VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 березня 2022 ну какгбе старый глухой дедЯ також про таке подумав, але навіть сторожі гаражів, які як мінімум на кілометр ближче, чули тільки хлопки, як від грузовика. у нас тоже уже больше на украинском стали говоритьА на форумі цього не помітно. Сподіваються, що прийдуть форум від мене асвабаждать? в канистру заправлять гады отказываются наотрез....Я просто спочатку зливаю з баку в каністру і заливаю в бак, як всі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 29 березня 2022 Я просто спочатку зливаю з баку в каністру і заливаю в бак, як всі.сделал так же, но это не удобно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 березня 2022 А на форумі цього не помітно. Сподіваються, що прийдуть форум від мене асвабаждать? Я на суржике розмовляю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 29 березня 2022 я так как со мной, говорят на русс говорю так же, на укр - значит аналогично. Английский - ну само собой пытаюсь по английски.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 березня 2022 Я на суржике розмовляюА пишеш також суржиком? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost in shell 27 Скарга Опубліковано: 30 березня 2022 А як це в'яжеться з рекомендаціями документування пошкоджень майну цивільних осіб? А постить не надо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 березня 2022 А постить не надо.Там кажуть, що треба викладати на сайті якоїсь там служби. Правда вказано, що в кадрі не повинно бути навколишньої місцевості та відомих об'єктів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 30 березня 2022 А кто из Запорожья? как там? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 30 березня 2022 данные о попадании и съемку Це я не зовсім розумію, бо Росія все відразу бачить із супутників та дронів. Це ж вони по тєліку самі показують. Якщо перепостити, також посадють? А як це в'яжеться з рекомендаціями документування пошкоджень майну цивільних осіб? А ефективність - це завдяки нашим військам ППО. Якщо вже москалям вдалося щось запустити і воно полетіло. Хоча б у потрібний бік, а не назад у пускову, бо і таке вже ставалося. нельзя писать до официальных сообщений, обычно в телеграм каналах пишут через полчаса город прилета, а через полдня что было поражено Я вот не понимаю начиная с какой точности запрещено писать, если напишу город прилета это нельзя или можно? а насчет пво, я вот когда читаю что "сбивают ракеты" не пойму, а чем их сбивают, на вооружении такого нет насколько я знаю, это же не самолет, маленькая цель Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 31 березня 2022 бук сбивает ракеты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2022 а чем их сбиваютСтінгери, Стріла, Оса - та що завгодно. Не дуже маленька ціль - кілька тон і гарний тепловий слід. Та і швидкість не аж така велика - здається 850 км/год. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 31 березня 2022 Не дуже маленька ціль7500 в длину и 900 мм в диаметре. Ничо так бревно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 31 березня 2022 калибр например идет на высоте 20 метров, судя по вики советские кубы ракеты на такой высоте не берут, только самолеты, а искандеры как я понимаю еще сложнее для перехвата мне кажется просто пишут для успокоения что перехватываем. Ну или по тихому что то передали сша но что то не верится в это Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2022 калибр например идет на высоте 20 метровЯкраз для Стінгера, Стріли та Ігли. Все, що з плеча - влуплять запросто. Той російський гіперзвук також напевно летить аж поки сам себе не спалить - 1000 км і все. У нас колись - на Електроні - робили передній обтікач для ракет. Він з гуми. Виявляється гума горить завжди з однаковою швидкістю і можна вирахувати товщину гумового шару, в залежності від часу польоту в плазмі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 31 березня 2022 посмотрите многочисленные видео где они летят, время когда она в видимости секунд 5-7, а время развертывания иглы 13 сек. Впринципе при удачном стечении обстоятельств в чистом поле это реально, но думаю вероятность успешного перехвата намного ниже чем у самолета, у которого ЭПР намного больше и летать на высоте 20 метров ему посложнее чем маневреной ракете которой управляет автопилот Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2022 Впринципе при удачном стечении обстоятельств в чистом поле это реально, но думаю вероятность успешного перехвата намного ниже чем у самолета, у которого ЭПР намного больше и летать на высоте 20 метров ему посложнее чем маневреной ракете которой управляет автопилотПам'ятаю, що на МІГи ставили повторювачі місцевості - над морем могли і на 6 метрів летіти. Над сушею також могли б, але пілот не витримає перевантажень. А з горба, або даху того калібра здалеку буде видно. Крім того - є така штука, як цілевказання - спостерігач наперед вказує що і звідки чекати. От не певний, чи кольчуга веде на такій висоті. Здається може.Я ж казав, що я зенітчик - нас вчили всякому такому. Але ми з пушки мали такі ракети збивати. Класна була зенітка АЗП-57... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 31 березня 2022 если та кольчуга еще осталась, думаю их было построено не так много Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2022 думаю их было построено не так многоЗате одна перекриває пів України. Їх в Луганську робили... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 31 березня 2022 калибр например идет на высоте 20 метров, судя по вики советские кубы ракеты на такой высоте не берут, только самолеты, а искандеры как я понимаю еще сложнее для перехвата мне кажется просто пишут для успокоения что перехватываем. Ну или по тихому что то передали сша но что то не верится в это https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/03/26/7334789/ ну как то ж сбивают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 31 березня 2022 мда, если эта вся орда отходит от Киева то теперь полезут на нас, хотя последняя неделя подозрительно тихо 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2022 полезут на насЯ вважав, що ти десь в Горлівці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 березня 2022 @Лукаш1, затишье перед бурей((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 31 березня 2022 я в Покровском районе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2022 Хтось має контакти Зіра в тєлєзі? Він просив зв'язатися, а я тільки тепер зміг той телеграм запустити. Виявилося, що він хоче емулятор андроїда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2022 @Emissions, десь там у тебе Zir забанений в тєлєзі - дай посилання будь ласка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах