Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 если кому инетерсно: Посилання Мне интересно - буду следить А я сегодня с реношкой возился.Посилання После жигуля - это есть машина и корабль Но не будем. Жигуль - рулит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 А я сегодня с реношкой возился.Посилання Автонаездник, Реклама двигатель торговлиВсем привет. если кому инетерсно:Тоже подписался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Реклама двигатель торговли Где, какая реклама ? Нет не какой рекламы.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Автонаездник, Ну нуТо такэ.Ты какое масло по 170грн взял на деталях?Минералка,как я понял? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 alexart, в рено минералку, в копейку полусинь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Автонаездник, Полусинь какая?Минералку не хочу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 (змінено) Надихався табачної пилюки, тепер голова болить и глаз чухається - трохи в глаз попало, не допоміг і распіратор. Тепер ще довго згадуватиму той ноутбук... Минералку не хочу я для бензопилки (на цеп) купую полусинь, коли яка буде і саму дешеву, останній раз брав магнум - так по поведінкі вона була хуже мінералки. Краще трохи доплатити і взяти нормальну Змінено 21 листопада 2015 користувачем zootechnik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 alexart, масло брал такое Посилання фильтр масл Посилання фильтр возд Посилання Также сходу взял прокладку крышки маслозаливной Посилання и на щуп Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Автонаездник, ОСМ уже брал?Как оно зимой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 ОСМ уже брал?Как оно зимой? Нормально. Но у меня всегда авто (на том, что езжу) - находиться в гараже. У тебя - акум новый - я думаю - тоже все будет гуд. А там - тебе решать, я не советую, а говорю, что я лил.. Может тебе мотюль какой посоветуют или еще что.. У нас на форуме есть более знающие люди, чем я. Раньше я лил Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Может тебе мотюль какой посоветуют или еще что.С дуру можно и мотюль купитьМеня раньше зик устраивал,сейчас 300 с лишнимА денег не прибавилось.Вот думаю бюджет,но что бы зимой нормально было.У меня под навесом стоит машинка. Ещё смотрю на маннол,но уже за 200 переваливает.Хотя,для своей,может и лучше будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Ещё смотрю на маннол,но уже за 200 переваливает. а мне кажется, что разницы с бюджетным сильно не будет.. ведь за марку тоже надо платить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Вот я тоже хотела залить осм, но не дорого повернулся Арал. А фильтра у меня такие же как по ссылке автонаездника. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Так советуете осм взять?Хотя бы на зиму. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Советуем. Про него много хороших отзывов как на самих деталях так и на драйве. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 quitka, ти є на драйві? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Так советуете осм взять?Хотя бы на зиму. я не советую, я его уже залил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 quitka, ти є на драйві? Есть. Просто зарегилась. Машины там нет. Был борт на 2104.ру. Но по определённым причинам туда не хожу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Просто зарегилась. щоб коментувати борти? Был борт на 2104.ру. Но по определённым причинам туда не хожу. про це в курсі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 щоб коментувати борти? про це в курсі Нет, чтоб читать то что не доступно без регистрации. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 я его уже залил Автонаездник, Я про то,что просто скажи,нормальное за эти деньги,или добавить на маннол?Ты чаще меняешь,и видишь как оно в работе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 alexart, за те деньги, что стоит - нормально.. не больше не меньше. Да и с давкой на нем у меня не было. Да и с давкой на нем у меня не было. проблем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 проблем ми поняли))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Автонаездник, Спасибо!Наверно его и возьму,узнать то надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Сходил покурить, зашел, а Креативчек уже торгует моей реношкой Главное, что бы завдатков побольше взял и со мной поделился. А потом - разбегаемся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах