golden88 662 Скарга Опубліковано: 22 червня 2022 Дивлюсь у бік мотиківкакой класс по душе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 23 червня 2022 @golden88, тур ендуро. Дивлюсь у бік гусєй бмв. Але вони на добрячому об'ємі, тут рекомендують купити шось тіпа хонди cbr 300 чи схоже початкового рівня та придрочитися. А потім пересісти на більш потужне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 червня 2022 Прикольно. Какая цель поездки? Дивно почуваюся без машини там можно чтото неплохое за 700$ купить, если они есть свободные конечно. Тільки витратився на гарний букет квітів. Недавно заказывал с доставкой цветы в Польше знакомой. Цена ну такая себе: 190 злотых или 1500 грн. Для нас дороговато, для них - зарплата одного дня работы...Мені букет обійшовся 55 злотих.Я не приїхав сюди авто купувати, а просто пошвендяти по рідних та знайомих. Вже на півдні Польщі, практично в горах. Цілий день бавилися в Монтекарло. Дороги дуже вузенькі і, щоб розминутися з вантажівкою, мусили вискакувати на обочину шириною пів метра. І весь час повороти - дуже круті і вверх - вниз. Їхали переважно територією Польщі, але деколи зрізали кути через чехів. Відвідали якісь курорти. Потім розповім детальніше у своєму персональному. Пробували ловити форель - безрезультатно. Просто купили собі два кіло - 4 шт. За 40 злотих. Завтра знову поїзди до станції Ополє і пересадка на Інтерсіті в Німеччину. Цього разу за гроші. За місцевий поїзд мені, як сеньйору, ціна тільки 30% - 10 злотих. А до німців повна вартість - 30 євро. 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 23 червня 2022 Дивлюсь у бік гусєй бмв Моя мечта) Они очень экономичны на свой объём. 5-5,5 по трассе при 110. Малообьемное не рекомендую, скажу так же, как говорили мне - быстро надоест и так оно у меня и случилось. В конце первого сезона уже не едет... 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 червня 2022 Привіт з Берліна! Переніс в персональник. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 25 червня 2022 о, форум заработал))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 26 червня 2022 Доброго вечора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 26 червня 2022 Привіт з Берліна! Переніс в персональник. Заїзжай до моїх в гості (Кобленц). Віку ти знаєш ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 червня 2022 @Автонаездник, я вже скоро збираюся додому. Ще сину треба по дрібницях допомогти, прошвирнутися по магазинах і на поїзд. Не можу придумати як їхати - не хочеться на кордон уночі потрапити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 червня 2022 Доброго вечорао какие люди, сказал бы как обстановка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 червня 2022 Вже визначився - купив квиток на завтра. До Перемишля 40євро і до вечора в поїзді. Може вдасться до Львова уночі добратися. Можна було їхати на халяву, але тоді треба спочатку до Польщі і вже там брати квиток. Тобто спочатку до Франкфурта безкоштовно, далі за 10 євро перетнути кордон і випросити у поляків безкоштовний далі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 червня 2022 Доброго вечорао какие люди, сказал бы как обстановка.роботи нет,денег нет,карти не работает ,так как интернета и сети нет.Хожу бульбу нанімаюсь копать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 червня 2022 @optimus prime, а не рано бульбу копати, чи кушать сільна хоцца? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 27 червня 2022 Капец, выезжать не пробовали? Както через Крым в Грузию бегут.... @VETERAN, думаю в данном случае шутки не уместны... 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 червня 2022 Капец, выезжать не пробовали?а есть куда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 27 червня 2022 Я ж написал. В Крыму работу за деньги можно найти наверное... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 червня 2022 Я ж написал. В Крыму работу за деньги можно найти наверное... а ты бы поехал туда в Крым? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 червня 2022 @optimus prime, а не рано бульбу копати, чи кушать сільна хоцца?Уже бадилля посохло,самий час Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 червня 2022 Капец, выезжать не пробовали? Както через Крым в Грузию бегут.... Если я тут никому не потрібен,то там тем более.А так хоть в своїй хаті Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 27 червня 2022 чет я не понимаю эту логику в стиле "буду страдать и умирать, но зато в своей хате!", речь идет о жизни, а не про хату и барахло.в центрах соц помощи какую нибудь дадут крышу над головой, работу можно найти, карточки работают. Конечно есть шанс что в военкомате дадут на мобилизацию повестку, но это ж плюс, ЗП там такая что попробуй найди и насчет хаты не надо парится) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 28 червня 2022 "буду страдать и умирать, но зато в своей хате!" Оно хорошо когда есть к кому ехать, а если нет никого, то это ппц сколько грошей надо! Еще и на подконтрольную выехать проблема, не от хорошей жизни ж едут через крым, рашу, белорашу и польшу.Так шо да, пока хату не разнесли это не самый плохой вариант, можно и пострадать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 28 червня 2022 я про войну и жизнь в опасности, а вы опять про гроши и не к кому ехать, 4 месяца войны, а мысли гражданские. К нам в город некоторые люди эвакуировались в домашнем, то бишь без всяких сборов шмоток уехали. Конечно это не просто и тяжело и т.д. но чего хорошего ждать в своем доме если стреляют кругом либо же оккупация. А если они начнут ловить как донецке и пихать вас на ноль с мосинкой и каской 1945 года воевать против своих же? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 червня 2022 А я вже в поїзді валю додому. Вагон повен тих, з особливими щелепами. Напевно повертаються до України. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 28 червня 2022 @Лукаш1, Мысли должны быть нормальные, а не гражданские или тп. Я тож таких знаю кто бежал и без имущества и даже без родственников и что там с ними понятия не имеет - я б так не смог, не знаю как кто... И я сам с Донецка и в оккупации, и стреляют - без стекол сижу, и забрать могут что даже каска не поможет. Но тупо бежать думаю пока рано, да не то что год назад, но все равно рановато пока. А что дальше видно будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 червня 2022 Я в Берлін їхав з біженкою з Маріуполя. Чоловік прикордонник поранений і в полоні. А вона з двома малими ( син 4,5 роки та дочка років на сім) сама виїхала на чоловікових жигулях замінованими полями до Запоріжжя. Угробила машину. Далі повезли волонтери. Пожила у Львові та й рушила до Польщі. В Кракові знайшла роботу, але поїхала на кілька днів до Берліну, бо чоловік раніше наполягав,щоб вона знайшла його родичів там. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах