optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 травня 2022 Може сусіди дозволять підключитися до своєї ? Ага дозволять)Жди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 22 травня 2022 Купил себе сегодня обновочку - новый краскопульт. Раньше красил китайщиной за 20$. Этот тоже китайщина, но стоит 55$. Завтра или послезавтра буду красить машину - попробую как оно... Роспаковка) Похож на мой интертуловский))) за 25 баксов))) Заправил полный бак 92го.... полные штаны радости.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 травня 2022 полные штаны радостиТо не радості, а ОТ РАДОСТИ. Ага дозволять)Жди.Ви ж під окупацією - живіть дружно. А після війни відбуриш собі нову дірку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 23 травня 2022 @VETALZZZ,Auarita 897 LVLP. Покрасил ним уже одну машину, чета както не понял за что отдал 1670 грн. Не разбивает каплю. Видимо надо еще поиграться давлением и вязкостью материалов. А так факел широкий, нанесение материала равномерное по всей высоте факела. И самое главное - иза малого расхода воздуха мусора на машине меньше на процентов 70. Сегодня только чучуть полирнул капот. Раньше и двери приходилось полировать от мусора. Красил раньше вот таким, куплен когдато за 600 грн): Вот фото после покраски: 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 травня 2022 А після війни відбуриш собі нову дірку. 25 тыс грывень Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 23 травня 2022 @optimus prime, я так понимаю просто колодцев у вас нет на югах? Вода соленая? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 травня 2022 @optimus prime, ещё ходят гривны? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 травня 2022 @VETALZZZ,Auarita 897 LVLP. Покрасил ним уже одну машину, чета както не понял за что отдал 1670 грн. Не разбивает каплю. Видимо надо еще поиграться давлением и вязкостью материалов. А так факел широкий, нанесение материала равномерное по всей высоте факела. И самое главное - иза малого расхода воздуха мусора на машине меньше на процентов 70. Сегодня только чучуть полирнул капот. Раньше и двери приходилось полировать от мусора. Красил раньше вот таким, куплен когдато за 600 грн): Вот фото после покраски: Я в малярке совсем без опыта, но меня мой интертул устраивает https://agro-market.net/ua/catalog/item/kraskopult_pnevmaticheskiy_lvlp_blue_professionalnyy_forsunka_1_4mm_verkhniy_metallicheskiy_bachok_6/?gclid=CjwKCAjw4ayUBhA4EiwATWyBroYDL1p-T3dqwXoM_NchrBx9DNf0L5V2M5jRLjuBTr8uwP-y2LQO5BoClYsQAvD_BwE Но он чисто для краски, для грунта не годится, для грунта взял той же фирмы HVLP 2.0 https://rozetka.com.ua/intertool_pt_0120/p275538108/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 23 травня 2022 меня мой интертул устраивает блин точно на мой похож. Интересно было бы сравнить, вдруг одинаково красят при разнице в цене почти 2 раза) Блин, у него внутренности такие же(((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 травня 2022 меня мой интертул устраивает блин точно на мой похож. Интересно было бы сравнить, вдруг одинаково красят при разнице в цене почти 2 раза) Блин, у него внутренности такие же(((( так китайцы копируют на раз... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 травня 2022 25 тыс грывень Це з вартістю труби і т.п., чи тільки робота? У нас, коли я ще працював, брали 10-15 доларів за метр - тільки робота. У вас який ґрунт по свердловині? Я би пробував вичистити стару трубу і вставити в середину пластикову. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 24 травня 2022 @optimus prime, я так понимаю просто колодцев у вас нет на югах? Вода соленая? Нет,Артезианские скважиныы метров по 40-60.Вода соленая ближе к морю @optimus prime, ещё ходят гривны? Естественно 25 тыс грывень Це з вартістю труби і т.п., чи тільки робота? У нас, коли я ще працював, брали 10-15 доларів за метр - тільки робота. У вас який ґрунт по свердловині? Я би пробував вичистити стару трубу і вставити в середину пластикову. Це все, только мотор свой нужно иметь чтобы они под него фланец сделали. Грунт глина Будем думать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 травня 2022 Грунт глинаМожна ручним буром стару свердловину пройти і пластикову трубу запхати.У вас перший водоносний шар аж на 45 метрів? Ти що, на горбі живеш, чи то аж нижче рівня річки треба колупати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 25 травня 2022 ходят гривны?Что странно у нас тоже начали ходить. Токо не пойму в чем прикол, народ их аж бегом скидывает, как если завтра армагидец придет)). Курс 1/2 к рублю это норм чи как? Шо не так-то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 25 травня 2022 @sun, просто рубль считается деньгами только в рашке, например у нас рубль это как туалетная бумага))) 1 Andrey79 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 25 травня 2022 Грунт глинаМожна ручним буром стару свердловину пройти і пластикову трубу запхати.У вас перший водоносний шар аж на 45 метрів? Ти що, на горбі живеш, чи то аж нижче рівня річки треба колупати? 15 меров верховодка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 травня 2022 рубль считается деньгами только в рашкеУкраїнською він називається фубль. 1 Andrey79 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 травня 2022 Куди всі пропали? Знайшли собі 92-ий бензин і заснули... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 31 травня 2022 всім привітШо ви, пацики на мотиках, з повним баком бєнзіка? я тут прикупив 4-го гольфа у якості підсрачника занєдорого, так, щоб якщошо, то не жаль, чисто покататись. Бо моя октавія десь на франкфуртщині, тій, що на майні ) 1 alex_zp відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergg 30 Скарга Опубліковано: 31 травня 2022 Куди всі пропали? Знайшли собі 92-ий бензин і заснули... ше ні всі знайшли) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 31 травня 2022 Знайшли собі 92-ий бензин і заснули... В очередях стоят) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 3 червня 2022 Українською він називається фубль. выглядит аналогично. Когда ехал по рашке, на заправках и 5ках (атбшки ихние) - всегда сдачу новенькими бумажками давали, хоть мелочь или покрупнее не важно. У нас жиж в Донецке дают одно рванье, что в кассах, что в банкоматах. Походу весь мусор сливают сюда. Знайшли собі 92-ий бензин і заснули реально такие очереди?? Помню когда малой был, мы с батей под заправкой в тачке сидели, наверное весь день, помню уезжали темно было уже. Так тогда сср был Може с али как-то заказывать можно бензу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 червня 2022 Слушаю радио "комсомольская правда",сук@,это нацисты в чистом виде 1 Andrey79 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 червня 2022 Слушаю радио "комсомольская правда"Я їх дивлюся з супутника - ярий п...ець. Як наші казали, що рашисти не забирають свої трупи - відразу таке про наших розповідають. Але тон їх явно змінився - морди вже не світяться від азарту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 3 червня 2022 Друзья перекупы дали в ремонт лансер 10 с мотором 1.5 бенз. Симптомы - звук хорошего дизеля. Пробег 151 т.км. По салону вроди правда. Такого я еще не видел))) Ни одного целого поршня. Все с заломаными юбками, и все заломы с одной стороны мотора. Отдельного внимания заслуживает поршень 2-го цилиндра: При этом компресия была 12-13-13-10. Расход масла неизвестен, но судя по нагару был) 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах