quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 Я просто реально думала что купить не реально... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 Не всегда нодо верить новостям. ЛЮБЫМ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 Добрый вечер. Купил я сегодня случайно ВАЗ 2102:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 Автонаездник, ты ж за колесами ездил))) давай фотги.... посмотрим на бабушку 4-ки) Автонаездник, это тебе наверное на др подогнали) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 quitka, ты ж за колесами ездил))) Но купил колеса с кузовом, двигателем и т.д Прям возле автомагазина это тебе наверное на др подогнали) Она моя ровесница 1980 г.в. - 35 лет давай фотги. фото буду завтра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 а бортовичек будет или это для работы. если не секрет то за сколько взял? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 а бортовичек будет нет.. а то Emissions сказиться Те авто, что для продажи - бортовиков не было, нет и не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 ну тады...да... напиши в лс почем взял) ждем фотги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 если не секрет то за сколько взял? На здачу, от покупки ноута для дочери.. реально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 Автонаездник, блин... кто б мне такую сдачу подогнал... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 quitka, Creativ4eg, Обидно за Валеру,а где он сам то пропал) хоть не горюет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 VAZелин, я ему написала в вк. пока молчит. может на завтра перенесли хз... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 Всiм привiт з лiciв Львiвщини Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 вишку в лісі підняв чи шо?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 Emissions, он на сосну залез... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 PavelV, Привіт! Як там в криївках?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 Emissions, можна й так сказати а так то наразi шарюсь в отельно-оздоровчому комплексi за рахунок фiрми Andriy1352, ооо, там взагалi файно))) провда за день у Львовi просадив командировочних за бiльш як два днi))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 да ти охрінєл, вот шо я тобі сказати можу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 PavelV, тож Львів... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 Emissions, та лише трохи Andriy1352, ще попереду бiльше двох тижнiв в Стрию Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 Всiм привiт з лiciв Львiвщини Привіт! Привези мені Львівських дверей на Ластуху! за день у Львовi просадив командировочних за бiльш як два днi))) У нас командировочные 30грн в сутки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 PavelV, Привет Львовский парниша Привези мені Львівських дверей на Ластуху! снова тема дверей актуальна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 снова тема дверей актуальна Просто там дешевле. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2015 походу никто ниче не делает )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2015 djurka, Я что то делаю)))Приехал на работу буду кино смотреть какое то.А так лампочку в фаре поменял Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах