VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 липня 2022 На лівобережжіТак і думав... Тобі не позаздриш. Правий берег фактично приготували до чистки.Тримайся там - і до вас дійде черга. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 липня 2022 Ну будемо спостерігати що воно буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 липня 2022 @optimus prime, як воно стало, як мости побили? На Херсон тільки катер 1 раз в день? Якісь харчі і ліки ще доступні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 30 липня 2022 @optimus prime, як воно стало, як мости побили? На Херсон тільки катер 1 раз в день? Якісь харчі і ліки ще доступні? Не знаю, мені їздить нікуди.Все е в продажі аби ваші гроші Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2022 Хтось ще вижив з форуму? Подібно, що вже фсьо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2022 Кому всьо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2022 Форуму. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2022 Та просто писать надо и не стеснятся) Расскажу как меня вчера пассат разорил: утром нашел в продаже оригинальный фаркоп с съёмным крюком и родной косой проводов за 2800 и сразу же его оплатил через пром. Есть свой прицеп, не часто, но бывает очень нужен. Цена в наше время довольно хорошая, решил купить. Выхожу довольный к машине, ключ на стартер и он еле-еле завел мотор. Пришел пинцет аккамулятору, хотя это была не новость т.к. признаки смерти он подавал еще с зимы. Я еще его подзаряжал каждые 3-4 дня чтобы машина в начале войны на ходу была. Но уже ничего не сделаешь, надо менять. Купил Forse за 1930 грн. Иза издыхающего аккума и так уложил уже блок аирбег. Ну блин, знал бы что сдохнет аккум не покупал бы фаркоп. Я писал раньше что уволился с работы и сейчас делаю ремонт в своём гараже... И так растраты не малые( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2022 сейчас делаю ремонт в своём гаражеЯ також взявся за подібне - копаю підвал у гаражі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2022 сейчас делаю ремонт в своём гараже Я також взявся за подібне - копаю підвал у гаражі. Бомбоубежище? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2022 Бомбоубежище?Починалося, як приямок для причепа - щоб поставити торчком, але вже розкопався практично до бункера. Просто копав до кінця фундаменту і зарився майже на два метри. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2022 А скважину никто не копал в гараже? В 200 метрах от моего гаража есть колодец, вода в 2-х кольцах от уровня земли. Это ж в гараже в яме или погребе которые уже 1.5 м вглубь ушли можно пробурить скважину до 2-х метров и там уже вода будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2022 там уже вода будетТільки щоб та вода не поперла в гараж.Вона ж там може бути під тиском і будеш мати джерело під машиною.Я маю в гаражі балон, в який каністрами навожу собі з 200 літрів води з дому. Поставив невеличкий гідрофор і маю чим помитися і машину помити. Колись думав збирати дощову воду, але вона виявилася дуже брудна - змивала з дахів усяку гадість, листя і т.п. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2022 А скважину никто не копал в гараже? В 200 метрах от моего гаража есть колодец, вода в 2-х кольцах от уровня земли. Это ж в гараже в яме или погребе которые уже 1.5 м вглубь ушли можно пробурить скважину до 2-х метров и там уже вода будет.Хорошо вам,у нас что бы до воды добраться нужно метров 50-70 бурить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2022 Хорошо вамУ нас також всяке буває. Але зазвичай підшкірна вода є на глибині 4-6 метрів, а перший водяний шар є десь на глибині '15-25 метрів. Потім буває ще кілька таких водоносних горизонтів, але вони забруднені всякими марганцями і т.п.Хто тут зараз керує? Розбаньте накінець вже Зіра. Він там мається з проводкою. Поварив свою п'ятірку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2022 Хорошо вамЭто не питьевая. В ней даже визуально видно много грязи непонятной. Тільки щоб та вода не поперла в гараж.Вона ж там може бути під тиском і будеш мати джерело під машиною. Ого, а так может быть?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2022 Ого, а так может быть?)У мене зараз яма на 2 метри викопана і сухо, а в сусіда трохи вище мене - сусідній ряд гаражів - яма заповнюється водою наполовину. Він поставив якийсь насос і постійно викачує.Це вже як повезе - під землею є потоки води, як струмки і річки зверху. А є цілі підземні озера. Під частиною Львова і далі на захід є море - на глибині десь 100 метрів - солоне. Величезне море є під Москвою, але на глибині більше 600 метрів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2022 У нас також всяке буваєАналогично! Колись давно озадачився снять гараж в городе чтобы поближе к дому. Так в какой ни зайду, открываю яму, а там бассейн, уровень четко вровень с полом гаража. С трудом нашел сухой))). В одном даже попробовал вычерпать ведром, это оказалось то же что черпать море))А на огороде реально метров за 20 надо бурить, что за фигня!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2022 Ого, а так может быть?) где-то в рашке люди бурили скважину и вода попёрла, теперь в селе есть своя речка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2022 где-то в рашке люди бурили скважину и вода попёрлаДо мене так звернулися, що на глибині 23 метрів у свердловині дуже тверда вода і я запевнив, що можна її пом'якшити. Не послухали і добурили до 46 метрів. Цей горизонт виявився дуже залізним і полізли далі. Десь біля 60 метрів до всього додалися ще й полімінерали. Я казав, щоб зупинилися і зацементували ту діру - не послухали. Не знаю скільки ще сверлили, але труба втікла під землю і почав витікати солоний потічок. Вирішили заткнути діру бетонним блоком, який до ранку втік під землю. Поклали велику бетонну плиту, яку пригрузили блоками - такий самий результат. Знаю, що діра розрослася до кількох метрів і всю землю довкола перетворили на солончак. Давно не чув про те, що там діється тепер. Це влізли якраз у солоне море під Львовом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2022 кто местный с Киева, посоветуйте стоматологию недорогую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2022 посоветуйте стоматологию недорогуюМіцна нитка до дверної ручки. Все інше дуже дорого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2022 блин, реально никто не напишет? или скажите куда вы ходите. Или мб тут никого нет уже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2022 Или мб тут никого нет ужеКогось забанили, а інші самоусунулися...Знайди собі сам якогось зубодера. У нас, у Львові, звичайна маленька пломба коштує 600-700 грн. І це без лікування та підготовки. Моя лікарка здула до німців і також підшукую когось, бо надщербився трохи зуб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2022 Можно поискать в какихто групах в фейсбуке или чемто подобном. Типа посоветуйте врача... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах