sun 21 Скарга Опубліковано: 30 вересня Я би міняв дислокацію на якусь спокійнішу - де хвилі не такі ударні. теж проржав, потім пригадав як у грудні 2024 крайню полосу шифера сдуло з мого будинку. І без усякої хвилі, просто вітер. Походу дах треба робити більш аеродінимічним шо лі. Чи якоюсь металевою полосою зверху протягувати. 1 Юный жигулист відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 вересня У мене стеля одночасно є дахом. З інтервалом в метр лежать рейки і залито то все бетоном. Потім ще шлак для теплоізоляції. Ну і рубероїд на смолі. Не думаю, щоб таке здуло. Витримує метр мокрого снігу - я не відкидаю сніг взимку, а закидаю на дах - додаткова термоізоляція в сильні морози. До тих рейок я прикріпив полиці і лебідку, щоб знімати мотор, або підвісити машину. 1 Юный жигулист відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 вересня Щойно в ютьюбі передивився повідомлення, що розбомбили всю залізницю у Львові. Причому з множинною детонацією - нічого такого не бачив і навіть не чув. Хоча далі від мене був дитячий садочок, який рашисти рознесли ракетою і гепнуло так, що шибки ходуном ходили. Колись, ще на початку, у 2022 році дійсно прилетіла ракета на залізницю і ремонтували рейки кілька годин. Рух поїздів тоді навіть не призупиняли. Напевно русня намагається відволікти увагу від свого отріцатєльного наступу на фронті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юный жигулист 3 Скарга Опубліковано: 30 вересня @Юный жигулист, а знесло який, брезентовий? Я би міняв дислокацію на якусь спокійнішу - де хвилі не такі ударні. Ні шиферний. Його хвилею розірвало на дві частини і він розлетівся зараз даху немає. От і думаю на що замінити на краще. Та якби я міг. Гаражний кооператив навпроти заводу збудували. Помнб у 2023 був удар ракетою так хвилею ворота біля одних гаражів роздуло, а інших навпаки вдавило. А у мене ворота не щільно зачиняються так що вони не постраждали, але дах тоді тріснув на всю довжину. я його рубірроїдом заклеїв а зараз уже все не витримав от і думаю може метал міцніше буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: учора в 09:54 AM Всім привіт. У нас був дуже старий форум, рушій якого давно був зламаний. Я був змушений оновити сервер і рушій форума бо вже отримував листи від провaйдера, що треба або оновитися або видаляти. Маю надію що зараз все буде працювати стабільно. 1 1 Юный жигулист та sun відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юный жигулист 3 Скарга Опубліковано: 2 години тому 10/7/2026 в 12:54 PM, apache сказав: Всім привіт. У нас був дуже старий форум, рушій якого давно був зламаний. Я був змушений оновити сервер і рушій форума бо вже отримував листи від провaйдера, що треба або оновитися або видаляти. Маю надію що зараз все буде працювати стабільно. Привіт усім. Круто тепер все виглядає оновленим, але при цьому зберігся шарм старого стилю. Так правда я не знаю чи відповіли мені на мій комент вище бо у мене оборвало дроти і довго не було інтернету. Бо бачу що в кеші шось збереглося але прочитати немає можливості. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах