Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

На лівобережжі
Так і думав... Тобі не позаздриш. Правий берег фактично приготували до чистки.

Тримайся там - і до вас дійде черга.  :az:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@optimus prime, як воно стало, як мости побили? На Херсон тільки катер 1 раз в день?

Якісь харчі і ліки ще доступні?

Поділитися повідомленням

@optimus prime, як воно стало, як мости побили? На Херсон тільки катер 1 раз в день?

Якісь харчі і ліки ще доступні?

Не знаю, мені їздить нікуди.Все е в продажі аби ваші гроші

Поділитися повідомленням

Та просто писать надо и не стеснятся)

Расскажу как меня вчера пассат разорил: утром нашел в продаже оригинальный фаркоп с съёмным крюком и родной косой проводов за 2800 и сразу же его оплатил через пром. Есть свой прицеп, не часто, но бывает очень нужен. Цена в наше время довольно хорошая, решил купить.

Выхожу довольный к машине, ключ на стартер и он еле-еле завел мотор. Пришел пинцет аккамулятору, хотя это была не новость т.к. признаки смерти он подавал еще с зимы. Я еще его подзаряжал каждые 3-4 дня чтобы машина в начале войны на ходу была. Но уже ничего не сделаешь, надо менять. Купил Forse за 1930 грн. Иза издыхающего аккума и так уложил уже блок аирбег.

Ну блин, знал бы что сдохнет аккум не покупал бы фаркоп.

Я писал раньше что уволился с работы и сейчас делаю ремонт в своём гараже... И так растраты не малые(

Поділитися повідомленням

сейчас делаю ремонт в своём гараже
Я також взявся за подібне - копаю підвал у гаражі.  :)

Поділитися повідомленням

сейчас делаю ремонт в своём гараже

Я також взявся за подібне - копаю підвал у гаражі. :)
Бомбоубежище?

Поділитися повідомленням

Бомбоубежище?
Починалося, як приямок для причепа - щоб поставити торчком, але вже розкопався практично до бункера.  :multi:  Просто копав до кінця фундаменту і зарився майже на два метри.

Поділитися повідомленням

А скважину никто не копал в гараже? В 200 метрах от моего гаража есть колодец, вода в 2-х кольцах от уровня земли. Это ж в гараже в яме или погребе которые уже 1.5 м вглубь ушли можно пробурить скважину до 2-х метров и там уже вода будет.

Поділитися повідомленням

там уже вода будет
Тільки щоб та вода не поперла в гараж.Вона ж там може бути під тиском і будеш мати джерело під машиною.

Я маю в гаражі балон, в який каністрами навожу собі з 200 літрів води з дому. Поставив невеличкий гідрофор і маю чим помитися і машину помити.

Колись думав збирати дощову воду, але вона виявилася дуже брудна - змивала з дахів усяку гадість, листя і т.п.

Поділитися повідомленням

А скважину никто не копал в гараже? В 200 метрах от моего гаража есть колодец, вода в 2-х кольцах от уровня земли. Это ж в гараже в яме или погребе которые уже 1.5 м вглубь ушли можно пробурить скважину до 2-х метров и там уже вода будет.

Хорошо вам,у нас что бы до воды добраться нужно метров 50-70 бурить

Поділитися повідомленням

Хорошо вам
У нас також всяке буває. Але зазвичай підшкірна вода є на глибині 4-6 метрів, а перший водяний шар є десь на глибині '15-25 метрів. Потім буває ще кілька таких водоносних горизонтів, але вони забруднені всякими марганцями і т.п.

Хто тут зараз керує? Розбаньте накінець вже Зіра. Він там мається з проводкою. Поварив свою п'ятірку.

Поділитися повідомленням

Хорошо вам
Это не питьевая. В ней даже визуально видно много грязи непонятной.

Тільки щоб та вода не поперла в гараж.Вона ж там може бути під тиском і будеш мати джерело під машиною.
Ого, а так может быть?)

Поділитися повідомленням

Ого, а так может быть?)
У мене зараз яма на 2 метри викопана і сухо, а в сусіда трохи вище мене - сусідній ряд гаражів - яма заповнюється водою наполовину. Він поставив якийсь насос і постійно викачує.

Це вже як повезе - під землею є потоки води, як струмки і річки зверху. А є цілі підземні озера. Під частиною Львова і далі на захід є море - на глибині десь 100 метрів - солоне. Величезне море є під Москвою, але на глибині більше 600 метрів.

Поділитися повідомленням

У нас також всяке буває
Аналогично!  Колись давно озадачився снять гараж в городе чтобы поближе к дому. Так в какой ни зайду, открываю яму, а там бассейн, уровень четко вровень с полом гаража. С трудом нашел сухой))).  В одном даже попробовал вычерпать ведром, это оказалось то же что черпать море))

А на огороде реально метров за 20 надо бурить, что за фигня!!!

Поділитися повідомленням

Ого, а так может быть?)
где-то в рашке люди бурили скважину и вода попёрла, теперь в селе есть своя речка

Поділитися повідомленням

где-то в рашке люди бурили скважину и вода попёрла
До мене так звернулися, що на глибині 23 метрів у свердловині дуже тверда вода і я запевнив, що можна її пом'якшити. Не послухали і добурили до 46 метрів. Цей горизонт виявився дуже залізним і полізли далі. Десь біля 60 метрів до всього додалися ще й полімінерали. Я казав, щоб зупинилися і зацементували ту діру - не послухали. Не знаю скільки ще сверлили, але труба втікла під землю і почав витікати солоний потічок. Вирішили заткнути діру бетонним блоком, який до ранку втік під землю. Поклали велику бетонну плиту, яку пригрузили блоками - такий самий результат. Знаю, що діра розрослася до кількох метрів і всю землю довкола перетворили на солончак. Давно не чув про те, що там діється тепер. Це влізли якраз у солоне море під Львовом.

Поділитися повідомленням

посоветуйте стоматологию недорогую
Міцна нитка до дверної ручки.  :bk:  Все інше дуже дорого.

Поділитися повідомленням

Или мб тут никого нет уже
Когось забанили, а інші самоусунулися...

Знайди собі сам якогось зубодера. У нас, у Львові, звичайна маленька пломба коштує 600-700 грн. І це без лікування та підготовки. Моя лікарка здула до німців і також підшукую когось, бо надщербився трохи зуб.

Поділитися повідомленням

Можно поискать в какихто групах в фейсбуке или чемто подобном. Типа посоветуйте врача...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз