sun 21 Скарга Опубліковано: 16 березня Це пост радянські.Ага! я такі пропустив. У батька у совку кались були чорні, потім білі совкові "ф ---ДО", потім "АН---АХ", їх я змінив у 2019му на "АН --- МІ" з синім краєм блистяві-красиві такі, майже не їздив на них((. І їх майже одразу віджали рашисти. Кажуть якось можливо буде відновити, колись згодом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 20 березня Телега тобто телеграм в рашкє всьо, приїхал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 березня Телега тобто телеграм в рашкє всьо, приїхалА раніше його не було?Я так думаю, що іде відкат болотного царства до істоков - зараз повернулися до пейджерів... потім буде "Баришня дайтє смольний"... і мимо телетайпа і телеграфа аж до рельси на стовпі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 24 березня Телега вчинила опір, знов ожила. Що тепер зроблять імперці?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 березня @sun, як що? Та нічого! А що буде за перебитих корів у Сибіру? Зустрів статистику - знищення москалика на фронті обходиться нам у 890 доларів за штуку. Мені здається, що це дешевше, ніж оплата за вербування. Тобто той мільйон обнулених обійшовся нам близько мільярда баксів? Та це ж майже задурно. Європа дає нам 90 мільярдів євро - за ці гроші можна всіх мужиків з боліт анулювати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 березня Зробив у гаражі рухоме точило - коли треба, воно внизу і до вжитку. А коли заважає - піднімається догори і ховається під полицю зверху. Сьогодні робив модернізацію проводки для цього. Переобладную гараж під Міні - вону дуже широке і не влазить у гараж під Жигулика. Ще хочу зробити лещата, які будуть опускатися і кільк столиків, які будуть висуватися у потрібних місцях. Це щось таке, типу навіщо пес лиже яйця. Щось треба робити, хоча і розумію, що навряд чи скористаюся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 12 квітня Вот побачив вчора. Кажуть авто "Двоєшника"Теж так думаю Привіт!!! 1 alex_zp відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 25 квітня купив електричку 2000вт на велик. Це ж ульотний трамвай просто тепер!! при втарті триматись треба бо злетіти раптом можно)) От би і в жигулік типу таке! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 квітня Це ж ульотний трамвай просто тепер!! при втарті триматись треба бо злетіти раптом можно))Тепер можна і на моря в Туапсе злітати. А помитися ще є в чому, сніг зійшов - не натопиш ? А я собі товстію - доця прислала мені на днюху ящик всяких смаколиків з Америки. Одного арахісу з відро. І то не такого, як на нашому півдні росте, дрібненький (той що його там пісташками звуть ), а розміром з фалангу пальця - смачнющий. А шоколадні яйця з іграшкою в середині у них заборонені - роблять такі, як матрьошка - велике зовні і малюсіньке в самій середині. А шоколад який смачний... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 26 квітня Всім привіт. Вирішив зайти на форум чи він ще працює, а тут життя кипить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 27 квітня на моря в Туапсе кажуть то все фейк чи ии якесь. А ваще ппц, о так живешь і не знаєш що апукантоси поруч якусь хімію бодяжать, поки якийсь дрончик не прилетить і безкоштовне кіно покаже . малюсіньке в самій середині. А шоколад який смачний... Жах! Нет шоб хруктів якихось мєриканських, а то якусь сінтетіку, чи тебе вже у укродержавну атбшку не пущають?, там такеж саме є. а тут життя кипить) Та о то дід зі Львова тут щось копає у гаражі і я з дєнера іноді забігаю. Зовсім іноді ще хтось щось писне і втікає майже на завжди. Ваще не розумію невже усі так разом 100% на війну подалися? Там звісно інтернета немає. Але вангую десь половина по таки америках шастає. А там що не так, адресу ваз2101.ком всі раптом забули, чи шо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 квітня тебе вже у укродержавну атбшку не пущають?, там такеж саме є.Ну що тут скажеш... Ти не достатньо ознайомлений. Але це не дивно. кажуть то все фейк чи ии якесьПросто звичне укриття інформації від людей. Там крім чорного дощу в Туапсе і кислоти на голови в Сочі, ще й зсув грунту - ще до того. Нема багато фактів, але повідомляли, що сповзла гора на дорогу десь між Сочі та Адлером і тепер пропали 4км дороги. Значить вибратися з Абхазії можна тільки в бік Грузії. Ну успіху їм. А до ваших водних проблем долучаються Маріуполь та Бердянськ. Та о то дід зі Львова тут щось копає у гаражіВідстаєш. Вже півтора роки, як завершив. В підвалі вже стелаж зварив і перекриття зробив. Зверху над тим підвалом вже взимку міню ремонтував - легко витримало 2 тони її ваги. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 травня Що ся діє, що то таке - форум знову воскрес. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 травня . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 травня @Автонаездник, щось ти скукожився до розміру крапки. А как дишал, как дишал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 травня @Автонаездник, щось ти скукожився до розміру крапки. А как дишал, как дишал. Почав забувати алфавіт на рідній мові, все більше не на нашій?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 8 травня та Бердянськ. про Бердянськ не чув, що там таке. Вангую, що там завжди коса бажала стати островом, і їй якось в цьому зважали. А тепер мабуь рашкі піфіг. це дійсно фігово, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 травня про Бердянськ не чув, що там таке.Та те, шо і у вас - водяні проблеми.Що то з форумом - зникає на довго. Це, як у анекдоті про мужика, який на тому світі в карти грав і пропадав, бо був в реанімації. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 2 червня О! запрацювало. Думав вже вирубили сайт назавжди)). Навіть без впну Тормозуху качав вчора. Хтось чув що не треба по інструкції це робити? Весь день качав задні, а бульбашок нема від слова зовсім, і тормозуха теж не тече. Прокачав передні - тоді тільки получилось задні прокачати. От що це таке! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 вересня Вітаю Форум з воскресінням! Хоча і з втратою пам'яті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 29 вересня @VETERAN, егеж, походу з якогось 3х місячного бакапу востановили)) А що в телезі нема зараз групи 2101? колись була, але мене звідти викінули. Тепер от і самі кудись поділися) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 вересня @sun, не знаю. Я не люблю тєлєгу. Там все навалом - це як торт з гірчицею і рагу з компотом в одній посудині. Деколи буває щось корисне, але не знайдеш, коли потрібно. Форуми з спеціалізованими розділами мене більше приваблюють. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 29 вересня Там все навалом так, це дуже не зручно. Але колись було дуже корисно, хоча і приходилося слідкувати увесь час шо хто нового написав, чого розповів, чо запитав, що відповіли, який лайфхак описали. Досі залишилися на пам"ять групи по усяким кордонам, переходам, чергам і інший хлам. Тепер це просто болталка з родичами поспілкуватися, кому не позвониш телефоном, а колись було навпаки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юный жигулист 3 Скарга Опубліковано: 29 вересня Вітаю! Як справи у всіх? Учора моєму гаражу знову знесло дах вибуховою хвилею. Ось думаю на металевий замінити. Є у когось якісь поради? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 вересня @Юный жигулист, а знесло який, брезентовий? Я би міняв дислокацію на якусь спокійнішу - де хвилі не такі ударні. 2 Юный жигулист та sun відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах