Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

@VETALZZZ, сколько смен уходит на полную шлифовку такого коленвалика?) Вес наверное до 2-х тон...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ага, почти, полторы тонны. Примерно полторы две смены. Зависит от степени убитости вала. Но бывает и больше. Это чисто шатуны. Корня за пол смены. Там проще.

Поділитися повідомленням

Я так понимаю пробег в моточасах там измеряется? На долго проточки хвататет?

Я ж по образованию тоже железнодорожник. Только я не выпускник ВУЗа, а его выкидыш)))

Когда отучился полтора года и пошел на работу связанную со строительством понял что кроме диплома мне больше ничего не нужно....

Поділитися повідомленням

Я тоже выкидыш вуза, но техникум добросовестно закончил. Ну все зависит от ухода. Ремонтируют как сдохнет. А сдохнет раньше если масло не менять. А в некоторых депо масло меняют как получится, или совсем не меняют. Ну я скажу так некоторые тепловозы я вижу опять спустя 5-7 лет ремонта.

Поділитися повідомленням

некоторые тепловозы я вижу опять спустя 5-7 лет ремонта.
Стояли десь в тупику, бо їздили на електриці?

Поділитися повідомленням

на электрике можно ездить, но вот маневры делать нет. Речь идет о маневровом локомотиве. А они только на тепловозной тяге.

ЧМЭ3 — Википедия (wikipedia.org)

2тэ10 которые мы делали на гоки, убивали за год. но они там и жарили так, что из выхлопной огонь валил как с реактивного самолета. Руду таскали выше нормы.

Поділитися повідомленням

c нынешней ситуацией со светом тепловозы будут намного больше использовать

у меня сейчас 12 часов со светом, а 12 часов без, по 4 часа 3 раза в сутки, еще и окна отключений двигаются, так бы люди привыкли и подстроили свой режим, а так каждый день по разному, зачем так хз

и моб инет и даже обычная gsm связь ложится через час-два после отключения

Поділитися повідомленням

А нас обіцяли, але не вимикають.

Путін - затятий український нацик - він не зупиниться аж поки не розвалить ту свою педерастію і не винищить всіх руссскіх - де би вони не знаходилися.

Поділитися повідомленням

но техникум добросовестно закончил
Как вчера помню как САМ написал курсовую по расчету редуктора будучи на заочном обучении. Пришел на сдачу, ладошки потные, нервничаю... А оказывается я один из группы в 30 чел написал сам. Остальные купили за 200 грн. Потому вся сдача окончилась на проверке: в папке, подшито, основная надпись заполнена, страниц 20 есть. Ок, сдал. Та йоп вашу медь, я ж рассчитывал на долговечность, на выносливость, на обороты и крутящий момент... Спросите хоть чтото)

С тех пор я понял - чтобы ты не делал - всем пофиг!

Поділитися повідомленням

С тех пор я понял - чтобы ты не делал - всем пофиг!
У мене було інакше. Всі слідкували, як я збирав свою дипломну установку і багато прийшло на сам експеримент, щоб власними очима побачити це короткочасне явище. Мені слід було отримати вакуум 10 в мінус 10 степені мм ртутного стовпчика. А для цього треба було кілька місяців качати. Я досяг такого за тиждень - придумав спосіб виморожування залишкових атомів і замуровування їх парами титану. А сам експеримент полягав у отриманні дифракції повільних електронів з поверхні напівпровідника. А поверхнею була оксидна плівка товщиною кілька ангстрем - дуже нестійка структура, яка зникла за якісь кілька хвилин. Експеримент робив уночі - щоб не мішали всякі завади і світло. І прикиньте - кілька кафедр сиділи до 2-ї ночі, щоб побачити. Коли був захист моєї дипломної роботи - весь час для цілої групи не відпускали мене - купа запитань від різних науковців. Студенти сердилися на мене, бо їм перенесли захист на інший день. Пізніше, вже в штатах, я побачив звіт на дошці Академії наук США - вони повторили мій експеримент, але у простішому вигляді - на монокристалі, а не на окисній плівці. Представляєте - роботяга у робочому огляді стоїть і читає звіт науковців. Вони підійшли, щоб розпитати - чим їх робота мене зацікавила, а я їх ошарашив своєю розповіддю про власну роботу. 

Ех ...

Поділитися повідомленням

Ого, а я тут с какимито редукторами...
А в цілому - аналогічний результат. Пізніше - вже в НДІ АН України - мою і колеги роботу віддали синкові членкора АН - бо він у ній зацікавлений, щоб написати дисертацію. Якщо зацікавлений - нехай би сам придумав, поставив експеримент і обробив результати, а то просто привласнив. Ну ми йому "зробили ім'я" у науковому товаристві.  :multi:  Але на цьому моя наукова діяльність і завершилася - подався у комп'ютерний напрямок - пройшов курс підготовки по наладці та обслуговування центральних процесорів ЕОМ і став начальником ЕОМ. Це тоді був цілий комплекс, який займав кілька кімнат і гермозон по 100 кв. метрів і споживав біля 60 Квт. А потім вже виробництво - АРМи і всякі виробничі лінії зі станками з ЧПУ. От так і докотився до театру, бізнесу і пенсії.  :bk:

Поділитися повідомленням

Вітаю! Сьогодні День перемир'я - в цей день закінчилася 1 Світова війна. Фактично вчора - 11 листопада 1918 року німці підписали перемир'я.

І вчора поляки святкували свій День незалежності. 

І у нас тепер є повід запам'ятати цю дату - наш Херсон.  :bp:

:az:

Поділитися повідомленням

Чув, що нашого Оптімуса вже визволили. У всякому разі над Олежками вже наш прапор.  :bp:

Може об'явиться і розповість про своє життя-буття, коли зв'язок забезпечать.  :br:

Поділитися повідомленням

До нас прилетіло три ракети. Я був на СТО з Міні - бахнуло так, що павільйон підскочив. Я щойно з нього виїхав - повезло, що скінчили роботу.

Поділитися повідомленням

всім привіт, дами й пацанове ) 

шовитам? 

п.с. бережіть себе, не забивайте буй на сигнали повітряних тривог

Поділитися повідомленням

І тобі вітання!

не забивайте буй на сигнали повітряних тривог
А куди ховатися - у підвал з величезними трубами гарячої води? Там не просто завалить, а і зварить.

Коли бахнуло поряд із СТО, де я був, усі побігли на естакаду, щоб зверху глянути на результат. А тоді бабахнуло вдруге і повело, що трохи далі. Мені здається, що це було щось потужніше за калібр.

Поділитися повідомленням

А куди ховатися -

кожен сам для себе визначає безпечне місце )))

так, стрьомно, так, небезпечно. 
але багато життів могли би буть збережені, як серед військових, так і серед цивільних. 
Проблема цивільних в тому, що вони не мають відповіді на подібні питання. Вони не знають, що робити.
У військових є всі відповіді на всі питання заздалегідь - і в цьому полягає специфіка цієї професії. 

Поділитися повідомленням

У військових є всі відповіді на всі питання заздалегідь - і в цьому полягає специфіка цієї професії.
Так сталося, що я капітан в запасі. Командний склад. Так і не вдалося повоювати з москалями, хоча готувався до цього.  :bk:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз