Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

ну какгбе старый глухой дед
Я також про таке подумав, але навіть сторожі гаражів, які як мінімум на кілометр ближче, чули тільки хлопки, як від грузовика.

у нас тоже уже больше на украинском стали говорить
А на форумі цього не помітно. Сподіваються, що прийдуть форум від мене асвабаждать?

в канистру заправлять гады отказываются наотрез....
Я просто спочатку зливаю з баку в каністру і заливаю в бак, як всі.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я просто спочатку зливаю з баку в каністру і заливаю в бак, як всі.
сделал так же, но это не удобно...

Поділитися повідомленням

А на форумі цього не помітно. Сподіваються, що прийдуть форум від мене асвабаждать?

Я на суржике розмовляю

Поділитися повідомленням

я так как со мной, говорят на русс говорю так же, на укр - значит аналогично. Английский - ну само собой пытаюсь по английски....

Поділитися повідомленням

А як це в'яжеться з рекомендаціями документування пошкоджень майну цивільних осіб?

А постить не надо.

Поділитися повідомленням

А постить не надо.
Там кажуть, що треба викладати на сайті якоїсь там служби. Правда вказано, що в кадрі не повинно бути навколишньої місцевості та відомих об'єктів.

Поділитися повідомленням

данные о попадании и съемку 

Це я не зовсім розумію, бо Росія все відразу бачить із супутників та дронів. Це ж вони по тєліку самі показують. Якщо перепостити, також посадють? А як це в'яжеться з рекомендаціями документування пошкоджень майну цивільних осіб?

А ефективність - це завдяки нашим військам ППО. Якщо вже москалям вдалося щось запустити і воно полетіло. Хоча б у потрібний бік, а не назад у пускову, бо і таке вже ставалося.

нельзя писать до официальных сообщений, обычно в телеграм каналах пишут через полчаса город прилета, а через полдня что было поражено 

Я вот не понимаю начиная с какой точности запрещено писать, если напишу город прилета это нельзя или можно?

а насчет пво, я вот когда читаю что "сбивают ракеты" не пойму, а чем их сбивают, на вооружении такого нет насколько я знаю, это же не самолет, маленькая цель

Поділитися повідомленням

а чем их сбивают
Стінгери, Стріла, Оса - та що завгодно. Не дуже маленька ціль - кілька тон і гарний тепловий слід. Та і швидкість не аж така велика - здається 850 км/год.

Поділитися повідомленням

калибр например идет на высоте 20 метров, судя по вики советские кубы ракеты на такой высоте не берут, только самолеты, а искандеры как я понимаю еще сложнее для перехвата

мне кажется просто пишут для успокоения что перехватываем. Ну или по тихому что то передали сша но что то не верится в это

Поділитися повідомленням

калибр например идет на высоте 20 метров
Якраз для Стінгера, Стріли та Ігли. Все, що з плеча - влуплять запросто. Той російський гіперзвук також напевно летить аж поки сам себе не спалить - 1000 км і все. У нас колись - на Електроні - робили передній обтікач для ракет. Він з гуми. Виявляється гума горить завжди з однаковою швидкістю і можна вирахувати товщину гумового шару, в залежності від часу польоту в плазмі.

Поділитися повідомленням

посмотрите многочисленные видео где они летят, время когда она в видимости секунд 5-7, а время развертывания иглы 13 сек.

Впринципе при удачном стечении  обстоятельств в чистом поле это реально, но думаю вероятность успешного перехвата намного ниже чем у самолета, у которого ЭПР намного больше и летать на высоте 20 метров ему посложнее чем маневреной ракете которой управляет автопилот

Поділитися повідомленням

Впринципе при удачном стечении  обстоятельств в чистом поле это реально, но думаю вероятность успешного перехвата намного ниже чем у самолета, у которого ЭПР намного больше и летать на высоте 20 метров ему посложнее чем маневреной ракете которой управляет автопилот
Пам'ятаю, що на МІГи ставили повторювачі місцевості - над морем могли і на 6 метрів летіти. Над сушею також могли б, але пілот не витримає перевантажень. А з горба, або даху того калібра здалеку буде видно. Крім того - є така штука, як цілевказання - спостерігач наперед вказує що і звідки чекати. От не певний, чи кольчуга веде на такій висоті. Здається може.

Я ж казав, що я зенітчик - нас вчили всякому такому. Але ми з пушки мали такі ракети збивати. Класна була зенітка АЗП-57...

Поділитися повідомленням

думаю их было построено не так много
Зате одна перекриває пів України. Їх в Луганську робили...

Поділитися повідомленням

калибр например идет на высоте 20 метров, судя по вики советские кубы ракеты на такой высоте не берут, только самолеты, а искандеры как я понимаю еще сложнее для перехвата

мне кажется просто пишут для успокоения что перехватываем. Ну или по тихому что то передали сша но что то не верится в это

https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/03/26/7334789/

ну как то ж сбивают

Поділитися повідомленням

мда, если эта вся орда отходит от Киева то теперь полезут на нас, хотя последняя неделя подозрительно тихо

Поділитися повідомленням

Хтось має контакти Зіра в тєлєзі? Він просив зв'язатися, а я тільки тепер зміг той телеграм запустити. Виявилося, що він хоче емулятор андроїда.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз