягують війська з Грузії. Що справді у рашці такі паскудні справи?

Поділитися повідомленням

Поділитися повідомленням

Читал что прилетело вам.

Прилетіло, але повідомив про це син з Берліну. Я не чув - це протилежний район Львова і околиці.

Поки що ще повітряна тривога, але - як завжди - сиджу вдома.

Поділитися повідомленням

В тих краях живе моя дочка - каже, що валить чорний дим - аж в горлі дере. Це східний край Львова. Навіть не знаю, що там могло рашистів спонукати витратити три ракети.

Поділитися повідомленням

Ще три прилетіли з братським прівєтам. Кажуть, що це вже сильно пошкодило інфраструктуру. Але не по житлових будинках.

Поділитися повідомленням

Всем привет из Харькова. У нас прикольно, все светофоры выключили. На прямых участках дорог летаю ок 80 км в час, а может и больше (редуктор спидометра пошабашил), что б под обстрел не попасть. Бенз на прошлой неделе брал 92-ой за 45, сейчас 95-ый 32 грн.

Поділитися повідомленням

Всем привет из Харькова. У нас прикольно, все светофоры выключили. На прямых участках дорог летаю ок 80 км в час, а может и больше (редуктор спидометра пошабашил), что б под обстрел не попасть. Бенз на прошлой неделе брал 92-ой за 45, сейчас 95-ый 32 грн.

Привет землякам.

Поділитися повідомленням

продуктов все меньше
У нас також - логістика розрахована на жителів, а народу стало набагато більше. Та ще й транзитні закуповуються на дорогу.

Поділитися повідомленням

за месяц логистика должна была перестроится, я думаю дело больше в том что перестало работать куча предприятий пищевой промки

Поділитися повідомленням

я думаю дело больше в том что перестало работать куча предприятий пищевой промки
Багато везли з Польщі - тільки починає відновлюватися. Переважно возили мужики, яких за кордон не пускають. Хіба що мені зайнятися.  :multi:

Поділитися повідомленням

поляки сами не могут
Могут то могут, але хто ж їх пустить? Я можу для себе привезти по ящику всякого різного, а поляку треба всякі медичні висновки, сертифікати і т.п.

Поділитися повідомленням

У нас був хлоп на Ниві звідти - хтось знає, що з ним?

Если бы телефон его был, можно было бы по вайберу посмотреть появился после 02,03,22.или нет, когда в Мариуполе всю связь вырубили. Мои знакомые появились после 15 марта примерно, пишут всё бросили и Нивы и Ланусы и компутеры и дома-квартиры, уходили пешком. Но все живые самое главное!! :ay:

Що там у кого - як ведуть себе сукапутінскіє войска

:( продвигаются типа шаг вперед и два назад, т.к. бахи тише стали и прилётов почти нет (тфу-тфу!))...

Поділитися повідомленням

продвигаются типа шаг вперед и два назад
А ти зараз з якого боку? Бо не ясно куди сунуть - до нас, чи вже нафіґ.  :bk:

Поділитися повідомленням

бахи тише стали
Я от не розумію - чому я не чув тих вибухів, хоча і сидів удома. Було три прильоти біля аеропорту десь за 4-5км від мене - навіть сторожі надворі чули тільки такі хлопки, як від грузовика. З останніх - дві ракети впали вже ближче - біля 2,5-3 км по прямій - і також навіть вікна не здригнулися. Ну ще дві впали кілометрів 12 на схід - там тільки фото диму бачив. Колись Зір казав, що від вибуху снарядів десь за 15-20 км у нього земля підскакувала. Вчора катався по Львову - ніде ніяких ознак, що трапилося щось надзвичайне. А це ж кожен вибух 400кг тротилу + паливо - ракета могла летіти 5000км, а пролетіла 1000.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз