Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

@VETERAN,короч, швидко домовитись не вийшло, вирішили ще рокув на 20 затягнути :multi:

чекаю на активність тих Фламінго. Аж нетерпіння вже

та забий, У 22му я таким нетерплячим ванговав чекати до 25-27го, от тепер гадаю треба було 37й для вірності казати :multi:

Доречи всі вони кудись поділися, не трясуться вже давай-давай от-от... :bw:

Це теж пропагандос, не рашиський, але по іншому не меньш брехливий. Безвідповідальний і уривчастий, кожного разу кажуть щось нове без зв"язку з попереднім. Гадаю це розхитує психіку не меньше чим фашиські вигуки и ритуали, мозок вже не потребує чогось стрійного, а лише приємне нашиптування якогось аристовича.(

Фільтрувати треба що чуєш, чи хоч паузу робити щоб проанилізувати інфу.  Може для тимчасового підняття настрою годиться, але це вже наркоманія якась виходить. :bn:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@sun, вже кажуть, що збільшили виробництво до 50 фламінгів за місяць. Накопичують для гарного залпу може.

У вас там ще не холодно? У нас в Карпатах вже -2 вночі було. А на 25те обіцяють у Львові сніг. А до того має бути +25 Нічогенькі такі качєльки.

Сьогодні нарешті вже отримав новий маслонасос для Міні. Віддав майже 300 євро. Може нарешті позбудуся того жовтенького моторчика на панелі.

Поділитися повідомленням

@VETERAN, хто такі фламингі?  типу повітряна тривога, лети до таганрога? - той що, попкорм є, будемо дивитись))

У вас там ще не холодно

мда! не ташкент, вже картохою запасаємося, погрузив у жигуліка 8 мешків, води 6 баклажок, куди ж без неї, ще +теща - ваще як порожній їде, навить не просідає. Що знач нові пружинкі!!, не то що той рік - шкрібло по дорозі чим токо можливо)). 

Тепер походу на підході квест з крестовинами, щось якойсь звучок появився не хороший :bl: . Надіюся розберу змажу і все мінеться, але ж але... :bw:

Нічогенькі такі качєльки

егеж, позавчора +30, наступного дня вже +2, це не качели, якись американські гірки. :multi:

Поділитися повідомленням

За пляшку вони не тільки привезуть, а і
не вар"янт! виявилося вони усі чорномазі, по рашиські не бумбум, а в пляшку треба кумис, чи ще якусь козлину сечу, такого нема короч :multi:  От завозять хз кого на стройку, а місцевих посилають на убой, не навпаки! Реально фашисти :evil:

Поділитися повідомленням

хто такі фламингі?
Ви там нічого не знаєте. Це нова ракета земля-земля. Дальність 3000км. Заряд 1150кг. І ще багато цікавого.

Якщо коротко - аж за Урал.

Будь обережним - в Донецьку реально вже холера.

Будеш гарним - розповім про паляницю. Може...  ;)

Поділитися повідомленням

@sun, захотілося переглянути місто - підключився до супутника. Сумне видовище. Вулиця Артема, де жила моя тітка, ніби вціліла, але забудва змінилася. В деяких місцях руїни, а перемикаєш на 2011 рік - їдуть тролейбуси і купа людей. Замість водойм якісь калабані і болото. В цілому глянув на все довкола - міста і села стали руїнами, річечки попересихали... Ехх ☹️

Поділитися повідомленням

про паляницю
краще про полуницю :multi:

підключився до супутника.
во диверсант! кинь ссилку, теж хочу зеценити.))  Це типу панорами в картах? то вони можуть бути за який завгодно час, мож ы ще років 10 тому.  На гуглкартах дивлюся все ще до 2014го, тому що телефони, адреси, покажчики українські чи на мові - такого нема вже давно. На яндексах теж саме).  Так, руїги є. Одного разу у 2023му прилетіло у те саме місце де я збирался проїхати, на 10 хвилин спізгився. :ay:  Маршрутка згоріла, 2-3 машини. 

Замість водойм якісь калабані і болото

а перемикаєш на 2011 рік - їдуть тролейбуси і купа людей
на 2014-15й перемикнися тоді по Артема можго було 140 їхати ваще нікого не було :multi: , тролейбуси и трамваї і зараз є. 
поки що болото подалі навколо Донецьку км за 20 карьєри, Кальміус і пруд біля парку Щербакова ще не випили :)

реально скинь, дуже цикавооооо! ;)

Поділитися повідомленням

@sun, найпростіше дивитися на гугіль мапс. Недавно було оновлення. А походити по вулицях можна станом на 2011 рік - тоді спецмашина їздила і знімала. В реальному стані дивится можна, але довго шукати супутника, який зараз там, де треба. Над зоною війни тяжко - розмивають зображення, або тільки здалека. Ще деколи вдається підключитися до камер на вулицях. Мені вдавалося навіть поглянути з квартирної камери охорони.

Поділитися повідомленням

Сьогодні прийшов додому, там несподіванка - жінка потушила мій ноут. Вона любить за моїм посидіти - більше можливостей. Я їй недавно подарував новий - не хоче вникати, бо там Він 11.

Екран потух і не вмикається. Може завтра займуся, якщо не буде ліньки. Поки з планшетом.

Поділитися повідомленням

Може завтра займуся
Ура!!! Ноут сам запустив якусь перевірку і направився.  :bp:

Поділитися повідомленням

гугіль мапс

подивився там супутник. Руїни дійсно усі точно зображені, але трафік якись дивний. ВІзагалі місто буз людей і транспорту. Так, не 2011й, але рухи якись є.  От понашукав декілька відосів, підтверджую це не монтаж, бачу таке кожного дня:

Замість водойм якісь калабані і болото

де ти таке знайшов взагалі, у пустелі де нема дощів по 5 місяців на рік болота не можливі. Пустир буде з пилюкою, а болота це десь там де вода є. І так, водоєми в нас завжди влітку вдвічи, а то й повністю пересихали, навіть коли проблем з водою не було.

Поділитися повідомленням

Екран потух і не вмикається
розрядився мабуть і усе.  Я от як купив терабайтника, місця більше стало, зробив пароль на свого юзера, і ще одного юзера зробив без паролю для жінки. Щоб мої вкладки в браузері не закривала та й не дивилась усяке що їй не треба :-) . 

Поділитися повідомленням

болота не можливі

Я вважав то болотом - зверху не блищить, а просто чорне.Якщо посередині щось, як калабаня, значить там болото. До речі, з водою буде ще гірше - Дон пересихає.

Поділитися повідомленням

Екран потух і не вмикається

Та ні - був включений у розетку. Діючу.

У мене кілька вінчестерів по терабайту. А використовую навіть не половину ємності. Зранку увімкнувся і відразу повідомив, що шукає несправність і буде кілька раз перезавантажуватись. Після того запрацював нормально. Я думаю, що жона перегріла його. Вона свій так пересмажила. Я їй подарував новий, а вона тепер сидить за моїм, бо там звична він7, а в новому 11ка. Напевно поставлю ssd з 11кою, щоб не було вибору.

Поділитися повідомленням

От понашукав декілька відосів

Та я не впізнаю. Не жив я в Донецьку. Там моя тітка була акторкою в драмтеатрі. А дядько був головним режисером цирку. Ще у 1989 році забрав тітку до Львова і більше туди не потикався. Пам'ятаю, що центр ще був нормальний, а околиці - жуть жуть. Все якесь запилене, іржаве. Трохи вилазив не терикона - не справило враження - просто вонючий димлячий горб. Якийсь комбінат щоночі викидав гази - дихати не було чим. Більше я справляв враження на оточуючих, бо розмовляв українською.

Поділитися повідомленням

я не впізнаю

це здебільшого вулиця Артема. Театр і цирк теж були.

а околиці - жуть жуть

звичайний одноповерховий часний сектор, не асфальтований як якась деревня. Трущоби теж присутні, місцями мож і страшні, але більше у центрі, старі єврейські будинки і їх остатки. Завжди дивувало чому не зносять, чи то дорого, чи історична реліквія якась. :)

просто вонючий димлячий горб

не знаю, не лазив. Вроді ще і радиоактивний :multi: . Але взимку красиво коли вони покриті снігом, прям як справжні гори :ay:

Якийсь комбінат щоночі викидав гази

жив колись у одної дівчини біля ДМЗ. Так, вночи і зранку коли тихо, його чути дуже гучно. Звук як з карбуратора зі знятою кришкою тільки у 100500 разів потужніше :bp:

Зранку увімкнувся і відразу повідомив, що шукає несправність

може винт сиплется, перевір Вікторією. Схоже якісь системні файли запортачилися, і їх вінда відновила.  А могла і гавкнутись зовсім, :(   Від перегріву таке не буває, комп просто вірубиться, а коли остине тоді вже вімкнеться. Хоча може так і сталося і він влаштував перевірку після некоректного відключення.

Поділитися повідомленням

Театр і цирк теж були.

Театр бачив, а цирк не помітив.

Куди весь народ подівся? Колись через юрбу було годі пропхатися.

Вінда на можму ноуті стара - на ssd 64 гіга. Дуже давно - це з перших таких ssd ще десятки років тому. Вже лежить новенький з 11кою. Все ліньки переносити на нього - тому і повернув то старйо. Схиляюся таки до того, що перегрів, або якийсь апаратний заскок.

не знаю, не лазив

Я проходимець - всюди маю залізти. У такі місця легко попадав, що ніхто не вірить. А радіацією мене не налякаєш - ще в 6 років забули замкнути і я зайшов до лабораторії тата, де досліджували ядерну реакцію - отримували повільні нейтрони. Потім ще не раз і сам потрапляв у жахливі ситуації - експериментатор же я.

Поділитися повідомленням

Куди весь народ подівся?

Хто в Парижі, хто у мацквє, та хто їх рахував коли :multi:

а цирк не помітив

кажись був момент з регіка тачки що їхала від цирку до золотого кільця. Ютуб то заблочено, на компє щось впн не працює, тільки на телефоні можно дивитись)

Точно, є, о то такий круглий)

photo-2025-10-03-20-29-15.jpg

Поділитися повідомленням

Дуже давно - це з перших таких ssd ще десятки років тому
так, є такий 60ка. 10ку поставив на нього і... все, мічце скінчилося))  Та не дуже давній року 12-13го, хоча мож і давно це було :bl:

Поділитися повідомленням

хто у мацквє

не знаю, чи правда, але чув, що ждунів і перебіжчиків на болота перевозять на поднятіє ісконних територій північного зауралля.

на компє щось впн не працює

Тільки впн? А телеграм ще працює?

Я вирішив всерйоз організувати свою роботу в гаражі - купив фірмовий костюм зварника. Гарне продумане пошиття із вогнестійкого брезенту з шкіряними вставками. Надоїло возитися в старих рваних джинсах і списаних куртках. Сподіваюся, що будуть позаду опіки від бризг металу та іскр болгарки. Здається якийсь закордонний. Єдина проблема - просто так посцяти не вийде. Хіба що, як космонавтам, баночку причепити. Ну або памперса.

Поділитися повідомленням

Точно, є, о то такий круглий)

Здається, що був якийсь більший і на горбі, але мало що здається...

Точно пам'ятаю, що трамваєм до цирку їхали.

Поділитися повідомленням

А телеграм ще працює?
працює, через нього і передаю з телефона на комп і обратно, а то доведеться шнурком як у старі часи))

Точно пам'ятаю, що трамваєм до цирку їхали
так і трамвайка от там за заборчиком, бо усі по неї їздять, гайці вже задовбались ловити))

Хочу собі таке!!!!!!!!!! :multi:

2025-10-03-23-02-12.png

Поділитися повідомленням

Хто в Парижі, хто у мацквє

А мені виглядає так, що хто в черзі за бензином, а хто за водою.

Поділитися повідомленням

Хочу собі таке

Та досить вже ліпити з гівна конфетку. Скільки вже твоєму жигулику?

Я вже досить давно просто підтримую на ходу. Стоїть он перед хатою. Раз на місяць беру покататися і погасити ностальгію.

Поділитися повідомленням

@VETERAN,79г. Тепер такий тільки в мене і у МайклаДжексона, ну і його вже нема :)

Ну а чё?  завжди хочеться чогось єндакого спробувати, зацінити як буде)  Якщо він бігає, то чем би й ні. Якихось ~15т ціна вопроса. Все краще чим мільярди в те китайське говно одноразове вкидати :multi: .

То я ще варити не навчився!, залізо є, пивавтик є,... ну так, той самой дівцітной деталюги не вистачає, але якось же знайдеться раптом- зненацька, авжеж я в це вірю :ay:   Ну накрайняк здохнуть батарейки у годиннику, а я зроблю вигляд що не помітив і тепер на завжди 10 ранку :)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз