nemez 757 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2022 ти такий живеш на південній борщагівці, і тут бац - тобі дають лікаря на позняках ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KO3AK 52 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2022 блин, реально никто не напишет? или скажите куда вы ходите. Или мб тут никого нет уже а ты где именно в Киеве? Если в районе Борщаговки то рекомендую https://apexdent.com.ua/ Цены не выше чем у остальных точно, врач очень хороший. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2022 @nemez, это далеко? Из всего Киева знаю только проспект Перемоги) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2022 @golden88, то по діагоналі через усе місто .. 40+ км. це як із Вінниці у Немирів ) 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2022 @nemez, ого. Так з Вінниці в Немирів по трассі це одно, а як вспомню Київ... Йаааасно, замість тисячі слів) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2022 та для меня далеко или нет вообще не важно, пока без работы можно покататься на ОТ, чтобы найти подешевле. и щас без пробок это не так и долго, вот 16 км с голосеевской на лесной массив 45 минут маршруткой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2022 Прокаталися з дочкою до Польщі - розважитися шопінгом. Кілька годин провели в чергах на кордоні, але це порівняно не довго. Опівночі вже зайшов до дому. А от ТІРів там назбиралося до фіґа - кілометрів з 30 їх черга займає ряд, а подекуди і два. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2022 А от ТІРів там назбиралося до фіґа в Украину или из Украины? Мотоциклисты стоят в очереди или объезжают? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2022 в Украину или из Украины? На виїзд з України. Тільки ТІРи стоять, а легковушки і всі решта їдуть по зустрічній. Ми виїхали зі Львова о 6-00 і вже в 10-00 в'їхали з митниці до Польщі. Назад - о 22-00 були на кордоні і до хати зайшов опівночі. Їздили недалечко - до Ряшева - це близько 100км від кордону. 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2022 Прочитав, що хочуть повернути акциз на автопаливо і поїхав все заправити. Для Міні дуже гарно себе показав бензин Сокар А-95 Nano - вирішив і жигулика ним залити. Якраз отримав пенсію. Вийшло 27 літрів по 52грн. ітаґо 1405грн. Щоб далеко не їхати, там же задув і газ в балон. 39,6л х 27,48 = 1088,21грн. Ще купив мішок цементу - і все, пенсії кєрдик. Картку можна на гвіздок - до наступних поступлень. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2022 Я когда кидал официальную работу то часто слышал "а что потом? Как с пенсией?". А зачем она нужна в таком размере? Чтобы хватало на выживание? Чтобы лекарства дарили на праздники? До неё еще дожить надо во первых, а так как маляра долго не живут то всё остальное пофиг) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2022 дожить надо во первыхНу з першим я успішно впорався... А що далі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2022 А що далі?я не думал. решаю проблемы по мере поступления. Если не секрет где проработали всю жизнь? Мой покойный папа проработал всю жизнь прорабом на заводе м/к. Пенсия была 2500. Как по мне не стоит она той нервотрепки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2022 Хорошо хоть якась робота е.А от я сиджу вже 6 місяців без копійки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2022 Если не секрет где проработали всю жизнь? Де я тільки не работал... Я вже писав колись весь послужний список - дуже ще довго материли мене всякі. Переважно ті, що вже пів року без роботи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2022 Хорошо хоть якась робота е.А от я сиджу вже 6 місяців без копійки всё наладится!!! Как я уже писал раньше вкус победы для вас будет особенный. Мы его не поймем... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2022 Всем привет. Жив, здоров. А в остальном - как и все. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2022 Жив, здоровУже прекрасно. І тобі привіт!Там до вас ніби прилетіло - не зачепило маєток? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2022 По моей улице прилетело. Меня на зацепило. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2022 Меня на зацепилоТримайтеся. Все мине - переможемо і будемо мати спокій.До Львова не збираєшся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2022 Меня на зацепило Тримайтеся. Все мине - переможемо і будемо мати спокій.До Львова не збираєшся? Та ты же не приглашаешь ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2022 Та ты же не приглашаешьОпасаюся - ти ж колись обіцяв мене грохнути. Правда не ти один...Тепер переконалися, що тільки бандерівці та гейропа вас захистять і приймуть та потурбуються про ваших старих, жінок та дітей... А то все чекали на рускій мір. 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2022 Та ты же не приглашаешь Опасаюся - ти ж колись обіцяв мене грохнути. Правда не ти один...Тепер переконалися, що тільки бандерівці та гейропа вас захистять і приймуть та потурбуються про ваших старих, жінок та дітей... А то все чекали на рускій мір. Треба було грохнуть, а то накаркав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2022 а то накаркавТо накаркано тисячолітньою історією, а ті, хто не зважає - мусить прожити цю історію ще раз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2022 а то накаркав То накаркано тисячолітньою історією, а ті, хто не зважає - мусить прожити цю історію ще раз.Не забувай історія йде по спіралі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах