VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2022 О, а форум жив))). Я думал всё. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2022 Чё делаю? Пока работаю: 3 alexart та golden88 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2022 @VETALZZZ, сколько смен уходит на полную шлифовку такого коленвалика?) Вес наверное до 2-х тон... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2022 Ага, почти, полторы тонны. Примерно полторы две смены. Зависит от степени убитости вала. Но бывает и больше. Это чисто шатуны. Корня за пол смены. Там проще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2022 Я так понимаю пробег в моточасах там измеряется? На долго проточки хвататет? Я ж по образованию тоже железнодорожник. Только я не выпускник ВУЗа, а его выкидыш))) Когда отучился полтора года и пошел на работу связанную со строительством понял что кроме диплома мне больше ничего не нужно.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2022 Я тоже выкидыш вуза, но техникум добросовестно закончил. Ну все зависит от ухода. Ремонтируют как сдохнет. А сдохнет раньше если масло не менять. А в некоторых депо масло меняют как получится, или совсем не меняют. Ну я скажу так некоторые тепловозы я вижу опять спустя 5-7 лет ремонта. 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2022 некоторые тепловозы я вижу опять спустя 5-7 лет ремонта.Стояли десь в тупику, бо їздили на електриці? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2022 на электрике можно ездить, но вот маневры делать нет. Речь идет о маневровом локомотиве. А они только на тепловозной тяге. ЧМЭ3 — Википедия (wikipedia.org) 2тэ10 которые мы делали на гоки, убивали за год. но они там и жарили так, что из выхлопной огонь валил как с реактивного самолета. Руду таскали выше нормы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2022 c нынешней ситуацией со светом тепловозы будут намного больше использовать у меня сейчас 12 часов со светом, а 12 часов без, по 4 часа 3 раза в сутки, еще и окна отключений двигаются, так бы люди привыкли и подстроили свой режим, а так каждый день по разному, зачем так хз и моб инет и даже обычная gsm связь ложится через час-два после отключения Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2022 А нас обіцяли, але не вимикають. Путін - затятий український нацик - він не зупиниться аж поки не розвалить ту свою педерастію і не винищить всіх руссскіх - де би вони не знаходилися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2022 но техникум добросовестно закончил Как вчера помню как САМ написал курсовую по расчету редуктора будучи на заочном обучении. Пришел на сдачу, ладошки потные, нервничаю... А оказывается я один из группы в 30 чел написал сам. Остальные купили за 200 грн. Потому вся сдача окончилась на проверке: в папке, подшито, основная надпись заполнена, страниц 20 есть. Ок, сдал. Та йоп вашу медь, я ж рассчитывал на долговечность, на выносливость, на обороты и крутящий момент... Спросите хоть чтото) С тех пор я понял - чтобы ты не делал - всем пофиг! 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2022 С тех пор я понял - чтобы ты не делал - всем пофиг!У мене було інакше. Всі слідкували, як я збирав свою дипломну установку і багато прийшло на сам експеримент, щоб власними очима побачити це короткочасне явище. Мені слід було отримати вакуум 10 в мінус 10 степені мм ртутного стовпчика. А для цього треба було кілька місяців качати. Я досяг такого за тиждень - придумав спосіб виморожування залишкових атомів і замуровування їх парами титану. А сам експеримент полягав у отриманні дифракції повільних електронів з поверхні напівпровідника. А поверхнею була оксидна плівка товщиною кілька ангстрем - дуже нестійка структура, яка зникла за якісь кілька хвилин. Експеримент робив уночі - щоб не мішали всякі завади і світло. І прикиньте - кілька кафедр сиділи до 2-ї ночі, щоб побачити. Коли був захист моєї дипломної роботи - весь час для цілої групи не відпускали мене - купа запитань від різних науковців. Студенти сердилися на мене, бо їм перенесли захист на інший день. Пізніше, вже в штатах, я побачив звіт на дошці Академії наук США - вони повторили мій експеримент, але у простішому вигляді - на монокристалі, а не на окисній плівці. Представляєте - роботяга у робочому огляді стоїть і читає звіт науковців. Вони підійшли, щоб розпитати - чим їх робота мене зацікавила, а я їх ошарашив своєю розповіддю про власну роботу. Ех ... 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2022 Ого, а я тут с какимито редукторами... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2022 Ого, а я тут с какимито редукторами...А в цілому - аналогічний результат. Пізніше - вже в НДІ АН України - мою і колеги роботу віддали синкові членкора АН - бо він у ній зацікавлений, щоб написати дисертацію. Якщо зацікавлений - нехай би сам придумав, поставив експеримент і обробив результати, а то просто привласнив. Ну ми йому "зробили ім'я" у науковому товаристві. Але на цьому моя наукова діяльність і завершилася - подався у комп'ютерний напрямок - пройшов курс підготовки по наладці та обслуговування центральних процесорів ЕОМ і став начальником ЕОМ. Це тоді був цілий комплекс, який займав кілька кімнат і гермозон по 100 кв. метрів і споживав біля 60 Квт. А потім вже виробництво - АРМи і всякі виробничі лінії зі станками з ЧПУ. От так і докотився до театру, бізнесу і пенсії. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2022 Интересный театр Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2022 Интересный театрЦікавий, але дуже не прибутковий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2022 Вітаю! Сьогодні День перемир'я - в цей день закінчилася 1 Світова війна. Фактично вчора - 11 листопада 1918 року німці підписали перемир'я. І вчора поляки святкували свій День незалежності. І у нас тепер є повід запам'ятати цю дату - наш Херсон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2022 С праздником Херсон!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2022 Чув, що нашого Оптімуса вже визволили. У всякому разі над Олежками вже наш прапор. Може об'явиться і розповість про своє життя-буття, коли зв'язок забезпечать. 2 sun та golden88 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2022 @VETERAN, там Олешки или Голая пристань? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2022 До нас прилетіло три ракети. Я був на СТО з Міні - бахнуло так, що павільйон підскочив. Я щойно з нього виїхав - повезло, що скінчили роботу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2022 всім привіт, дами й пацанове ) шовитам? п.с. бережіть себе, не забивайте буй на сигнали повітряних тривог 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2022 І тобі вітання! не забивайте буй на сигнали повітряних тривогА куди ховатися - у підвал з величезними трубами гарячої води? Там не просто завалить, а і зварить.Коли бахнуло поряд із СТО, де я був, усі побігли на естакаду, щоб зверху глянути на результат. А тоді бабахнуло вдруге і повело, що трохи далі. Мені здається, що це було щось потужніше за калібр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2022 А куди ховатися - кожен сам для себе визначає безпечне місце ))) так, стрьомно, так, небезпечно. але багато життів могли би буть збережені, як серед військових, так і серед цивільних. Проблема цивільних в тому, що вони не мають відповіді на подібні питання. Вони не знають, що робити.У військових є всі відповіді на всі питання заздалегідь - і в цьому полягає специфіка цієї професії. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2022 У військових є всі відповіді на всі питання заздалегідь - і в цьому полягає специфіка цієї професії.Так сталося, що я капітан в запасі. Командний склад. Так і не вдалося повоювати з москалями, хоча готувався до цього. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах