Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

@golden88,

тур ендуро. Дивлюсь у бік гусєй бмв. 
Але вони на добрячому об'ємі, тут рекомендують купити шось тіпа хонди cbr 300 чи схоже початкового рівня та придрочитися. А потім пересісти на більш потужне 

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Прикольно. Какая цель поездки?

Дивно почуваюся без машини

там можно чтото неплохое за 700$ купить, если они есть свободные конечно.

Тільки витратився на гарний букет квітів.

Недавно заказывал с доставкой цветы в Польше знакомой. Цена ну такая себе: 190 злотых или 1500 грн. Для нас дороговато, для них - зарплата одного дня работы...
Мені букет обійшовся 55 злотих.

Я не приїхав сюди авто купувати, а просто пошвендяти по рідних та знайомих.

Вже на півдні Польщі, практично в горах. Цілий день бавилися в Монтекарло. Дороги дуже вузенькі і, щоб розминутися з вантажівкою, мусили вискакувати на обочину шириною пів метра. І весь час повороти - дуже круті і вверх - вниз.

Їхали переважно територією Польщі, але деколи зрізали кути через чехів. Відвідали якісь курорти. Потім розповім детальніше у своєму персональному.

Пробували ловити форель - безрезультатно. Просто купили собі два кіло - 4 шт. За 40 злотих.

Завтра знову поїзди до станції Ополє і пересадка на Інтерсіті в Німеччину. Цього разу за гроші. За місцевий поїзд мені, як сеньйору, ціна тільки 30% - 10 злотих. А до німців повна вартість - 30 євро.

Поділитися повідомленням

Дивлюсь у бік гусєй бмв
Моя мечта) Они очень экономичны на свой объём. 5-5,5 по трассе при 110. Малообьемное не рекомендую, скажу так же, как говорили мне - быстро надоест и так оно у меня и случилось. В конце первого сезона уже не едет...

Поділитися повідомленням

Привіт з Берліна!

Переніс в персональник.

Заїзжай до моїх в гості (Кобленц). Віку ти знаєш ?

Поділитися повідомленням

@Автонаездник, я вже скоро збираюся додому. Ще сину треба по дрібницях допомогти, прошвирнутися по магазинах і на поїзд. Не можу придумати як їхати - не хочеться на кордон уночі потрапити.

Поділитися повідомленням

Вже визначився - купив квиток на завтра. До Перемишля 40євро і до вечора в поїзді. Може вдасться до Львова уночі добратися.

Можна було їхати на халяву, але тоді треба спочатку до Польщі і вже там брати квиток. Тобто спочатку до Франкфурта безкоштовно, далі за 10 євро перетнути кордон і випросити у поляків безкоштовний далі.

Поділитися повідомленням

Доброго вечора

о какие люди, сказал бы как обстановка.
роботи нет,денег нет,карти не работает ,так как интернета и сети нет.Хожу бульбу нанімаюсь копать

Поділитися повідомленням

Капец, выезжать не пробовали? Както через Крым в Грузию бегут....

@VETERAN, думаю в данном случае шутки не уместны...

Поділитися повідомленням

Я ж написал. В Крыму работу за деньги можно найти наверное...

а ты бы поехал туда в Крым?

Поділитися повідомленням

Капец, выезжать не пробовали? Както через Крым в Грузию бегут....

Если я тут никому не потрібен,то там тем более.А так хоть в своїй хаті

Поділитися повідомленням

чет я не понимаю  эту логику в стиле "буду страдать и умирать, но зато в своей хате!", речь идет о жизни, а не про хату и барахло.
в центрах соц помощи какую нибудь дадут крышу над головой, работу можно найти, карточки работают. Конечно есть шанс что в военкомате дадут на мобилизацию повестку, но это ж плюс, ЗП там такая что попробуй найди и насчет хаты не надо парится)

Поділитися повідомленням

"буду страдать и умирать, но зато в своей хате!"
Оно хорошо когда есть к кому ехать, а если нет никого, то это ппц сколько грошей надо! Еще и на подконтрольную выехать проблема, не от хорошей жизни ж едут через крым, рашу, белорашу и польшу.

Так шо да, пока хату не разнесли это не самый плохой вариант, можно и пострадать.

Поділитися повідомленням

я про войну и жизнь в опасности, а вы опять про гроши и не к кому ехать, 4 месяца войны, а мысли гражданские.

К нам в город некоторые люди эвакуировались в домашнем, то бишь без всяких сборов шмоток уехали. Конечно это не просто и тяжело и т.д. но чего хорошего ждать в своем доме если стреляют кругом либо же оккупация. А если они начнут ловить как донецке и пихать вас на ноль с мосинкой и каской 1945 года воевать против своих же?

Поділитися повідомленням

А я вже в поїзді валю додому. Вагон повен тих, з особливими щелепами. Напевно повертаються до України.

Поділитися повідомленням

@Лукаш1, Мысли должны быть нормальные, а не гражданские или тп.

Я тож таких знаю кто бежал и без имущества и даже без родственников и что там с ними понятия не имеет - я б так не смог, не знаю как кто...

И я сам с Донецка и в оккупации, и стреляют - без стекол сижу, и забрать могут   что даже каска не поможет. Но тупо бежать думаю пока рано, да не то что год назад, но все равно рановато пока. А что дальше видно будет :)

Поділитися повідомленням

Я в Берлін їхав з біженкою з Маріуполя. Чоловік прикордонник поранений і в полоні. А вона з двома малими ( син 4,5 роки та дочка років на сім) сама виїхала на чоловікових жигулях замінованими полями до Запоріжжя. Угробила машину. Далі повезли волонтери. Пожила у Львові та й рушила до Польщі. В Кракові знайшла роботу, але поїхала на кілька днів до Берліну, бо чоловік раніше наполягав,щоб вона знайшла його родичів там.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз